Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Takhle je asi fšude u nás. Tady taky. Jaro ale zatím v nedohlednu. Únor asi bude horší ledna. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Sníh už pomalu všechen slezl. Mlhavo, ale co je důležité, nefouká! To vyfukování tady na kopcích nemám ráda.
Dobré odpoledne, venku je příjemně jarně a bez větru. Oblačnost je vysoká. Přeji příjemný den. 

Dobré ráno, žádné meteohlášení? U nás celou noc pršelo a asi bude pokračovat. Jsou 4 °C a tma.
Přeji příjemný pátek.
Přeji příjemný pátek.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Počasí stále stejné, mlhy, teploty přes den kolem 4 °C, ani v noci nemrzne. Dnes vidím, že se modříny kývou, takže vítr.
Pěkný den.
Pěkný den.
Všude stejně. Já chci sluníčko, nebo alespoň víc světla. Tohle je dobré tak akorát na depku.A nepište mi, abych si rozsvítila. ;-) ;-)
U nás už dvě hodiny sněží, drobně, ale teď zrovna docela hustě. Je ale teplo, tak asi nic - i když se mi zdá, že stadion začíná mít lehounce našedlý nádech... jestli to ovšem není spíš přání otcem myšlenky...

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Tady je hnusno, prší, je šero. Na depku jak dělaný. Tož, vydržať, bude zas líp. Jaříčko se pomalu blíží. Hezký víkend fšem!

Hele, babo ;-), přiznej se, co ty s tím ušetřeným místem děláš? Ne že bych ti ho nepřála - ale blbě se to bez těch mezer čte...

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hanulko, to bylo na mě? V tom případě jsem ale mimo mísu. 

U nás taky drobně sněží a taky je teplo.
Jani, mrkni k Hance pod čáru. :)
Jani, mrkni k Hance pod čáru. :)

korektor.cz
korektor.cz
Jo, tak to mi nedoklaplo, protože já tyhle prkotiny (babo puntičkářská) vůbec neřeším. :)))) Někdy tam tu díru vrazím, ale většinou ne. Akorát je blbý, že by se mi na to ušetřený nevešla ani malinkatá kytička.
No, tak já se tedy (možná) polepším. Ale nic neslibuju. Hani, vyprdni se na to a nic po mě neopravuj, nebo z toho zešílíš.

Ee, nevyprdnu, a neboj, nezešílím (možná už to taky víc nejde :-) - já jsem trpělivá - já jen tak čas od času tu kultúúru zkusím popošoupnout o kouštínek. A někdy se to chytí a někdy ne, ale s tím se počítá. Jak říkáme my strukturální lingvisti - nemusí pršet, stačí, když kape...!

korektor.cz
korektor.cz
Hani, ty struktůro, já se zkouším polepšit, ale zvyk je zvyk :-) a jde to ztuha. :-*
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Čaute všichni. U nás je silně zataženo, zatím neprší ani nesněží, ale už večer bylo cítit sníh ve vzduchu, takže to příjde.
Holky, nic si z toho nedělejte. Hanka po mě občas opravuje pravopisné chyby.
Je vidět, že diktáty mi nikdy nešly. 
Holky, nic si z toho nedělejte. Hanka po mě občas opravuje pravopisné chyby.
Je vidět, že diktáty mi nikdy nešly. 
Dobré ráno, u nás taky šedivo, minus 1 °C, pocukrováno a drobně sněží.
Přeji hezkou sobotu!
Přeji hezkou sobotu!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Švýcarko, cos, prosím tě, dělala? Takhle škaredě spadnout! Ještě že sis nic nezlomila. Už je to pět let, co jsem si škaredě zlomila zápěstí levé ruky. Dráty mi zůstanou asi doživotně. Málem jsem o ruku přišla, zlomenina onemocněla. Zkoušela jsem jak pes. Ruka bolí pořád. Zůstaly trvalé následky. Bojím se pádu jak čert kříže. Dávej na sebe pozor, holka!
Dobré ráno, venku nám trochu nasněžilo a je -1 °C. Přeji vám krásnou neděli, bez pádů a jiných karambolů.