už teď se těším, stejně to je nejlepší část dne když jdu spátČo nám práve... (slina přinese :-)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
tak mě dneska Bakoušek pomáhal při uklidu v ložnici, hnedle si vlezl do čistých cejch tak je celý vyvoněný, to se to bude spinkat
už teď se těším, stejně to je nejlepší část dne když jdu spát
už teď se těším, stejně to je nejlepší část dne když jdu spátRe: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ivanko, i já miluju tuto část dne

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Kočeno, vykoupaná, čisté nažehlené pyžamo, čerstvě povlečená postel, okno otevřené - to je věc! Taky to miluju. Hmmmmmmmm!
ahojky ve spolek....Babett, vždycky myju bez manžela (spodní prádlo necháme být na pokoji), když je hezky tak je na střechách a v dešti okna nemyju 

Tohle nám kvete v práci. Už je ta příroda celá zblblá. V pátek jsem zapomněla foťák, bylo tam těch květů více.
Pyžama nesnáším, já mám ráda košiličky na ramínka, nejlíp bavlna s kraječkama :-)
Teda Jadko, jo, šípková růže je taky romantika, ale trošku jsi mě tím zaskočila :-).
Teda Jadko, jo, šípková růže je taky romantika, ale trošku jsi mě tím zaskočila :-).
Já mám foťák rozbitý, ale na zahradě nám rozkvetla jedna větev švestky.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, někdy předloni jsem si takové prádélko koupila. Oblékla jsem si ten kousek oranžového prádélka a hnala se na sebe podívat do zrcadla. Dostala jsem záchvat smíchu, vypadala jsem totiž jak pomeranč s nohama. Tu košilku viděla už jen skříň.
Helen, u nás na skalce se ukázalo pár kvítek fialek.
Helen, u nás na skalce se ukázalo pár kvítek fialek.
Teď při těch teplotách se toho asi ukáže více. Kvetou jarní hořce acaulisy, hlaváček jarní se taky snaží vytlačit květ. A foťák se polámal. Asi se budu muset naučit fotit manželovým.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no já taky pyžamo ne e... to mi pak táhne na záda, raději dlouhou košili
No nám se zase pobláznil drobnokvětý rododendron a petrklíč.
Mikino, právě proto ta pyžama nemám ráda. Nutí mě to si narvat vršek do gatí a vypadám určitě hůř, než Babetta v oranžovém. :-) Jenže třeba na hory, nebo do spacáku... mi košilka moc nejde, takže to pyžamo, přiznávám, mám taky. Kostkovaný kalhoty a na vršku srdíčka. :-) Zkoušela jsem satén a to mě studííííí.
Mikino, právě proto ta pyžama nemám ráda. Nutí mě to si narvat vršek do gatí a vypadám určitě hůř, než Babetta v oranžovém. :-) Jenže třeba na hory, nebo do spacáku... mi košilka moc nejde, takže to pyžamo, přiznávám, mám taky. Kostkovaný kalhoty a na vršku srdíčka. :-) Zkoušela jsem satén a to mě studííííí.
Já spím většinou v dlouhém triku a nějakých trenkách. Mně zase košilky nevyhovují, pořád se to vyhrnuje a pak mi to akorát skončí za krkem :-D Jinak jsem se dneska vrátila z Londýna. :) Bylo to tam suuuper... Pak hodim nějaké foto...
ahojky, vítám návštěvníka z Londýna, muselo to být super... na fotečky se těším... a co se týče pyžama... já mám nejradši pyžama s obrázkama, nevím jestli u mě ještě řádí puberta či co, ale v těchle žirafích a medvědích se mi spí nejlíp...
Byla jsem dnes na výletě http://www.kapias.pl/component/option,c ... 1/lang,pl/. Dám sem pár fotek, tak se pokochejte.
Japonská zahrada
Japonská zahrada
Tak to byly fotky ze staré zahrady a teď už z nového areálu.
Vesnická zahrada
Vítam tě doma Petro.