Saintpaulia
Re: Saintpaulia
Nedá se nesouhlasit s tím, že ženské jsou fakt vychytralé... ale někdy to tak musí být...???
Teda Jani, dobře jsi to zařídila... hihihi...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
teda Jani, ty jsi ale potvůrka... ale já to taky tak dělám. Vždycky chytnu příležitost za pačesy 

- terka.k2
- Kontaktovat uživatele:
ahojky ..taky něco málo přidám ..
Plum Lacy je pro mě velký oříšek k fotografování ..nikdy mi nejde vyfotit ta správná barva ..je taková fialovorůžová ..
Plum Lacy je pro mě velký oříšek k fotografování ..nikdy mi nejde vyfotit ta správná barva ..je taková fialovorůžová ..

Terko, moc krásné... Sunkissed Rose je moje favoritka, u mě se už na ní klube poupě, tak ho netrpělivě tlačím očima, aby se už otevřelo...
- terka.k2
- Kontaktovat uživatele:
jj... Sunkissed Rose je i moje oblíbená fialka ..nejenže je něžná, ale dokáže svým květem překvapit ..někdy jednoduchá a někdy jako krajková kulička .. 

Mně poprvé kvetla bohatě plně, byla skoro celá bílá, jen lehký náznak do růžova, ale i tak byla čupr...
Ano, někdy dokážou překvapit, mám taky ráda Sunkissed Rose a třeba i EK-Koroleva Bala... a moc jiných.

Mate ich krasne. Ja mam len par, kvitne prvykrat
Ahoj děvčata.
Tak takhle mi neukázkově vykvetl Amur... poprvé, když kvetl, tak předpisově a teď tohle...
Tak takhle mi neukázkově vykvetl Amur... poprvé, když kvetl, tak předpisově a teď tohle...
Proč hned falešný? To fialky dělají, že si kvetou, jak chtějí, během roku a podle podmínek mění hlavně právě sytost barev - když předtím kvetl, jak má, tak snad se příště zase polepší... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, to bylo psané s nadsázkou... až vykvete předpisově, tak to zase bude můj krasavec, teď mu vyhrožuju, že ho dám na zastrčené místo (také s nadsázkou), když pěkně nepokvete...
Babett, moc hezká prvnička..
:-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Babet, krásná 

Lenca píše:...Tak takhle mi neukázkově vykvetl Amur... poprvé, když kvetl, tak předpisově a teď tohle...
Ten je ale nádhernej... měla jsem jich několik, ale nikdy nekvetl, jak má.

Mně se tam moc líbí ta lupa... prosím, jak jsi to udělala? Uvítám podrobně, jsem "lama"...Iconka píše:Mate ich krasne. Ja mam len par, kvitne prvykrat