Zahrada
- Olginka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zahrada
Deniso, krásná zahrada. Kde na to všechno bereš čas? 

Nádhera. Včera jsem ty své ohlížela a je to samá mšice. Musím to něčím stříknout.
Deniso, taky musím pochválit zahrádku, máš ji nádherně rozkvetlou, pivoňky zbožňuju, mám zatím jen dva menší keříky, a letos pokvetou poprvé.
Vladi, taky musím něčím stříknout, protože kopretiny a okrasná vrba už jsou taky v obležení černých mšic...
Vladi, taky musím něčím stříknout, protože kopretiny a okrasná vrba už jsou taky v obležení černých mšic...
Zase hlásí kroupy, tak než to totálně umlátí. :)
Nádhera.
Děkuji, moc pěkné - jako z (nebo do?) časopisu.
Janičko, máš to krásné, žádné kroupy tam nepouštěj, ať nás ta krása v neděli přivítá.
Helenko, neboj! Zatím jen samé bouřky bez krup. Snad to vydrží. 

... něco z pichláčů, které mi zbyly :), a pár delospermiček.
- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
No tedy, tady je zase krása, ach. 

Paní Jano, ty kaktusky jsou nádherné - zvlášť echinocereusy s typickým zeleným pestíkem - ty bych si koupila, i kdybych neměla na chleba.
E. knippelianus mám, ale ne tak veliký - jenom jednotkový, ale ty druhé mám již několik let 3 ks Echinocereus pectinatus - a nechtějí za ten svět ukázat květy.
Taky mám dvě lobivie, z balíku od p. Pavlíčka, a jenom odnožují a odnožují - je jich celá kopa, jenom květ žádný, ale sulcorebutie ano, jakož i E. knippelianus a Setiechinocereus mirabilis - doufám, že to píšu správně - zpaměti.
A zimují stejně. Já nevím - asi bude třeba ty lobivie dát i do chladničky...
E. knippelianus mám, ale ne tak veliký - jenom jednotkový, ale ty druhé mám již několik let 3 ks Echinocereus pectinatus - a nechtějí za ten svět ukázat květy.
Taky mám dvě lobivie, z balíku od p. Pavlíčka, a jenom odnožují a odnožují - je jich celá kopa, jenom květ žádný, ale sulcorebutie ano, jakož i E. knippelianus a Setiechinocereus mirabilis - doufám, že to píšu správně - zpaměti.
A zimují stejně. Já nevím - asi bude třeba ty lobivie dát i do chladničky...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Janičko, ty kaktusy mají moc krásné květy. I delospermy máš pěkně rozrostlé.
Naposledy upravil(a) Babetta dne úte 27. kvě 2014 20:06:41, celkem upraveno 1 x.
Jo a delospermy jsem koupila dneska zase po 2 letech - na balkóně nevydrží - nebo u mne ne? Žlutý a sytě červenobordový (?). Zítra zase budu chodit po balkóně s dvěma květináčkama a hledat jim místo.
A konečně mám zase po pár letech tříbarevnou Pelargonium zonale. Těším se. Bude se mít - plno slunce, kopřivovou zálivku, i hnojivo, guáno, a málo místa v hrantíku - bude se tlačit s ostatními.
Chyběla mi jako barva.
A konečně mám zase po pár letech tříbarevnou Pelargonium zonale. Těším se. Bude se mít - plno slunce, kopřivovou zálivku, i hnojivo, guáno, a málo místa v hrantíku - bude se tlačit s ostatními.
Chyběla mi jako barva.
Jani, to je nádhera!
Jani, máš nádhernou zahrádku, úplně láká k posezení u kávy. 

Tak se dnes trochu polepším a taky přispěji troškou do mlýna pár obrázky
.
Jinak k předchozímu... máte ty zahrádky krásné... Jani, máš opravdu zelené ruce, a ty kaktusy jsou přenádherné, i vše ostatní. Krásný den všem.
. Jinak k předchozímu... máte ty zahrádky krásné... Jani, máš opravdu zelené ruce, a ty kaktusy jsou přenádherné, i vše ostatní. Krásný den všem.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evi, super. Oblázkové zátiší krásné. Mám ráda vyhlazené šutry. Růže i kosatce a taky plamének moc krásné. Moje zahrada volá po obdělání, jenže do ní pořád valí voda! To už je něco.