Zahrada
Re: Zahrada
Jo, Hela říkala, že nějaký rozrazil. Nemohla vzpomenout celý název.
Jani, to je super pravda s tím pejskem, vsadím se, že tam hned vlezl. 

Měla by to být Veronica hookeri.
Ten papillon je, Aničko, můj 7měsíční lotrando Giovanny. Je to bazilišek křížený se psem. :) Ale je milej a mám ho ráda, i když teď se chová jako správný psí pubescent. Doufám, že ho to časem přejde.
Když jsou ty Velikonoce - svátky jara, tak to tady trochu zaplevelím naší zahrádkou.
Lýkovec, líznutý mrazem
Štěničník
Pochybek
Hořce
Nemáme zahradu v lese a okusuje mi to zvířena
Trillia
Floxy
Lýkovec, líznutý mrazem
Štěničník
Pochybek
Hořce
Nemáme zahradu v lese a okusuje mi to zvířena
Trillia
Floxy
Heli, máte moc pěkné kvítí na zahradě. Ta zvířena byl na devadesát devět procent nějaký hajzl slimák. Já takhle přišel dva roky za sebou o lilie a vloni o roubovanou cuketu. Během noci z rostliny za 60,- zbyl jen spodek roubu. Takže jsem jim letos vyhlásil válku. Jak nějakého vidím, zašlápnu, přestřihnu zahradnickými nůžkami a všude jsem rozsypal Vanish.

Primulky
Tařičky
Petrocalis pyrenaica
Hymenoxis
A zbytek bez názvů
Tařičky
Petrocalis pyrenaica
Hymenoxis
A zbytek bez názvů
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, líbí se mi ty polštářovky. Na poslední fotce je nějaký sukulent, netřesk to asi nebude, co?
Betty, je to ostuda, ale já to přesně nevím. Moc se mi líbil u paní Boháčové v Horním Sklenově u Hukvald, tak mi uloupla malou kuličku. Mám ho dva roky a ještě se nemnoží. Paní Boháčová má nádhernou a obrovskou skalku, mnoho skalniček i na prodej, ale většinou bez názvů.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, ty jsi na tom ještě dobře. To já vůbec nevím, co na skalce mám. Teď jsi mi připomněla, že už týden nosím v kapse kuličku kaktusu.

Babetta píše:... nějaký sukulent, netřesk to asi nebude, co?
Našla jsem orostachys - Orostachys spinosa...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, moc děkuji, hned si přidám ceduličku. 

Pěkné skalničky... taky posílám jednu ze zahrady...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hani, dobrá zpráva je, že je mrazuvzdorný. Špatná, že roste na zásaditých půdách. Musela bych ho pěstovat v květináči. I tak by stál za to.
Ivčo, krásný ronďáček.
Holky, až si budete chtít zaslintat nad auriculama, tak jukněte na tyhle prodejní stránky: http://www.auricula-plants.co.uk/, zmáčkněte na Categories, a až se otevře rolování menu, tak začněte třeba hned u Alpines...

Helo, moc krásné skalničky.