Zahrada
Re: Zahrada
Heli, nádhera, tuhle kombinaci miluju.
Holky, krásně vám ty zahrádky kvetou... já se k jedné části mých okrasných nedostanu. Tchán mi před ně totiž naházel trubky z lešení, takže nemám k záhonku přístup a plevel tam roste jedna radost, ale co, příští rok budu stejně začínat s "rekonstrukcí" zahrady, tak to půjde do pryč.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, z tvých řádků cítím, jak jsi natěšená na rekonstrukci zahrady.

To si piš, jen doufám, že to vyjde tak, jak si představuju.

Tak zase trošku kveteníčka.
Tak, poslední...
Mikčo, zahrada, jedna radost, pěkně Ti kvete.
Heli, však tobě taky. A vidíš ten plevel mezi kytkama, jo? 

- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Miki, prosím tě, co je to za kytičku na té 3. fotce? Pod kopretinama. Zdá se mi nějaká povědomá, ale nejsem si jistá, jestli je to ona. 

Mikčo, šikovně fotíš, žádný plevel nevidím.
Ani, je to plnokvětý řebříček.
Helenko, jsi mě chtěla potěšit s tím plevelem, že jo?
Helenko, jsi mě chtěla potěšit s tím plevelem, že jo?
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Miki, vzpomněla jsem si, že tuhle kytičku měla na zahrádce babička, ke které jsem jezdila na prázdniny. Jen jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje, a dlouho jsem ji neviděla. Vždycky se mi u babičky líbila.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, kašli na plevel. Stejně vyhraje. Bílý řebříček od tebe mi udělal krásný keř, a víš, jak dopadl? To, že jsem ho svázala, vůbec nepomohlo. Vichr, co se tu přehnal, mi ho úplně rozlámal, a odnesly to i růže. A víš, co ještě? Z dovolené se vrátil krteček. 

Babett, zkus nařezat větve černého bezu a zapíchat to do děr od krtka. Zkoušeli jsme toho už hodně, včetně strkání vlasů do děr - nic nepomohlo... Teď jsme udělaly s babičkou toto a krtince nepřibývají, dokonce to vypadá, že se přestěhovali ke tchánům.
Jé, ty fotečky ze zahrádky - to je úžasné pohlazení po duši, máš to moc krásné, radost pohledět.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, dík za radu, každá je dobrá. Určitě vyzkouším. Včera jsem zase stála nad krtinou s motykou v ruce. Zase zdrhnul, zmetek jeden!
Babett, vyzkoušej, myslím, že to stojí za to. Poradil nám to babiččín kamarád zahradník a ani on v zahrádkářské kolonii, kde je krtků dost, nemá u sebe na zahradě žádného... preventivně jsme to nastrkali i do děr po hryzcích, tak uvidíme.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, myslíš ty měkké konce větviček a přímo do děr, zasypat?
Neboj, morálně tě podpoříme.