Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Náš vnuk Ondřej byl včera se školkou ve Vyškově v dinoparku. Výlet se jim vydařil, ale byl chudák uplně zničený. Asi šel brzo spát, usínal už v pět odpoledne u nás na gauči. Byli i v 3D kině. Říkal, že se moc bál...
Ve Vyškově jsem nebyla ale máme tady u nás kousek za Orlovou taky Dinopark a můžu říct že je to dost pořádná vycházka...+ to kino. jak jsme tam byli vlétě, měli jsme sebou i našeho pesána - tehdy měl 2 měsíce - a jak viděl jak se k němu přibližuje ten dinosaurus a vydává ty své zvuky, tak se v kině rozštěkal......až jsem musela jít ven.....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
S těma dinoparkama se roztrhl pytel, co? To je jako s aquaparkama, taky rostou jak houby po dešti. V Bruntále opravili, předělali bazén. Jsou tam taky nějaké jiné vymoženosti včetně venkovního bazénu a hned se jim tam utopil chlap... brrr
já nějak nerada jezdím do Aquaparků....ale když jedem tak do Polska do Wisly.....mají tam hodně vířivek, plavat nemusím tak si tam sedneme a je fajn...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Takové relaxační středisko s vířivkama, saunou mají v Karlové studánce. Ještě jsem tak nebyla..holky říkaly , že je tam moc fajn.
já si tak přeju ať mi někdo nadělí nějaký welnes pobyt.....to bych brala, víkend bych si užila a děti by byly někde u babičky......jenže nemám odvahu to někomu navrhnout.....
jednou jsme byli na hotelu Petr Bezruč na týden i s děckama a měli jsme tam solnou jeskyni, bazén, masáže, prostě takový edukační týden a bylo to super......jen těch peněz co to stálo...
jednou jsme byli na hotelu Petr Bezruč na týden i s děckama a měli jsme tam solnou jeskyni, bazén, masáže, prostě takový edukační týden a bylo to super......jen těch peněz co to stálo...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Vídíš to, nedávno jsem viděla nabídku na prodloužený víkend (3dn) v Luhačovicích jen za 2OOOkč pro dva i s polopenzí a nějakýma procedúrama... taky by se mi to líbilo. Nakonec má vždy něco jiného přednost. Budeme dělat nové ploty...chjo
no a my snad celý barák, doufám že už začneme...ale mohla by se rodinka poskládat třeba na narozky nebo tááák..jen ty mám až v prosinci, takže můžu čekat a čekat.. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Když je to nenapadne, musíš je na to sama nějak navést.
http://www.slevin.cz/
http://www.vykupto.cz/slevy-emailem/?#u ... brand+slev
http://www.slevin.cz/
http://www.vykupto.cz/slevy-emailem/?#u ... brand+slev
Jooo,my jsme teď byli přes slevomat v Holašovicích-víkend pro dva se snídaní za 900,- v penzionku a v srpnu pojedeme do Vyššího Brodu,to je natři dny a dvě noci za 1490,-s polopenzí v hotelu.to máme přes nakupvakci.cz
co třeba tohle
http://www.nakupvakci.cz/cs/2-195-kc-za ... -balickem/
chce to sledovat,občas se najde něco zajímavého.Teda každého zaujme něco jiného,že jo:-)
co třeba tohle
http://www.nakupvakci.cz/cs/2-195-kc-za ... -balickem/
chce to sledovat,občas se najde něco zajímavého.Teda každého zaujme něco jiného,že jo:-)
já na tyhle portály ještě ani nekoukala...jak to vlastně chodí? to musíš v nějakém určitém čase zaplatit tu částku ne?????? něco jako dražba???
Mikino,tak třeba...mrkni na to,co jsem ti poslala a vpravo nahoře je,jak dlouho to bude ještě k mání.Je tam uvedeno i kolik lidiček už koupilo.Normálně tam je okýnko,kde si to objednáš,pak ti přijdou podklady k platbě a po zaplacení ti na mejl přijdou vouchery.Pak si vybereš termín,objednáš se telefonicky a oni většinou chtějí k zabukování termínu číslo toho voucheru,někdo i heslo.U každé nabídky(i u jídla,nebo služeb a tak) je diskuze,kde se můžeš na cokoli zeptat,buďto odpoví ten slevomat,nebo pak přímo ten,kdo to nabízí.Není to dražba,ta cena je daná a konečná.Jen třeba když chceš jet na dýl,musíš pak koupit víc těch voucherů.Pokud nejde jen o víkendové termíny.My jsme si koupili na Lipno dva kusy a jedeme od středy do neděle.
Někde jsou jen termíny mimo prázdniny.
No a někde je potřeba se mrknout,jaké mají běžné ceny.Třeba se stalo,že někdo nabízel půl hodinovou masáž za 50% ceny a ty zjistíš,že kecaj,protože mají v normálním ceníku masáž hodinovou,takže to vyjde vlastně nastejno.Někdo prostě se snaží jen nalákat lidi.
Taky určitě existujou u vás nějaké regionální slevy.My jsme takhle byli na večeři v hotelu,kam bysme normálně nešli kvůli vysokým cenám a bylo to fajn.Pak na kafi se zákuskem pro dva lidičky za 49,-
V Praze jsme byli na pizze,dvě za 99,-(normálně byla jedna za 149 a druhá za 169).A ještě jsme kupovali nějaké vstupenky na veletrhy.
Prostě nabídka je různá,záleží,co tě zaujme.
Někde jsou jen termíny mimo prázdniny.
No a někde je potřeba se mrknout,jaké mají běžné ceny.Třeba se stalo,že někdo nabízel půl hodinovou masáž za 50% ceny a ty zjistíš,že kecaj,protože mají v normálním ceníku masáž hodinovou,takže to vyjde vlastně nastejno.Někdo prostě se snaží jen nalákat lidi.
