Zahrada
Re: Zahrada
ahojky Babett, jo jo jeto veselejší, a až vykvetou i sasanky, narcisy- ty zbožňuje nejvíc a tulipánky. bohužel mi nepřežila ani jedna kovalinka a to jsou "zdraví škodlivé" a hryzci si na nich zřejmě pochutnali......
Marti asi budu působit jako antitalent, ale jak prosímtě vypadá plícník?????nic mi to neříká
Marti asi budu působit jako antitalent, ale jak prosímtě vypadá plícník?????nic mi to neříká
Jdi o stránku dřív, mám tam fotku s popisem.
Na "mé zahrádce" = na Petříně ;-) začínají rozkvétat sakury...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, sakury se mi moc líbí, ale na ty už na zahradě skutečně místo nemám. Kochám se cestou šalinou do města (u výstaviště)
Na zahradě už toho kvete plno (plicník, jaterník, čemeřice, kosatečky, puškinie. různé ladoňky, bulbokodium, penízek oba druhy hlaváčků, různé krokusy. draba, ...), musím konečně začít okopávat a taky něco vyfotit.
Na zahradě už toho kvete plno (plicník, jaterník, čemeřice, kosatečky, puškinie. různé ladoňky, bulbokodium, penízek oba druhy hlaváčků, různé krokusy. draba, ...), musím konečně začít okopávat a taky něco vyfotit.
Vladi jdu mrknout, teď z domova můžu šmejdit, v práci jsem se jen tak zeptala, jestli to někdo dá, nechtěla jsem moc listovati.....
Helenko tak já už mám okopáno teď jen čekám kdy začnou kvést i ostatní kvítka.....je ale fakt, že vy toho máte o hodně vííííc, takže já si nemůžu vyskakovat
Helenko tak já už mám okopáno teď jen čekám kdy začnou kvést i ostatní kvítka.....je ale fakt, že vy toho máte o hodně vííííc, takže já si nemůžu vyskakovat
Konečně jsem s sebou na zahradě měla foťák, tak jsem fotla to, co vám už dávno kvete
Thlaspi
Hlaváček jarní
Draba
Kosatečky
Koniklec
Čemeřice
Bledule
Thlaspi
Hlaváček jarní
Draba
Kosatečky
Koniklec
Čemeřice
Bledule
Ještě různé ladoňky
A taky krokusy
A taky krokusy
Heli, na tvé fotky ze zahrádky jsem se moc těšila. Jako vždy nádhera.
Já v neděli viděla před pečovatelským domem ve Frýdku kosatečky vínovo hnědé. To byla taková krása, že jsem nad něma přímo slintala.
Já v neděli viděla před pečovatelským domem ve Frýdku kosatečky vínovo hnědé. To byla taková krása, že jsem nad něma přímo slintala.
Vladi, já jsem ty do hněda měla, ale asi víc chutnaly hryzcům. Dost mi to tam probrali.
Já mám zahrádku taky pěkně podrytou- ze zbytku tulipánů, co mi nesežrali loni a na podzim jsem je zasadila vylezl jen jeden, zato o záhon výše leze nějaký podivný trs tulipánů, vypadá to, jak by si hryzci udělali zásobárnu (je to možné?), pak na ni zapoměli a ono to začalo růst.
To možné je. Manžel jednou vyryl jejich zásobárnu, a divili jsme se, jak to měli potvory vyskládané.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jadko mě takhle roznosili hryzci lilie po celé zahrádce.
Helenko ty tak pěkně navnadíš...akorát hlásím,že mi od tebe nepřežilo spoustu nových skalniček z loňska..teda asi uschly??? a od tebe delosperma,kterou jsi mi dala v Brně taky ne...
Už si tady stěžovala Kotě, delosperma se na zimu musí přikrýt sklem. Já dám staré zavařovačky nebo kameny okolo a přes to položím sklo. Mám je nádherné. Jinak úhyn byl letos na skalkách obecně velký. Stěžují si i zdatní skalničkáři z klubu.
Dnes byl překrásný den, na zahradě jsem něco okopala a zjistila jsem, že se mi jakási koprtina roztáhla šlahounama do všech stran. Nejde to vykopat, musím počkat, až udělá víc zeleně a pak ji zlikvidovat Roundopem. A jiná kvítka zimu nepřežila. Ale z čeho by vydělávala zahradnická centra, když by nám nic neuhynulo, že jóóó.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ve čtvrtek jsem byla v OBI, v nabídce už měli spoustu skalniček a kde jakých jiných rostlin do zahrádky. Oči mi jenom jezdili. Koupila jsem si krásné muškáty. Velké kvetoucí rostliny 1ks za 39 kč, to docela jde ne?
Evuško, nádhera
. Je to u vás aspoň o 14 dnů dřív než u nás. Kandíky mi teprve lezou ze země a narcisy pokvetou tak za týden. Ta naše mrazová kotlinka
. Ale zase nám to déle vydrží 
. Je to u vás aspoň o 14 dnů dřív než u nás. Kandíky mi teprve lezou ze země a narcisy pokvetou tak za týden. Ta naše mrazová kotlinka
. Ale zase nám to déle vydrží 
Asi jak co,podle toho,co ukazujou na fotkách holky,nebo i Ty,je to na střídačku.Třeba krokusy,co dávala Jadka,tak u nás ještě nekvetly a u nich jo.Nebo to mám někde strčené ve stínu a ty kandíky zrovna jsou na sluníčku.
Kandík psí zub už je dneska odkvetlý a hned vedle jsou pagody a ty zatím jen vystrkují poupátka.Ale bude to určitě taky krása.
Kandík psí zub už je dneska odkvetlý a hned vedle jsou pagody a ty zatím jen vystrkují poupátka.Ale bude to určitě taky krása.