Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno!
Když ti pan zubař nedal žádný obrázek, opravdu bylo třeba se něčím potěšit. Je krásný.
U nás dnes jasno, pofukuje, 4 °C, a pořád ještě místy ledovka.
Když ti pan zubař nedal žádný obrázek, opravdu bylo třeba se něčím potěšit. Je krásný.
U nás dnes jasno, pofukuje, 4 °C, a pořád ještě místy ledovka.
Přeju příjemné ráno!
U nás +2 st., zataženo, občas spadne kapka vody.
Vladi, nedal! Ještě se u něho příští týden pěkně "otřesu", jako oslíček!
Přemýšlím, že bych konečně zadělala nějaká těsta na pečení, když mám tu hrůzu odbytou. Kolikpak už má napečeno Sonička... (i vy všichni ostatní)...
Mějte se všichni fanfárově!
U nás +2 st., zataženo, občas spadne kapka vody.
Vladi, nedal! Ještě se u něho příští týden pěkně "otřesu", jako oslíček!
Přemýšlím, že bych konečně zadělala nějaká těsta na pečení, když mám tu hrůzu odbytou. Kolikpak už má napečeno Sonička... (i vy všichni ostatní)...Mějte se všichni fanfárově!
Takže nakonec budeš dávat obrázky zubaři ty
!
A nedělej si starosti, já taky na pečení ještě nešáhla!
!A nedělej si starosti, já taky na pečení ještě nešáhla!
Hezký den všem. Taky jsem ještě nešáhla a ani nešáhnu. Možná... možná... udělám nepečené. Manžel to nechce, tak co se budu nervovat.
Lidi, asi je po zimě, teď jsem měla životní zážitek. Sedím tu v kanclu, poslouchám, co je to najednou za kravál, a to letělo asi 50 hus z jihu (!!!) na sever, tak ještě běžím k jinému oknu, protože takové množství jsem ještě neviděla, a z pravé strany se přidává ještě jedna taková velká šipka, fakt jich tak ze 100 muselo být. Buď už bude teplo a ony se vracejí, anebo bude na jihu nějaká kalamita, nebo se ti ptáci zbláznili. Každopádně to už nikdy něco takového asi neuvidím. 

To musel být nádherný zážitek! Na naší zahradě mají drobní ptáčci v krmítku slunečnici (směs nechtějí) a kus loje (letos syrové sádlo, lůj nemaje). Ptáčky na krmítku ráda pozoruju. Sleduju, co tam lítá za druhy.
Včera slepice tropily pozdvižení. Šla jsem se podívat, co kde vidí. Dole u rybníčka (bahňáku) poletovala volavka. Teď už vím, kdo mi tam vybral všechny ryby!

Včera slepice tropily pozdvižení. Šla jsem se podívat, co kde vidí. Dole u rybníčka (bahňáku) poletovala volavka. Teď už vím, kdo mi tam vybral všechny ryby!

Vlaďko, nebo už jsou z toho počasí posledních let ty husy tak zmatené, že už neví, kde je sever a kde jih.
No, ptáci někdy hodně dopředu vycítí nějaké nebezpečí. Třeba zemětřesení nebo vulkanickou činnost. Tak snad je nepohánělo něco takového, ale každopádně je to zvláštní.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré ráno. U nás je 5 °C a zataženo. Doufám, že nezmoknu, jedu do špitálu na denzitometrii.
Mějte báječný den.
Mějte báječný den.

Dobré ráno, u nás +3 °C, zataženo, chvílemi prší.
Dobré ráno všem. Dnes trochu přituhlo, -8 °C, ale je sucho a neklouže to.
Přeju vám pěkný den.U nás -3 °C. Je zataženo... čekám, až se trochu vyjasní, protože potřebuju cosi fotit a takhle by to teda nešlo.
Ahoj všem!
U nás pořád nad nulou, zataženo, bláto!
Evuško, já od včera nahlížím, jestli se neobjeví fotečka "čehosi" (kytičky). Až dnes jsem jukla na jiné stránky a tam jsem uviděla pěknou parádu!
Brala bych brigádu na krájení nudlí. Vyválela jsem placky z 8 vajec...

U nás pořád nad nulou, zataženo, bláto!
Evuško, já od včera nahlížím, jestli se neobjeví fotečka "čehosi" (kytičky). Až dnes jsem jukla na jiné stránky a tam jsem uviděla pěknou parádu!
Brala bych brigádu na krájení nudlí. Vyválela jsem placky z 8 vajec...

Vosičko, abys nebyla zklamaná, tak jsem ti šoupla do pokojovek asi týden starou fotku. :-)
Týden před námi ukrývat takovou krásu! 

To já si fotím pořád něco. Ale pak, když to stahuju, to někam "uklidím" a nacházím pak stěží, někdy i náhodou :-)). Třeba toto... a nechce se mi chodit do patra, abych to pojmenovala.
Dobré ráno. V Brně je inverze, mlha, hnus.
Přeji vám všem příjemný den.
Přeji vám všem příjemný den.

Taky jsme tu měli mlhu, ale už se dere
.
Hezký den všem!
.Hezký den všem!
U nás dnes -3 °C, jedovatě "táhne" od východu a zataženo zůstane asi celý den. Pod nohama to přituhlo, ale zároveň zvířátkům zamrzly misky s vodou... Nejlíp bude doma v teploučku... 
Užijte si pěkný den.

Užijte si pěkný den.
A hele: