Příjemné po "O"! U nás tajeme už od včera. Snad to půda trochu pobere a vláha všechna neuteče. Už jsme neměli zimní vláhu několik let! Okna jsem na svátky umyla a těsně před vzala znovu, jen mi "někdo" chodí na kytičky s rozprašovačem, tak pomalu není znát, jestli je venku mlha (JE), nebo není vidět přes sklo...
Dobré ráno, bylo minus 1,5 °C, zataženo, šedivo, inverze, na cestě pěkně hladko, místy led. Okna musí vydržet do Velikonoc, stejně přes ně nikdo nekouká, jen já a kočky (a ty je ještě obvykle zprasí). Aspoň mi jarní sluníčko nepopálí kytky !
Dobré ráno. U nás +2 °C. Dnes strávím celý den v nemocnici, jdu na centrum bolesti, třeba mi pomůžou, a pak na kontrolu na neurologii (tam se vždycky dlouho čeká). Mějte prima den.
Hezké ráno (pracujícím úspěšný start do nového týdne)! Momentálně je u nás maloučko pod nulou. Je sice zataženo, ale bez mlhy/inverze. Všude teče voda... Helenko, hlavně ať pomůžou, ať se trochu uleví!!! Moc držím palečky! Na okna sahat nebudu! Včera jsem zavírala ventilačku a urazila jsem si první rozkvétající poupě na amarylisu...
Naposledy upravil(a) vosička dne pon 06. úno 2017 8:37:37, celkem upraveno 1 x.
Helo, ať ti pomůžou od bolestí, myslím na tebe. A přeju pěkný den. Vosičko, to by si člověk přes ty ruce praštil, co? Mně se povedlo ulomit stvol na orchidejce. Ale už je to dýl.
Květů už jsem ulomila moc, ale u strepsů, kde je spousta dalších. Tak mi pan doktor změnil léky a uvidíme se za měsíc. Ani nechtěl, abych mu ukázala, jak stojím, jak chodím, vyčetl něco z papírů. Prostě pan primář. Když jsem se telefonicky objednávala, chtěla jsem k někomu jinému, ale sestra rozhodla, že půjdu k němu.
Taky zdravím, teplotou vás přebiju, máme minus 7 °C, už třetí den ledovka. Hlavní cesty jsou celkem už dobré, ale ty vedlejší jsou jak sklo. Navíc ani nejde už chodit po příkopech, nahrnutý sníh je tak zmrzlý a hladký, že už je to horší jak po cestě.