Zahrada
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zahrada
no ani ti nevím má to barevný krásný list (teda jako ten původní)
Jojo, peperomie... tahle, myslím:

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no jo tak to asi bude taky listová chimera, páč všechny rostlinky jsou jen zelené
Peperomia clusiifolia
Tento druh pepřince roste vzpřímeně a na červených řapících tvoří dužnaté, eliptické listy zhruba 7 cm dlouhé a 3 cm široké se širokým vrcholem. Mají zelenou barvu s purpurovým okrajem. Listy však dostávají výrazný barevný nádech sytě červené barvy až ve vyšším věku. Druh Variegata je ještě zajímavější. Listy mají navíc krémové skvrny.
Nebo ještě jsou další - Pc Tricolor, Pc Jewelry...?
Tento druh pepřince roste vzpřímeně a na červených řapících tvoří dužnaté, eliptické listy zhruba 7 cm dlouhé a 3 cm široké se širokým vrcholem. Mají zelenou barvu s purpurovým okrajem. Listy však dostávají výrazný barevný nádech sytě červené barvy až ve vyšším věku. Druh Variegata je ještě zajímavější. Listy mají navíc krémové skvrny.
Nebo ještě jsou další - Pc Tricolor, Pc Jewelry...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
tak myslíš Hani že se ze zelené stane barvená v pozdějším věku???? no ještě rostou další u listu. Zatím jsou dvě tak 10 sm velké. Ale netváří se barevně. no uvidíme, dobrou už řádně přetahuju svojí hajací dobu 

Třeba se začne červenat až v pubertě... :-)
Mně list dloouho dlouho držel, ale nedělal nic, až teď nedávno chcípnul, tak nemůžu porovnat.
A taky dobrou!
Mně list dloouho dlouho držel, ale nedělal nic, až teď nedávno chcípnul, tak nemůžu porovnat.
A taky dobrou!
korektor.cz
korektor.cz
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
ha ha prý zarostlé ... ale ty macešky mám moc ráda, taky je nechávám semenit se
Dobrý večer. Právě jsem se vrátila za zájezdu, plná dojmů, tak posílám pár fotek.
Skalka pana Kopeckého v Plandrech, stará asi 60 let
Skalka pana Doskočila v Ostrovci - taková přírodní u bývalého mlýna
To je pro dnešek vše, jsem hrozně unavená a ospalá, zítra pošlu zbytek. Je toho hodně.
Skalka pana Kopeckého v Plandrech, stará asi 60 let
Skalka pana Doskočila v Ostrovci - taková přírodní u bývalého mlýna
To je pro dnešek vše, jsem hrozně unavená a ospalá, zítra pošlu zbytek. Je toho hodně.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Je to nádhera ! Nechám si zdát a budu čekat na zbytek foteček.Dobrou noc ti přeji.
Dobré ráno, tak jsem tu s dalšími fotečkami
Zahrada pana Odvárky ve Zdešově
Výstava sukulentů - České Vrbné
Zahrada pana Odvárky ve Zdešově
Výstava sukulentů - České Vrbné
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
No kráása nesmírná! Ty levísie jsou úžasné. A skleník ani nemluvím o pokladech co tam mají... klobouk dolů.

Vchod a cesta do venkovní prodejny
Výběr dřevin
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pacenko, tam bych se vyřádila. Dneska jsem chtěla jet do arboreta do Pasek, jenže prší a pršííí. Asi z toho nic nebude.
Zahrada paní Zíkové - Vodňany
Zahrada pana Bartůňka v Záhoří Asperulka
Zahrada pana Staňka v Sedlčanech
Tak to byl krátký přehled mého dvoudennho výletu.
Zahrada pana Bartůňka v Záhoří Asperulka
Zahrada pana Staňka v Sedlčanech
Tak to byl krátký přehled mého dvoudennho výletu.
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Pacenko, co dodat krásné, krásné,....... určo sis to pěkně užila ;o))))
chtěla jsem se zeptat???!!! Ten Zdešov je u Jarošova n.N. kousek od Jindřichova Hradce???? a kde se, prosím, nachází ono zahradnictví Malík???
chtěla jsem se zeptat???!!! Ten Zdešov je u Jarošova n.N. kousek od Jindřichova Hradce???? a kde se, prosím, nachází ono zahradnictví Malík???