Zahrada
Re: Zahrada
Tak jaro je opravdu na postupu, některé kytky včera ještě nebyly, dneska už kvetou.
A dnešní fota - kde včera nic nebylo, dnes už kvete
Vladi ty krokusky máš fakt tak světlé modré? kdyby jo, tak prosím prosím o pár cibulek.
já dneska přijela z práce a chystala jsem se, kolik toho zvládnu (myslím rozhrabání krtinců, převázání malinoostružiníku, ostříhání angreštů a rybízů) a on to menža udělal za mě.......tak jsem si vyplela ten jeden dlouhý záhonek s kytičkama....jo a vlastně jak jsem se byla ráno dívat, kvetl jeden žlutý krokusek a jak jsem přišla odpoledne, tak už jich kvetlo 6 a začaly se tlačit tmavě modré.....
ještě jsem si na podzim koupila modročerné a bílomodré - jen jsem je teda nestihla oboje zasadit a nejsem si jistá, které jsem zasadila. on v ten den foukal dost silný vítr a jak jsem se otočila, tak prostě ten druhý pytlík už byl v prachu......ty modročerné by byly hezčí, tak uvidím co vyroste..
já dneska přijela z práce a chystala jsem se, kolik toho zvládnu (myslím rozhrabání krtinců, převázání malinoostružiníku, ostříhání angreštů a rybízů) a on to menža udělal za mě.......tak jsem si vyplela ten jeden dlouhý záhonek s kytičkama....jo a vlastně jak jsem se byla ráno dívat, kvetl jeden žlutý krokusek a jak jsem přišla odpoledne, tak už jich kvetlo 6 a začaly se tlačit tmavě modré.....
ještě jsem si na podzim koupila modročerné a bílomodré - jen jsem je teda nestihla oboje zasadit a nejsem si jistá, které jsem zasadila. on v ten den foukal dost silný vítr a jak jsem se otočila, tak prostě ten druhý pytlík už byl v prachu......ty modročerné by byly hezčí, tak uvidím co vyroste..
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
mě na skalce u našich kvetou už pouze žluté. Měla jsem plno barev krokusů ale asi to zničili krtonožky
Ty žluté jsou nejranější, taky doufám, že mi ještě další barvy vylezou.
holky já su ale prdlá, samo že jsem nekoupila modročerné a bílomodré krokusy, ale modřenceeeee.....jsem to ale popleta
Holky, mě to teprve raší, ale u sousedovy zdi jsem objevila malý plicníček, asi je tam tepleji, odvážlivez už zakvetl...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Marti já byla předevčírem na procházce a stavily jsme se s Elinkou u švagrové a té už kvetou krokusy a dokonce pokvetou už i narcisy, kdežto moje jsou sotva 2 cm nad zemí
Tak dnešních pár fotek,už lezou i petrklíče a před školkou mají celý svah rozkvetlých fialek
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no mě kvetou bílé fialky, nějaký plicník už vykukuje, sněženky a modré ladoničky vykukují a u našich dokonce i bledulky které jsem myslela, že je už po nich.
No, já taky dnes lítala s nůžkama po zahradě, zjistila jsem, že mi hraboši totálně sežrali ostrožky (krom jiného), pochybuji , že to rozchodí. A poprve mi rozkvete dřín. Srny z něho dělaly neustále bonsaj, loni se nějak zvetil a konečně trochu narostl a dnes jsem na něm našla poupě (zatím jedno,nevím, jestli se jich ukáže víc) tak mám radost 

Hezký dobrý večer. Já jsem na zahradě nebyla několik dní, tak ani nevím, jak to tam vypadá. To je u mne nevídané. 

Ahoj Heli, tak už šťastně doma z výletu?
Já jsem dopoledne uklidila listí z pergoly a obrala jsem funkie.Ale takhle po troškách ani není vidět,že jsem něco dělala.Chce to celý den(nebo raději několik) a udělat všechno načisto.
Odkvétají talovíny.Kvetou čemeřice,sněženky,lýkovec.Chystají se krokusy a kosatečky(tak za týden)a narcisy (možná za 14 dnů)a hyacinty,ale to vidím tak na měsíc.A co jsem koukala tulipány,tak na mě kašlou.Skoro samé jednoduché listí,jestli něco pokvete,tak spíš omylem:-(
Odkvétají talovíny.Kvetou čemeřice,sněženky,lýkovec.Chystají se krokusy a kosatečky(tak za týden)a narcisy (možná za 14 dnů)a hyacinty,ale to vidím tak na měsíc.A co jsem koukala tulipány,tak na mě kašlou.Skoro samé jednoduché listí,jestli něco pokvete,tak spíš omylem:-(
Taky jsem byla včera v zahradě - v botanické (měli jsme tam výborovku).
V úvozu vedle Faty jsem potkala pár fialek, na záhonu před Fatou kvetou krokusy a irisy (ty se mi moooc líbily, škoda, že jsem neměla s sebou foťák), narcisky - asi nějaké pidi - mají poupata... Jinak jsem nic neviděla (no samozřejmě že Evinu podkrovní množárnu a zásobní skleník jsme zkontrolovali :-).
V úvozu vedle Faty jsem potkala pár fialek, na záhonu před Fatou kvetou krokusy a irisy (ty se mi moooc líbily, škoda, že jsem neměla s sebou foťák), narcisky - asi nějaké pidi - mají poupata... Jinak jsem nic neviděla (no samozřejmě že Evinu podkrovní množárnu a zásobní skleník jsme zkontrolovali :-).
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
ahojky, tak jsme byli dneska na zahradě okopát česnek a tak jsem se mrkla i ke mně (česnek mají tcháni na zahradě).
violky brzo pokvetou, taky se chystají sasanky i narcisy a ještě jsem fotla krokusy...
violky brzo pokvetou, taky se chystají sasanky i narcisy a ještě jsem fotla krokusy...
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
krásné krokusky. mně na záhoně taky kvete jeden...což je úspěch loni nekvetl žádný, ale vypadá že by mohli ještě další vykvést. On jak je ten záhon na severní straně tak kvete všechno dýl. Ale kvetou plicníky a koukala jsem že mi přes zimu přežilo i kiwi...už začíná rašit 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný den přeji všem.
Miki, hned je to veselejší s kvítím na zahrádce, viď? Mě kvete jen pár krokusků, místy je zem ještě zmrzlá. Musím si na ně pár dní počkat.
Miki, hned je to veselejší s kvítím na zahrádce, viď? Mě kvete jen pár krokusků, místy je zem ještě zmrzlá. Musím si na ně pár dní počkat.
Plicníky.... pro ně mám velkou slabost už od dětství, ani nevím proč