Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dasa, tu je to všetko vysvetlené http://saintpaulia.cz/
Naposledy upravil(a) HankaP dne úte 28. zář 2010 18:26:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Ludi, opravila jsem odkaz - Dáša není člen, takže by se jí klubová diskuse nezobrazila. Na klubovkách v Akcích je to ale taky všechno... :-)
Důvod: Ludi, opravila jsem odkaz - Dáša není člen, takže by se jí klubová diskuse nezobrazila. Na klubovkách v Akcích je to ale taky všechno... :-)
Dášo, vpravo od hlavního nádraží staví tramvaj č. 9 a doveze Tě za 13 minut na zastávku Bieblova před vchod do Arboreta
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
EvaK. píše:Babetta píše:...
Pěkně ti kvetou...doufám,že přijedeš do Brna,aby ses pochlubila...????
Evi, jestli všechno půjde dobře, určo do Brna přijedu, ale chlubím se jen tady vám. S sebou nic nepovezu, nejsem ani členkou a ani nevím jak to chodí. Teprve vás pár poznám, trochu proniknu do tajů všeho dění....Strašně se těšíííím!

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Děvčata, kdo pojedete do Brna.. nenašla by se u některé rostlinka či alespoň lísteček fialky Opera's Il Straniero ? Moc ráda bych ji získala. 

Evi ráda bych jela s Váma,neboť mám špatnou orientační schopnost a někde bych se v Brně ztratila. 

Babetta píše:Děvčata, kdo pojedete do Brna.. nenašla by se u některé rostlinka či alespoň lísteček fialky Opera's Il Straniero ? Moc ráda bych ji získala. ::
Měla jsem rostlinu,kterou jsem ulila ,ale zachránila jsem pár lístečků..mají i kořínky,ale ...nekvetla mi,takže by to bylo bez záruky,abys pak na mě nenadávala,že "není pravá".?????
A klidně vezmi do Brna nějaké listíčko,tak to určitě udáá...a dovez něco na zub sladkého nebo slaného,abychom nazahládly...???? protože každá něco přiveze a pak máme co zobat...doufám,že jsem tě tím neodradila?????
DasaM píše:Evi ráda bych jela s Váma,neboť mám špatnou orientační schopnost a někde bych se v Brně ztratila. ::
Ozvi se mi na mejlík kaluzovaeva@seznam.cz a můžeme to doladit nebo tel 777 605 526
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
EvoK, lísteček mi klidně dovez, budu moc ráda. Vím jak to s fantasy fialkama chodí, je to risk a nebo zisk..zlobit se určo nebudu. Omrknu na těch svých fialkách co by se dalo orvat, moc toho nebude , mám samé mlaďošky. Něco na zub se taky najde... 

Takže vezmu ti ho....už začíná ta pravá předburzovní náladička,co????
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jen by by mě ještě zajímalo... pro veřejnost je to asi až po obědě??? Abych tam nestrašila už ráno.
Babetto...klikni na saintpaulia.cz a tam se dozvíš všechny podrobnosti...ale myslím,že i když přijedeš dříve,tak tě nikdo nevyhodí a najdeš v botanické i jiné zajímavosti...skalničkáře...apod...mrkni na stránky...
Babetto sím...kdybys měla lísteček Smokey Moon nějaký větší,tak...víš co,že???? ale jestli máš jen malou rostlinku,tak příště...tahleta fialka mi asi není souzená...měla jsem jí už toliktrát ...???? a nějak se jí u mě nelíbí....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jééé, Evi, to je škoda... Smokey Moon jsem rozdala, ale lísteček ti určo přivezu. 

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahojda holky, vy jste se ale rozjely ;o)))) já do Brna sice jedu, ale žádné fialy sebou neberu..... ;o))) mám téměř samé mlaďátka ...... Jediné co sebou "přitáhnu" je moje dcera...... už to bude nadlidský výkon jí zabavit ;o((( a něco na zub???? Snad najdu časík něco upéct, ale moooc šancí tomu nedávám ;o((( takže sámoška poslouží určo ;o)))) .......
že prý nepotáhnu nic nekvete a co je tohle???? každý povinně aspoň 2 fialky musí přivézt...ať mají příchozí na co kouknout..???? Já taky beru dceru,tak se zabaví...neboj....
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
EvaK. píše:že prý nepotáhnu nic nekvete a co je tohle???? každý povinně aspoň 2 fialky musí přivézt...ať mají příchozí na co kouknout..???? Já taky beru dceru,tak se zabaví...neboj....
Dobrá, dobrá,... sice nevím jak to všechno poberu, ale našla jsem 2 malé kvetoucí navícáky, tak je vezmu sebou a poté je tam nechám, abych se s tím nevláčela takovou dálku zpátky......
Jen jsem se chtěla, EvičkoK, drze zeptati, zda si mohu Tvé číslo také uložiti????? Pro případ nouze nejvyšší ;o))))) ................ děkuji ;o)))
ahojky hlásím nervozitu prvního stupně......jsem vyklepaná z cesty, abych nezaspala na vlak a hlavně abych sedla do vlaku správného..
Jarko beru ti ten oxalis co jsi chtěla............
Jarko beru ti ten oxalis co jsi chtěla............
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
HOLKY, JAK JÁ VÁS TAM NAJDŮŮŮŮ???? 

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji a já Ti beru zakořeněného Buckejíka ;o)))))) A ten Amurek by nebyl ?????
Jinak neboj nejsi v tom sama, já se také obávám, že netrefím ;o((((( Jedu busem a potáhnu toho docela dost ;o((((
V kolik přijedeš do Brna a čím???
Jinak neboj nejsi v tom sama, já se také obávám, že netrefím ;o((((( Jedu busem a potáhnu toho docela dost ;o((((
V kolik přijedeš do Brna a čím???
my jedeme s holkama společně rychlíkem od Bohumína - já, EvaK, její mamča a dcerka, Jadka a nevím kdo ještě....
já na něj úplně zapomněla, fiknu ti ho k večeru, aby byl co nejčerstvější....................
já na něj úplně zapomněla, fiknu ti ho k večeru, aby byl co nejčerstvější....................