Čo nám práve... (slina přinese :-)
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
ahojda lidičky ;o))))) a všem oslavencům přeji hlavně zdraví a pěstitelských úspěchů ...... ostatní přijde samo ;o))))
Jandi, ten dosrtík je zcela určo domácí, viď?? ;o))) já tyhle věci neumím, takže kupujeme ;o))))
Jandi, ten dosrtík je zcela určo domácí, viď?? ;o))) já tyhle věci neumím, takže kupujeme ;o))))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, už chystejte brokovnici - kluci se přetrhnou za takovou princeznou.
Jaruš, nic si z toho nedělej... veřejně se přiznávám, že já vaření ani pečení taky neeeee...
Jaruš, nic si z toho nedělej... veřejně se přiznávám, že já vaření ani pečení taky neeeee...

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Teda, abych to uvedla na pravou míru, já umím, ale raději neumím...
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
tak to já jsem na tom podobně........ vždy si říkám: " Lenost nemůžu Tě přemoct, až se vdám celá se Ti poddám!! " ;o)))))
tak jsem dceru odprovodila k autobusu a vypadá to, že mě malý od počítače vyžene. ale aspoň si dozasazuju lístečky co mám v perlitu a už raší i rozetky.....
JarkaMirka píše:ahojda lidičky ;o))))) a všem oslavencům přeji hlavně zdraví a pěstitelských úspěchů ...... ostatní přijde samo ;o))))
Jandi, ten dosrtík je zcela určo domácí, viď?? ;o))) já tyhle věci neumím, takže kupujeme ;o)))
jj domáca tortička,ale len taká rychlovka na želanie dvojčiat,ak chceš vidieť čo som piekla pred tým,kukni ku mne na webky...
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
teda Jandi , včera jsem se zasekla na Tvých stránkách a nevycházela jsem z údivu jak Ty jsi šikovné a zručné děvče, závidím...... také jsem se pokochala fialkama
máš jich opravdu hodně, ty také závidím ;o)))) a také jsem koukala na ibišky...... máš toho hodně na údržbu.... a ještě stíháš spoustu jiných věcí..... klobouk dolu ;o))))
máš jich opravdu hodně, ty také závidím ;o)))) a také jsem koukala na ibišky...... máš toho hodně na údržbu.... a ještě stíháš spoustu jiných věcí..... klobouk dolu ;o))))Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
ahojky, jsem ráda že už diskuze funguje, měla jsem včera absťák, tak jsem si šla lehnout už po deváté, což teda fakt nikdy nedělám...............
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
ahojda Miki, jak se vede??? doma nebo v rachotě???
v rachotě Jaruš v rachotě, ale šéf je na nemocenské, tak jsem v kanclu sama
jo a u nás zase pršíííííííííí, mně už z toho fakt jebne, na zahradě nic neroste, jen hromady slimejšů.............
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
to si to užíváš, viď ;o))) zdálo se mi to nebo jsi na diskuzi dlouho nebyla???? nebo že bych já měla absenci??? ;o)))
no já mám dojem, že tys tady dlouho nebyla. já koukám každý den, ale psát nemusím
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, kočky i koťata. Popřála bych krásný den, ale mohla bych někoho naštvat. Prší a prší.. včera v telce říkali, že červen bude teple mokrý....... no nazdar... všechno shnije.
Tak teda ne krásný den, ale úspěšný a bez nehod.
Tak teda ne krásný den, ale úspěšný a bez nehod.

Babett na polovinu června prý hlásí až 30 stupňů. to bude jak ve skleníku. všude voda a ten hic.......máme mít v sobotu smažení vaječiny (to už je posunuto tak 3krát, ale pořád se nedaří) a děcka mají ze školky zítra výlet do Dinoparku.....sakryš to se teda pomějou.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Co to je - smažení vaječiny?? Teda jak to probíhá ta akce???
no pozve se celá rodina (manžel má fakt velkou rodinku. Pořádá to jeho mamina). scházíme se tak kolem poledne, máme objednanou bečku piva, dětem se vymýšlí nějaké soutěže, prostě pohodička. no a odpoledne se smaží vaječinka. Už teď má tchýně nasbíráno 130 vajec, takže myslím žeto bude hodně zajímavé. Jen aby vyšlo to počasí
jo a samozřejmě děláme to na zahradě, kde je hodně prostoru na všechno....
Ahojky děvčata, zdravíme z deštivého liberecka....... Teda miki ta vaječinka je pro celou rodinku asi lákává, je to takové příjemné rodinné odpoledne.... Zdraví Bublinka
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
No tak mi děláme podobné akce taky na zahradě a říkáme tomu - pekáč. Na velké kostky pokrájená vepřová krkovice napůl s bůčkem,prosolená, dopředu naložená do všelijakého koření, zalitá pivem...příprava venku na grilu,hojně zasypaná na hrubo pokrájenou cibulí, kdo chce dá i česnek.... podlívat pivem... ňamka! Doslova žere celá rodina!