Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Evi, ona kachle a lepidlo je tak max. 0,5 cm, ale máš pravdu, není to až tak šíleně rozdílné, a právě to, jak se to uchytí mezi ty skříňky, z toho mám strach...
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Už mě ty technologie začínají štvát! Nejdřív při instalaci nových Windows a teď tady na fóru - kdykoliv napíšu přijmení, automaticky to předělá na pomlčku. Všimla jsem si toho, když jsem se snažila napsat adresu k zaslání lístečků. A není to vtipné, nýbrž smutné. :( :)
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
Verča už četla :-), pro ostatní - návod tady: viewtopic.php?f=15&t=479.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré ráno a hezký den. Venku stále mrholí a je 13 °C, snad začnou růst houby. 

Dobré ráno
!
Heli, pošli trochu toho deště i k nám. U nás jen takové opláchnutí trávy, co včera jemně napršelo, do večera vyfoukal vítr a všude jen sucho.
Teď taky spadlo pár kapek, ale jinak je to o ničem.
Přeji pohodový den!
!Heli, pošli trochu toho deště i k nám. U nás jen takové opláchnutí trávy, co včera jemně napršelo, do večera vyfoukal vítr a všude jen sucho.
Teď taky spadlo pár kapek, ale jinak je to o ničem.
Přeji pohodový den!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný den.
Ani u nás nenapršelo. Jen v noci trošku posmolilo. Foukal dost silný vítr. Teď je obloha celá šedá a je kosa! Jestli takhle zataženo bude celou zimu, už teď mám deprese.
Ani u nás nenapršelo. Jen v noci trošku posmolilo. Foukal dost silný vítr. Teď je obloha celá šedá a je kosa! Jestli takhle zataženo bude celou zimu, už teď mám deprese.
Ahojky, u nás taky neprší.
Ale foukal vítr a serval mi ze zdi kobeu, co se nechtěla držet připravené obloukové konstrukce. Tak jsem ji na ten oblouk přehodila, jenže se tím schovají poupata a nevím, jestli teda letos něco předvede. Zatím žádná hitparáda. Ale listí by bylo na celou pergolu.
Ale foukal vítr a serval mi ze zdi kobeu, co se nechtěla držet připravené obloukové konstrukce. Tak jsem ji na ten oblouk přehodila, jenže se tím schovají poupata a nevím, jestli teda letos něco předvede. Zatím žádná hitparáda. Ale listí by bylo na celou pergolu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, připomněla jsi mi, že mi holky fena včera shodila ten krásně rozkvetlý achimenes, s kterým jsem se tady tak chlubila (Femme Fatale). Vysypaný, polámaný.
Myslela jsem, že fenu pokoušu! No nic, zkusím množit lístky.
Myslela jsem, že fenu pokoušu! No nic, zkusím množit lístky.
To je škody, to je škody :-(. Ale rhizomy jsou určo v pořádku. Takže zas za rok. :-)
Ahojky, tady na Vysočině je docela dost zima, venku 18 °C a na noc přitápíme v krbu. 

Tsasenko, odkud jsi přesně z Vysočiny?
cirrhus píše:Mirďo, jestlipak na mne myslíš s tím tvým gladiolovým krasavcem...
Prosím prosím, myslíš na mě s tou fotkou??? Zatím nedorazila.
Miško, dej mi 5 minut, hodím ti je sem.
Pepčo, prosím tě, můžeš mi napsat, kdes tu mozaiku kupoval, a jestli nevadí, tak za kolik??? Mám fakt pocit, že tohle je nejideálnější řešení pro mě.
Mozaiku jsme koupili v Siku, ale kdybys mne zabila, už si nevzpomenu, za kolik...
Díky, letím na jejich stránky (teda musím je nejdříve najít, že jo). 

Tak jsem koukala na stránky Siko - Hani, už jsem hodná a nezapleveluju zahradu... co myslíte, co tyto???
http://shop.siko-koupelny.cz/mozaika-mix-hnedy-25x25-cm-305x305-cm/mos25mix6/zbozi/
Moje kuchyň
http://shop.siko-koupelny.cz/mozaika-mix-hnedy-25x25-cm-305x305-cm/mos25mix6/zbozi/
Moje kuchyň
Mikčo, my máme tyhle, ale ty skleněné taky nejsou marné. Jinak barvy mimo pracovní desky máte úplně stejné.
http://shop.siko-koupelny.cz/mozaika-or ... orw/zbozi/
http://shop.siko-koupelny.cz/mozaika-or ... orw/zbozi/
No vidíš, tak já na to koukala a vůbec mi to nepřišlo, že jsou to ty, co máš ty... no, jen cena je kapánek vysoká, to už by asi menža nerozdýchal... musíme už začít trošku šetřit...