Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tak návštěva před chvíli odešla, dopíjím Moravský muškát 

Nezbyde Ti, já bych zaskočila

Klidně zaskoč, mám tady i jiné dobroty.
Tady je dnes tak pustoprázdno, nemám si s kým poplkat.
Tak tedy dobrou celou noc
a krásné sny o blížícím se jaru

Tak tedy dobrou celou noc
a krásné sny o blížícím se jaru

Dobrou a hezky se vyspi

ahojky, já nějak nestíhám...dneska zase v práci, doma jsem v pět (dneska později,neb jsem musela do obchodu pro jídlo) hned domácí úkoly s prckem, nachystat věci, svačinu na zítřek, zacvičit si a už je večer a já jsem bez energie.....nejradši bych si lehla. a zítra zase dokola.....
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidičky ;o))))
Koukám, že tu nikdo není.... Packo, kde jsi???? Poplkáme ;o))) Tak to necháme na jindy ;o((( doooobrooooouuuuu ;o)))
Koukám, že tu nikdo není.... Packo, kde jsi???? Poplkáme ;o))) Tak to necháme na jindy ;o((( doooobrooooouuuuu ;o)))
Jaruško, plkša je tady 

Pěknou dobrou noc 

Tak nadhodíme nějaké nové téma... co takhle třeba na jaké pořady koukáte rádi v televizi, pokud na ní vůbec koukáte ...
Detektivky a filmy pro pamětníky a pohádky. Nebo třeba seriál Vyprávěj, to už je vlastně taky pro pamětníky.Většinou však mám tu televizi puštěnou jako kulisu a něco u toho dělám - čtu,pletu, vyšívám apod.Jinak by zo pro mne byla ztráta času.
Jaké máte počasí ? V 15 h.se u nás úplně setmělo,začalo pršet a teď už sem tam padá sníh.
Jaké máte počasí ? V 15 h.se u nás úplně setmělo,začalo pršet a teď už sem tam padá sníh.
V televizi se dívám na počasí a to je asi vše. jen, když mě někdo na něco upozorní, tak se podívám (jako byl na JOJ Farmář hledá žebu nebo teď na Primě Prostřeno), ale vydržím 2 nebo 3 díly a končím. Televizi bych mít asi nemusela. Jo, ještě ráda sleduju taneční soutěže a někdy Karla Šípa.
Teď jsou u nás +2 stupně, stmívá se, neprší,...
Teď jsou u nás +2 stupně, stmívá se, neprší,...
No je fakt, že teď ji mám puštěnou hodně (aspoň mám pocit, že tu nejsem sama), ale jen co bude hezky, tak bývám venku a na televizi není čas.
ahojky ve spolek, já koukám ráda na detektivky....jako jsou Odložené případy a v úterý večer na nově před desátou teď si sakryš nevzpomenu na název......jsem na to ujetá....
nebo mám ráda pohádky, no jo, nejsem nejmladší, ale ráda koukám
nebo mám ráda pohádky, no jo, nejsem nejmladší, ale ráda koukám
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jadko, jsem na tom jako ty. Televize pořád puštěná. Mám ji i v kuchyni. Moc ráda sleduji Sci - fi a přírodovědné dokumenty, zajimavosti... politiku moc raději ne, bo mám strach, že mě trefí šlak! ku...a!
Tak u nás už je bílo

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Do rána bude určitě i u nás.
U nás chvilku padaly malý krupky... já sleduju pořady o vaření pár seriálů při, kterých se člověk zasměje...
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj holky ;o)))
Pacenko, posledně jsme na sebe nějak nenatrefily ;o((( třeba to vyjde jindy ;o))))
Jinak já mám také( jak už tu bylo napsáno několikrát ) zapnutou televizi skoro celý den (pokud mi jí synek nevypne), néé že bych to bůh ví jak sledovala , ale kulisa je to dobrá...... v oblibě jsou krimi, komedie, staré filmy Hugem,....... pohádky nevyjímaje, Dr.House.....
S počasím je to u nás všelijak..... trochu sněhu , sluníčko svítí..... dnes bude hezká procha ;o)))
Takže, děvčata, hezký den ;o))))
Pacenko, posledně jsme na sebe nějak nenatrefily ;o((( třeba to vyjde jindy ;o))))
Jinak já mám také( jak už tu bylo napsáno několikrát ) zapnutou televizi skoro celý den (pokud mi jí synek nevypne), néé že bych to bůh ví jak sledovala , ale kulisa je to dobrá...... v oblibě jsou krimi, komedie, staré filmy Hugem,....... pohádky nevyjímaje, Dr.House.....
S počasím je to u nás všelijak..... trochu sněhu , sluníčko svítí..... dnes bude hezká procha ;o)))
Takže, děvčata, hezký den ;o))))