Saintpaulia
- picris
- Kontaktovat uživatele:
Re: Saintpaulia
Zuzko, jakýpak sport??? Vždyť vypadá správně, zatím sice méně fantazijní, ale zas s překrásně zeleným okrajem. Vypadá, že je i světlounce růžová, takže bych neviděla problém.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Picris má pravdu. Ta tvoje bude ještě krásnější, až pokvete třeba podruhé. Já už mám starší rostlinu, kvete myslím už potřetí.
Babetta píše:Aničko, mám 4 a všechno modré nebo bílé.
Potěšilo mě, že v tom nejsem sama.

- febra
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem tady před nedávnem dávala fotku fialky, která se podle fotek nepodobala Moonlight Waves, ale spíš připomínala Ness' Dream Maker, tak chci jen upřesnit, že jsem písla Nancy a ona mě ujistila, že se opravdu jedná o Moonlight Waves.
Takže jsem zjistila, že fotky opravdu strašně zkreslují a že Hanka měla pravdu, že i když připomíná tu druhou, že to může být opravdu i Moonlight Waves.

Moonlight Waves
Takže jsem zjistila, že fotky opravdu strašně zkreslují a že Hanka měla pravdu, že i když připomíná tu druhou, že to může být opravdu i Moonlight Waves.
Moonlight Waves
Jeden hezčí květ jak druhý! Krásná podívaná.
Taky jsem říkala, že pokud si mám z těch dvou vybrat, jako co to vypadá, tak určitě spíš jako ta druhá (viewtopic.php?f=13&t=72&start=7540#p78326)...
A fakt nevím... ani teď... :-(
A fakt nevím... ani teď... :-(
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Mám moc ráda tohle období, vše nakvétá, zeleň je krásně svěží, vzdoušek voní... 

Naposledy upravil(a) Olginka dne stř 21. kvě 2014 22:19:43, celkem upraveno 1 x.
Krásné!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Olčo, nádherné jsou.
Já jsem momentálně v očekávání na nové květy. Tak jsem napnutá jak kšanda, jen abych nepraskla a nevystřelila nikomu oko. 
Já jsem momentálně v očekávání na nové květy. Tak jsem napnutá jak kšanda, jen abych nepraskla a nevystřelila nikomu oko. 
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Pokračuji...
Olginko, je to nádhera.
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Poslední...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Holky, teda, nádherné kytky. LE-Karusel', RS-Morskoe Chudo, Skagit Tinny Limelight atd. No jedna báseň. 

- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Děvčata, díky moc, holkám to vyřídím.
Kočko, ty kšandy znám.
Také pořád chodím a okukuji police, jestli není něco nového, vždy se strašně moc těším.
Aničko, tvoje LE-Karusel' je nádherná.
Mám malou rostlinku a doufám, že bude té tvé aspoň trochu podobná.
Kočko, ty kšandy znám.
Také pořád chodím a okukuji police, jestli není něco nového, vždy se strašně moc těším. Aničko, tvoje LE-Karusel' je nádherná.
Mám malou rostlinku a doufám, že bude té tvé aspoň trochu podobná.Re: Saintpaulia
Aničko, LE-Karusel' je úžasný, škoda, že to není strepsík, už bych škemrala.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Olginko, kvete ti to jedna báseň. Jedna hezčí než druhá. Aničko, tvá je taky Top.