Čo nám práve... (slina přinese :-)
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Peťo to se stává ... hlavní je si všechno vysvětlit a pochopit... ;o))))
Hlavně, že už je "nebezpečí" zažehnáno :oD
Největší zásluhu mám ovšem já... :-(
No holt není každý den posvícení. Ale nebojte se, od neúnavné buzerace mě to neodradí - jak si jistě brzy všimnete... :-D
No holt není každý den posvícení. Ale nebojte se, od neúnavné buzerace mě to neodradí - jak si jistě brzy všimnete... :-D
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dotaz, pořád se mi vrací záněty moč. měchýře... už rok, ale neni to nic hrozného, je to jen takový ten blbý pocit, že se vám chce na záchod a trochu řezání. Začalo mi to před více než rokem (mimo pár zánětů předtím, léčených antib. a potom ok), když jsem měla gyn. zánět a dostala antibiotika a po těch atb jsem dostala pěkně hnusný zánět moč. měch. Brala jsem asi troje atb za sebou. Nic moc teda:( Vyzkoušela jsem toho už hodně, mimo urinalu, být teple, hodně pít, brala jsem i Rowatinex, už jsem zkoušela i urologické čaje a zkusila jsem i homeopatii, pořád se to sem tam vrací. Nějaké rady? Jsem vděčná za vše díky... Nemáte někdo stejný problém?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Petro, já chytla po antb. zánět střev. Mám takový dojem, že spíše škodí než pomáhají, takže se jim raději na příště budu vyhýbat. S tím tvým močákem ti sice neporadím, takové problémy nemám, ale mrkni sem : http://mirda2.atlasweb.cz/byliny.htm
a nebo si najdi na netu info o přírodních antibiotikách - třeba - http://www.zdravarodinka.cz/prirodni-an ... o-dospele/
Taky by nebylo od věci zjistit jestli tvůj partner je v pořádku, on ani o ničem nemusí vědět a přenáší ten problém na tebe.
a nebo si najdi na netu info o přírodních antibiotikách - třeba - http://www.zdravarodinka.cz/prirodni-an ... o-dospele/
Taky by nebylo od věci zjistit jestli tvůj partner je v pořádku, on ani o ničem nemusí vědět a přenáší ten problém na tebe.
Jo jo, partner je už také vyšetřen. díky moc, kouknu. Antibiotika jsou děs běs, proto se jim chci vyhnout.
tak koukám, že vlákno nějak zapadlo...už jsem taky dlouho nepsala, ale chtěla bych tady dát fotky mých prcků z dětského dne u nás v Orlové....
pustili jsme je na opičí dráhu, u Kristýnky jsem strach neměla, ta je houževnatá po taťuldovi, ale o malucha jsem měla strach....ale i tak to zvládl dost dobře...
no a pak jsme tam odchytli půl ročního lvíčka......tak menža s ním děcka fotnul
pustili jsme je na opičí dráhu, u Kristýnky jsem strach neměla, ta je houževnatá po taťuldovi, ale o malucha jsem měla strach....ale i tak to zvládl dost dobře...
no a pak jsme tam odchytli půl ročního lvíčka......tak menža s ním děcka fotnul
Mikčo, to jste si o krásně užili
, děti mají na co vzpomínat
.
, děti mají na co vzpomínat
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tak já bych dala jen toho lva 

však já taky,...k té dráze jsem se vůbec nehlásila, teda naštěstí byl den dětí tak tam byl nával, a myslím že kdyby nebylo tolik dětí, že mě tam menža potáhne taky... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jedno kotě pěknější než to druhé a to třetí chlupaté je úžasné.
Babett děkuji, vyřídím drahé polovičce....... 

no pomalu bych si měla udělat oběd na zítřek. zítra jsem do půl páté......
A já myslela, že Babetta tím úžasným chlupatým kotětem myslela lva - ne drahou polovičku...? 

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničkoooooooooooo, hele se tady chlamu....no a pak jsem si uvědomila, že manže na fotkách néééjni...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hááálóóó! Kde jste kdóó... u nás konečně prší, to je paráda. Pršelo snad všude kolem nás, jen tu bylo už velké sucho. Co existuje Harta jsme tu jak začarovaní. Deště se nám vyhýbají a nebo neví kdy má přestat..
http://radar.bourky.cz/
http://radar.bourky.cz/
ahojky Babett já jsem tady a kde jsi týýý..
to je fajn že vám konečně prší, u nás prší už několik dní na přeskáčku...včera byl malý David v zoo a vyjížděli ze slejvákem,,,už samozřejmě snoplí, protože tam chodili celé dopoledne a on byl pak do odpoledne v těch věcech co mu ráno zmokly...samo že v družině na něm uschly.......
to je fajn že vám konečně prší, u nás prší už několik dní na přeskáčku...včera byl malý David v zoo a vyjížděli ze slejvákem,,,už samozřejmě snoplí, protože tam chodili celé dopoledne a on byl pak do odpoledne v těch věcech co mu ráno zmokly...samo že v družině na něm uschly.......

Ale to je potřeba....