xAchimenantha
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: xAchimenantha
Hmmm, zajímavý, barva je moc pěkná.
Miloši, ta barva je nádherná.
Vůbec není škivý, má nádhernou barvu. A i ten list, tmavý, je pěkný. Jsi pašák, mičuríne! Zkus letos nějakou jinou barvu, třeba něco do fialova nebo modra. 

Já bych taky neřekl, že by byl nepovedený. Má krásnou barvu. ;)
Díky za podporu. No ona ta červená bude asi dominantní. Něco se dá vytušit už u mladých semenáčků podle barvy listů. Podle toho jsem dělal výběr. Ale místa mám málo na pořádný výzkum. Jani, ty s tím skleníkem mě brzy doženeš, vykašli se na strepsíky a dej se na achíky. Odpadne ti stěhování květináčů s lupením na podzim a povezeš jen krabici s rhizomky. 

Miloši, já se obávám, že by mi to s achíky nešlo tak jako se strepsy. Už jsem to několikrát zkoušela, ale nula od nuly pošla. :)Já to raději přenechám Seržovi, ten má mnohaletý náskok a ví, co chce.
Jednou, až mě život donutí, se stejně budu muset skleníku a chalupy vzdát, a pak mi zůstanou jen ti achíci.
Ale tobě tyhle potvůrky pěkně jdou, byla by škoda to nevyužít. 
Jednou, až mě život donutí, se stejně budu muset skleníku a chalupy vzdát, a pak mi zůstanou jen ti achíci.
Ale tobě tyhle potvůrky pěkně jdou, byla by škoda to nevyužít. 
K MDŽ rozkvetl další kříženec xAchimenanthy Northwood's Sunburst a smithianthy Junko. Je to poměrně velký květ, hodně po mámě. Světlejší, v hrdle žlutý, s tečkami. Docela se, myslím, povedl.
9. 3. Aktualizoval jsem fotky a přidal jméno hybridu.
9. 3. Aktualizoval jsem fotky a přidal jméno hybridu.
Naposledy upravil(a) kozlik dne ned 09. bře 2014 22:48:08, celkem upraveno 9 x.
Krása!
Miloši, je krásný, zasloužil by si určitě nějaké vznešené jméno. 

No, hochu, tady ses tedy pochlapil! Tenhle basťoušek je opravdu povedený! Vskutku mu vyber nějaké vznosné jméno, něco něžného jako porcelánová panenka!

Díky za podporu, jméno dostane a adoptuji ho do sbírky.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Teda zírám, taťka s mamkou krásní a mimi se taky vyvedlo.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny!!!
Tak jsem byl tolik natěšenej na dalšího křížence ach. Caligula s smit. Junko... a jaké překvapení, opět červený zaprdlík.

Možná to zachrání Pepíno, který se ujal části semínek tohohle záludného křížení!
Vezmu ho na burzu, snad se ho někdo ujme.
Tak jsem byl tolik natěšenej na dalšího křížence ach. Caligula s smit. Junko... a jaké překvapení, opět červený zaprdlík.

Možná to zachrání Pepíno, který se ujal části semínek tohohle záludného křížení!
Vezmu ho na burzu, snad se ho někdo ujme.
O tom vůbec nepochybuj. Náhodou - je hezký!
Mílo, říkat mu červený zaprdlík... Vždyť je krásný. No, jsem zvědav, jestli z těch, co mi vzešly, budou taky červení zaprdlíci. Mně se teda líbí, říkej mu, jak chceš. Než mi ho zase začneš nabízet, tak rovnou říkám: děkuji, nemám místo.

Když ho nechcete za odměnu, tak ho dostanete za trest!!!
Krásná je, ale chápu i Milošovo nejásání... zdá se, že nějak ničím extra nevyniká (ta kytka! ;-) - právě že těch červených xAchimenanth už je několik... (a přijdou mi většinou tak trochu na jedno brdo).
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz