Ty Vesennie Grezy, to jsou obr květy, snad větší než ty polské. Krásný den všem.Streptocarpus
Re: Streptocarpus
Ahoj děvčata, nikomu nic nekvete? Tak to sem musím pár fotek dát.
Ty Vesennie Grezy, to jsou obr květy, snad větší než ty polské. Krásný den všem.
Ty Vesennie Grezy, to jsou obr květy, snad větší než ty polské. Krásný den všem.- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evi, krásné, moc krásné, Party Pinafore a Vesennie Grezy vedou. Mně rozkvétá jeden nový, samo si teď nevzpomenu název, a zas nakvétal Ako Silver Lightning a pěkně do světla a mladá mi ho odrbala, potvora jedna.
Poslintala jsem si klávesnici.
Já musela strepsíky ostříhat, přemnožily se mi mšice, střihla jsem všechny květy, pak šly do sprchy a na postřík. Tak snad bude od těch potvor klid. Letos se jich nějak nemohu zbavit.
Někdo tu doporučoval berušky, víte, že jsem letos venku u nás nenatrefila ani na jednu? Že by nám chuděry všechny vymrzly?
Já musela strepsíky ostříhat, přemnožily se mi mšice, střihla jsem všechny květy, pak šly do sprchy a na postřík. Tak snad bude od těch potvor klid. Letos se jich nějak nemohu zbavit.
Někdo tu doporučoval berušky, víte, že jsem letos venku u nás nenatrefila ani na jednu? Že by nám chuděry všechny vymrzly?
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Vladi, já jich pár potkala, ale taky těch vícetečných. Ale mšic je teda fakt hodně, už jsem 2x stříkala. No ale angrešty a rybízy jsou každoročně a vrba taky.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Růže jsem stříkala už třikrát. Mšice jsou asi už imunní.
Já stříkala sice na zahradě černé mšice - Pirimorem, postřik jsem teda v jednom dni dělala asi 3x, ale mšice jsou v čudu... takže možná to bude fungovat i na strepsy...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No což o mšice, ale svilušky jsou přemnožené. Dneska jsem je našla snad na všem venku.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda! Sviluše měl manža i v botě venku na zahradě!
Ahoj holky, přikládám jen jednu.
Pěkně vám to všem kvete... přidávám taky jednu pro pokochání. DS-Něžnyj Angel. Třeba mi to Hanka opraví - ale kontrolovala jsem si to na Dimetrisu. ...a vůbec, Hanko, nestálo by za to založit vlákno, jakže je to s těma přepisama azbuky? Tak, jak je to napsané, nebo tak, jak se to čte?
No, tak jsem použila překlad z vlákna názvy, a vypadlo mi toto: DS-Nezhnyĭ Angel.
Ach jo, takovej blbej název...
Džejn, ale je krásný. 

Džejn, je úžasný...
Džejn píše:No, tak jsem použila překlad z vlákna názvy, a vypadlo mi toto: DS-Nezhnyĭ Angel.
Džejn, musíš zaškrtnout tu možnost bez diakritiky - AVSA diakritiku nepoužívá (a prakticky ani nikde jinde se běžně nepoužívá)...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Ahojky, já vím, že jsem ho sem už dávala, ale trošku nakvetl.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, nádhera! Tolik květů! Určitě jsi mu dala kuřince...
Babetto, já ani nevím, čím jsem to krmila. Vždycky něco koupím, přesypu to do sklenice, aby mi to nevlhlo, a pak si nepamatuju, co to bylo. Tohle hnojivo je růžové. :-) Ale kuřince to stopro nebyly, to tu nemáme.
Jen se bojím, aby se moc nevysílil a nezdechnul. Asi si udělám nějakou zálohu.
Jen se bojím, aby se moc nevysílil a nezdechnul. Asi si udělám nějakou zálohu.
Evi, co by ses nepochlubila, když tak pěkně kvete... u mě teďka docela strádají, protože mám doma binec, prach...??? No ale snad to někdy skončí...???