Taky určitě existujou u vás nějaké regionální slevy.My jsme takhle byli na večeři v hotelu,kam bysme normálně nešli kvůli vysokým cenám a bylo to fajn.Pak na kafi se zákuskem pro dva lidičky za 49,-
V Praze jsme byli na pizze,dvě za 99,-(normálně byla jedna za 149 a druhá za 169).A ještě jsme kupovali nějaké vstupenky na veletrhy.
Prostě nabídka je různá,záleží,co tě zaujme.
Jak jsem četla, že se tu touží po wellness, tak mě přesně napadlo sem napsat slevomat.cz atd... ale pozdě :-D My jsme zrovna dneska byli na 2x pizza, 2x kafčo (že ho normal nepiju) a 2x hrozně dobrej jablíčkovej koláč za 120:) Byli jsme trošku oslavovat, třetinu státnic mam za sebou:) Ale pozor na to, nám se třeba stalo... koupili jsme si na celý den wellness v lázních někde v hotelu a chvilku jsme to odkládali a najednou ejhle, že se blbě dohodli s tim hotelem a že nám to ruší a zpět poslali peníze, to samý se nám stalo, když jsme přítelovýmu tátovi objednali svezení se v obrněným transportéru. Myslim, že slevomat je zatím ještě dobrej, ale rozjeli se i dost pochybný portály.
Já jsem právě narazila na tu masáž,že nabízeli slevu,ale vlastně to bylo za poloviční čas.Nebo si známá objednali kafčo se zákuskem a donesli jim ubohou porcičku přepůlenýho štrůdlu.No ale to mi přijde,že jsou sami proti sobě,já měla dojem,že si někdo chce takhle získat zákazníky a ne je odradit.No a třeba ty pobyty...my byli v Holašovicích,fakt to bylo levný,ale mimo sezonu.Potřebujou obsadit penzion v době,kdy je tam mrtvo,V sezoně nepotřebujou nahnat lidi.Ale nám to nevadilo,bylo to super.I když jsme zmokli:-)
Evi díky za vysvětlení, doma na to mrknu... 

tak se jdu tady vypovídat....
předělala jsem si kytí na balkoně, předělala jsem si je z jedné strany na druhou kvůli tomu, aby mi děcka ze sídliště nestahovali zastiňovací síť......no tu sice nestahují ale baví se tím, že do ní házejí balony a čekají, jestli se jim odrazi, nebo mi to prorazí...já chci z toho sídliště fakt vypadnout....nebaví mě to tam....je to šílený a když jim něco řekneš, tak se vyblbují ještě víc.......a předhánějí se v tom, kdo udělá větší škodu...na sídlišti už fakt nikdy do přízemí.....
předělala jsem si kytí na balkoně, předělala jsem si je z jedné strany na druhou kvůli tomu, aby mi děcka ze sídliště nestahovali zastiňovací síť......no tu sice nestahují ale baví se tím, že do ní házejí balony a čekají, jestli se jim odrazi, nebo mi to prorazí...já chci z toho sídliště fakt vypadnout....nebaví mě to tam....je to šílený a když jim něco řekneš, tak se vyblbují ještě víc.......a předhánějí se v tom, kdo udělá větší škodu...na sídlišti už fakt nikdy do přízemí.....
Mikino,tak to je horor,takhle v přízemí,to je o strach,že ti něco rozbijou,viď.My máme proti domu telefonní budku a každou chívli tam nějaká pakáž do toho kope-buď jim to nevrátí,jak chtěli,nebo z toho chtějí něco vytlouct.No ale radši jim nic neřeknu,i když to jsou kolikrát malí frackové.Mám strach,že by mi hodili šutr do okna,nebo nějakou podobnou schválnost a to mi za to nestojí.Kolikrát jsme volali měšťáky a co,než dojedou,vysmátá banda sedí v parku na kolotočích.My tu máme do 100metrů ještě dvě nálevny,tak to je taky žůžo.
hele,další,co se dneska objevilo.Neviděla jsem tam,jak je to s dětma,ale to by se tam určo někde našlo.
http://www.hyperslevy.cz/cela-Cr/10-6-2 ... newsletter
hele,další,co se dneska objevilo.Neviděla jsem tam,jak je to s dětma,ale to by se tam určo někde našlo.
http://www.hyperslevy.cz/cela-Cr/10-6-2 ... newsletter
Evi je to fakt hnus...... na balkon mi lozí děcka z druhé třídy...a sem tam i děcka z první třídy. kolikrát jsem si dělala prču že to namažu vazelínou, ale co když by na tom někdo uklouzl?????tak jsem raději nechala úvah....
Kam ten svět spěje:( Já se těch band děcek kolikrát bojim taky:( Fakt člověk nikdy neví, co si dovolí... Navíc já jsem malinká hubená a na to jak jsem mladá vapadám ještě mladší... A co na balkon nějak nainstalovat hřebíky na ten jejich balon? Já nechce bejt hnusná, ale čeho je moc, toho je příliš.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
čau holky, když se tu bavíte o těch vandalech... u nás se zas nějaký šmejdi baví tím, že zapalují recyklační popelnice. Zrovna tuhle jsme šli u babičky v ulici a tam na zemi takový rozteklý lívanec a já ze srandy říkám" hele vyblila se tu popelnice" a koukám tam jen ty kovové spojky od koleček a rozteklé slo..to musel být žár jak kráva a nikdo nic neviděl páč to bylo prý v noci. byli tam policajti a stejně nezjistí nic. Já bych těm smradům zpřerážela pracky