Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ahojky. u nás je od neděle první den bez deště, uvidíme, jestli se to "nepokazí" a půjde zas konečně dělat na střeše, když má začít mrznout. 

Dobré ráno, venku tma, zataženo, ale teplo, 12 °C, to počasí s námi laškuje, když si představím, že v neděli má být už jen kolem 0 °C. Někdy už opravdu nevím, co si na sebe obléct, aby mi nebylo horko - zima.
Dobré ráno a báječný celý den. 

Krásný den všem.
U nás hnusně fouká.
U nás teď už taky začalo, ráno byl klid.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
U Dětřichova vítr převrátil kamion, bylo to i v TV. Mladí se zrovna vraceli z Olomouce, tak museli oklikou. Hnusně větrno a déšť celý den.
Dobré ráno, venku 10 °C, v noci byl klid a teď před pátou zase začal foukat (docela dost) vítr. Asi to včera nestačilo.
Ahojky, u nás taky docela fouká, jen doufám, že mi to nesfoukne manžela ze střechy. Když neprší, je třeba dodělat garážovou střechu...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Větrno je i u nás. Valí se sem úplně černé mraky. Chystáme se s pejsindou opět na veterinu, vůbec se nezlepšila. Má nějaké bolesti, nechce se hýbat. Držte nám palce, aby nebyla nějak vážně nemocná. Mějte hezký den.
Dobré ráno. U nás v Brně bylo ráno 5 °C, v noci hvězdná obloha, ale teď už se objevují mráčky.
Přeji prima den.
Přeji prima den.

Tady fučet už přestalo, ale je zima, černý mraky jako u Danušky, asi mi je sem poslala. :) Ve škvírách mezi mima občas zašajní sluníčko, ale to jsou vteřinky. Celkově nic moc. Ať se vám den vydaří! 

Danuš, držím paluchy, ať je vše v pořádku. 

Tak, Danu, co psindulka, je v pořádku? Taky se vyděsím, když u Džovíska pozoruju něco, co není normální. My jsme se zaplať bůh zatím omezili jen na kručení v bříšku, když sežere něco, co mu nesedne. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pěkný den přeji všem. U nás je hnusně, to ani nestojí za řeč.
Včera na veterině Ennušce zrentgenovali krční obratle. Je vidět artróza na obratli C3 a C4 a v pondělí jedeme na vyšetření míšního kanálu (myelografie), to by mělo ukázat stav plotének. Tak se jen modlím, abychom nedopadli jak u předcházející fenky a nemuseli jsme s touto na operaci páteře. Není to zrovna levná záležitost.
Včera na veterině Ennušce zrentgenovali krční obratle. Je vidět artróza na obratli C3 a C4 a v pondělí jedeme na vyšetření míšního kanálu (myelografie), to by mělo ukázat stav plotének. Tak se jen modlím, abychom nedopadli jak u předcházející fenky a nemuseli jsme s touto na operaci páteře. Není to zrovna levná záležitost.

Hezký den přeji, u nás zamračeno, střídavě prší, fouká, ráno bylo 10 °C, ale už se ochlazuje.
Danuš, držím palce, ať se to zlepší, jak je stará? Vždyť se mi zdá, že jste si ji pořídili nedávno.
Já si včera zamluvila štěně labradora, fenku, je to kříženec asi s německým ovčákem. Takže na jaře budu mít doma mlaďocha. Naši Barču budeme muset dát co nevidět utratit, pořád to oddalujeme, nevidí, neslyší, nejhorší je, že se už špatně staví na nohy, tak nechceme, aby se trápila, ale je to hnus, jen na to pomyslím.
Danuš, držím palce, ať se to zlepší, jak je stará? Vždyť se mi zdá, že jste si ji pořídili nedávno.
Já si včera zamluvila štěně labradora, fenku, je to kříženec asi s německým ovčákem. Takže na jaře budu mít doma mlaďocha. Naši Barču budeme muset dát co nevidět utratit, pořád to oddalujeme, nevidí, neslyší, nejhorší je, že se už špatně staví na nohy, tak nechceme, aby se trápila, ale je to hnus, jen na to pomyslím.
- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte. :o))
Holky, ja mám už starého 13ročného a tiež nemôže na zadné nohy, hlavne keď sa rozleží, ráno až skučí, pokiaľ sa postaví, chystám sa to veterinárovi povedať, ale priznám sa, moc sa toho obávam, lebo pri tomto veku už asi len ak by lieky zabrali. Mám veľmi veľké obavy, čo s ním bude, až bude ešte starší, lebo mám pocit, že sa to zhoršuje, a stále mu dávam lieky od bolesti. :O((
Už teraz mám z toho dilemu.
Holky, ja mám už starého 13ročného a tiež nemôže na zadné nohy, hlavne keď sa rozleží, ráno až skučí, pokiaľ sa postaví, chystám sa to veterinárovi povedať, ale priznám sa, moc sa toho obávam, lebo pri tomto veku už asi len ak by lieky zabrali. Mám veľmi veľké obavy, čo s ním bude, až bude ešte starší, lebo mám pocit, že sa to zhoršuje, a stále mu dávam lieky od bolesti. :O((
Už teraz mám z toho dilemu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno. K ránu se vyjasnilo, přimrzlo.
Vladi, Vlastičko, je to velké nesmírně těžké rozhodnutí nechat pejska odejít za duhu, ale pokud už má bolesti a je chudák starý, nic jiného lepšího pro něj stejně nemůže člověk udělat.
My přijeli z Opavy s úplně jinou čubinou. Nevím, co ten doktor s ní udělat, ale je fakt, že změna nastala úžasná. Mohly jí taky ulevit léky, co dostala. Včera jsem ji musela krotit, začala provokovat Matese ke hře a to by nemuselo dopadnout dobře, takže chudinu vězníme v dětské postýlce. Ven ji vynáším na čurání.
Mějte pěkný den.
Vladi, Vlastičko, je to velké nesmírně těžké rozhodnutí nechat pejska odejít za duhu, ale pokud už má bolesti a je chudák starý, nic jiného lepšího pro něj stejně nemůže člověk udělat.
My přijeli z Opavy s úplně jinou čubinou. Nevím, co ten doktor s ní udělat, ale je fakt, že změna nastala úžasná. Mohly jí taky ulevit léky, co dostala. Včera jsem ji musela krotit, začala provokovat Matese ke hře a to by nemuselo dopadnout dobře, takže chudinu vězníme v dětské postýlce. Ven ji vynáším na čurání.
Mějte pěkný den.
Dobré ráno, v noci -1,5 °C, světlá oblačnost a zdá se, že je bezvětří. Na zahradě je mokro, tak budu asi pokračovat ve focení kvetoucích strepsů...
S těmi zvířátky si opravdu užíváte. Betty, přeji Ennušce, aby se jí problémy nevracely.
Přeji vám příjemnou neděli.

S těmi zvířátky si opravdu užíváte. Betty, přeji Ennušce, aby se jí problémy nevracely.
Přeji vám příjemnou neděli.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mráz na dnešek byl ještě větší. Venku je téměř bílo zmrzlou jinovatkou. Posílám vám foto včerejších Jeseníků, už je tam sníh. Mějte krásnou neděli.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Danu, pěkná fotka. U nás na Vysočině právě začal padat první sníh a je 1 'C. Přeji všem pěknou neděli.