Saintpaulia
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Saintpaulia
JoGinger, máš moc hezké stránky s fialkama... 

Martinica píše:vlasta sr píše:Prikladám foto, lepšie sa to nedalo z mobilu
Jestli nebudu moc drzá, zkusím poradit... mobilem jde fotit bohužel až od půl metru, a pak udělat jakýsi výřez... taky jsem se s tím natrápila, ale zjistila jsem, že to jinak nejde, kytky byly rozmazané a pozadí ostré. Máš je jinak velice hezké.
:: :: ::
Tak s mým telefonem můžeš klidně i 10 cm vzdálenost, podle toho, jaký foťák máš. A to ani já nemam kdoví jaký, mam starou nokii. Ale máš je fakt krááásné :)
JoGinger... musela jsem taky na tvé stránky nakouknout a určitě bych si vybrala... protože já tady platím za největší škemralku...???
Naposledy upravil(a) EvaK. dne úte 10. dub 2012 20:23:19, celkem upraveno 1 x.
Jinak teda máte všechny!!! moc krásná kvítka. Uplně jsem málem spadla do monitoru jak jsem koukala! Fakt krása krásoucí!!!
Mně se u JoGinger na stránkách moc líbila chiméra Fenna, teď se v obchodech po chimérách slehla zem.
Taky krásné 

- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď viděla chiméry jen v Berouně, když jsem byla na výletě. Jindě nic. A zrovna měli ty, co už mám :( Dokonce jsem ukecala jednu majitelku květinářství, kdyby někde něco viděla, ať mi je vezme, a nic.
- JoGinger
- Kontaktovat uživatele:
EvaK. píše:JoGinger... musela jsem taky na tvé stránky nakouknout a určitě bych si vybrala... protože já tady platím za největší škemralku...???
Klidně škemrej, manža bude nadšen :) Včera jsem provedla fialkovou inventuru a mám jich docela hodně víckrát, sepíšu to a hodím do placu, musím uvolnit místo pro nové.

vlasta sr píše:Túto sme tu už mali, ale je v plnom kvete, mám ju od "Jandaby"
Od Jandy máme všechny moc krásné věci, dá, co může.. jen jí to před časem začalo odcházet, a až zase já budu mít, bude mi ctí dávat.

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Teda jani Moroznaia Vishnia je krásná, kdyby byl lísteček, tak se ho ráda ujmu. Sepíšu pořádně, co mám navíc, a taky hodím seznámek. Asi večer, počítám.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Zdravííím Vierka,
tak tá RS-Morskaia Printsessa je naozaj krásna :-)

tak tá RS-Morskaia Printsessa je naozaj krásna :-)

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Všechny jsou krásné, ale Princezna je Princezna... 

Ahojte fialenky, krásně Vám to kvete...
JoGinger, tak do Berouna se zrovna nechystám, škoda, jinak bych hned uchvátila chiméru.
JoGinger, tak do Berouna se zrovna nechystám, škoda, jinak bych hned uchvátila chiméru.

Tý jo, to je krása.
Mně kvete Misterium asi 6 květů, ale všechny jsou jednoduché. :-(
Mně kvete Misterium asi 6 květů, ale všechny jsou jednoduché. :-(
Evuš, neboj, příště to Misterium napraví...