Zahrada
Re: Zahrada
Vladi, u nás v Brně - Bystrci je to to stejné.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Budu si muset na foťáku nastavit datum a vyfotit tu kalamitu. Foto s datem si schovám. Třeba se už takového počasí na velikonoce nedožiju.
zajímavé svátky...
jadka píše:Tady máte z petek samozavlažováky. http://www.shelterness.com/self-waterin ... ing-seeds/
Vynikající... taková samozřejmost.

Teď jsem opět obešla zahradu, sněhu už je více jak po kolena, co jsem v poledne setřásla sníh z větví, už to nebylo poznat, samozřejmě, že už to je dolámané. A pořád sněží.
Vlaďko, to jsou výhledy... kdyby nebyl konec března, tak je to krása, ale takhle akorát k vzteku.
Naposledy upravil(a) Evuška dne ned 31. bře 2013 17:58:45, celkem upraveno 2 x.
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
No musím uznat, že i můj optimismus se pomalu vytrácí. :-(
Naposledy upravil(a) miroslav dne ned 31. bře 2013 17:54:44, celkem upraveno 1 x.
Vladi, u nás se blížíme k 30 cenťákům, cesty nejsou prohrnuty, tak jen doufám, že do úterka, kdy pojedu do práce, to bude průjezdné. Nejlepší je, že pořád sněží...
Každopádně si nepamatuju, že by kdy choť s malým chodili na Velikonoce v zimních botách.

Každopádně si nepamatuju, že by kdy choť s malým chodili na Velikonoce v zimních botách.

-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
U nás tedy není poprach, ale na tohle počasí jsem teda celou zimu vážně nečekal. :(
Mikino, zimní boty si pamatuju, kolikrát jsme řešili, co si má kluk navlíct, aby nezmrznul. Ale ne sníh, jen zima.
Nebo naopak vedro... jeden rok manžel byl kdesi koledovat autem, vykoledoval, mimo jiné, čokoládového zajíce. Posadil si ho vedle sebe na sedačku a zapomněl ho tam. Ten flek si radši nepředstavujte.
U nás není po sněhu ani památka.
Nebo naopak vedro... jeden rok manžel byl kdesi koledovat autem, vykoledoval, mimo jiné, čokoládového zajíce. Posadil si ho vedle sebe na sedačku a zapomněl ho tam. Ten flek si radši nepředstavujte.
U nás není po sněhu ani památka.
Evi, nečil, u nás je hoooodně sněhu. A zima o Velikonocích - zima určitě, ale ne takhle. A to když byly Vánoce jsme chtěli sníh a bylo bláto.
Tady je také bílo, ale takovou kalamajku jako severní Morava, to tedy nemáme. Holky, vydržte!!! 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Přišla jsem z venku tak nasr.ná, že jsem si upekla buchtu.
No - Velikonoce a zima/horko - je to trochu ošidné, ony mají Velikonoce taky dost velký rozptyl v kalendáři.
Ale neklesejme na mysli... :-)
Ale neklesejme na mysli... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Já vás nechci čílit, ale u nás fakt nic. A teda prosím, nic nám sem neposílejte. :-)
Evi, já bych se s tebou tak ráda podělila (zvlášť při představě, že budu muset ráno odházet cestu, aby šmigrustníci mohli vůbec dojet).