Čo nám práve... (slina přinese :-)
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tak k ledovým mužům by to sedlo, ne? :)
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ledovci mají být jen velmi mírní, ale to už tu jednou bylo, a pak byl mráz -8.
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
No právě... Mi v noci ale byla větší zima než obvykle, takže na těch zmrzlých něco bude. :) Uvidíme, co to přinese. Zatím se počasí mění každou chvilku.
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
V Brně je překrásný květen, tím je myšleno - teplo, slunce, pod mrakem, déšť... dokonalé. Snad už zmrzlíci nepřijdou tak o týden později, asi bych je musela POŘÁDNĚ nakopat... víte kam.

Ahoj všichni, mám Vás ráda
. Sobota byla překrásná, byla jsem šťastná jak blecha... a buch ho, neděle byla hrozná... náš kocourek, co měl nádor, se od soboty strašně zhoršil... No, podle doktorky přetáhl její odhad skoro o 3 měsíce... Dneska jsem si nemohla vzít volno, protože kolegyně byly po doktorech, a tak jsem musela zachraňovat oddělení... Na veterinu ho musely odvézt dcerky... Chudinka náš malej, nechtěl odejít... doktorka musela nadvakrát... od rána brečím a brečím a brečím... Doufám, že nebude manko v kase (byla jsem dost mimo), dalo mi hodně přemáhání vše zvládnout, a když dorazily kolegyně a já se dozvěděla info z veteriny a taky o jeho pohřbu na zahradě... tak jsem to moc nezvládala... hlavu mám jak střep, ač na to netrpím... Lidičky drahý, já se snad dnes prvně v životě opiju, abych otupěla... A to taky bude na mně zlikvidovat po něm věci... a hlavně vše vydrbat a vydezinfikovat. Včera jsem vše uklízela, ale on si to včera rozdrápal a jak se otřepal, tak od něj létaly kapičky krve.
Doufám, že se bude mít v kočičím nebi dobře... No, neumím si představit, že by nás tohle za pár let mohlo potkat s naším dobráčiskem hafuškou... to by asi položilo celou rodinu... a tak se modlím, aby sešel věkem a jen tak tiše usnul, protože tohle ne... Tak se mějte líp než já. Eva
. Sobota byla překrásná, byla jsem šťastná jak blecha... a buch ho, neděle byla hrozná... náš kocourek, co měl nádor, se od soboty strašně zhoršil... No, podle doktorky přetáhl její odhad skoro o 3 měsíce... Dneska jsem si nemohla vzít volno, protože kolegyně byly po doktorech, a tak jsem musela zachraňovat oddělení... Na veterinu ho musely odvézt dcerky... Chudinka náš malej, nechtěl odejít... doktorka musela nadvakrát... od rána brečím a brečím a brečím... Doufám, že nebude manko v kase (byla jsem dost mimo), dalo mi hodně přemáhání vše zvládnout, a když dorazily kolegyně a já se dozvěděla info z veteriny a taky o jeho pohřbu na zahradě... tak jsem to moc nezvládala... hlavu mám jak střep, ač na to netrpím... Lidičky drahý, já se snad dnes prvně v životě opiju, abych otupěla... A to taky bude na mně zlikvidovat po něm věci... a hlavně vše vydrbat a vydezinfikovat. Včera jsem vše uklízela, ale on si to včera rozdrápal a jak se otřepal, tak od něj létaly kapičky krve.
Doufám, že se bude mít v kočičím nebi dobře... No, neumím si představit, že by nás tohle za pár let mohlo potkat s naším dobráčiskem hafuškou... to by asi položilo celou rodinu... a tak se modlím, aby sešel věkem a jen tak tiše usnul, protože tohle ne... Tak se mějte líp než já. Eva- picris
- Kontaktovat uživatele:
Švýcarko, věřím, že se trápíš a chápu tě. Zkus ale popřemýšlet třeba nad novým kočičounem, třeba nějakým útulkáčkem... určitě bys starého ve zvířecím nebíčku potěšila a psíkovi i sobě pořídila nového kamaráda.
Zlatíčko, zcela tě chápu, jak ti je. Je v nebi, a už jej nic netrápí, nic jej nebolí. Babička s dědou, když jim umřela Bela, tak šli a do týdne měli štěňátko. Vím, co cítíš, nechci, aby to vyznělo blbě, ale já, být na tvém místě, bych to udělala jako moje babi s dědou - pořídila bych si další.
Víš, my jsme to vždycky taky obrečeli... v naší zahrádce je několik našich miláčků za ty roky. Některé jsme nechali odejít samy, některé, pokud to bylo zlé, nechali uspat. Tj. v čekárně spačka, a až tvrdě usnulo, dokončilo se to... je to vždy kruté, jsou to naši kamarádi na pár let, mají krátké životy.
Dík za podporu... no, marná sláva, u nás to jsou členové rodiny... Měl se dobře, zachránili jsme ho, odpiplala jsem ho... na kočku snad slušný věk (13), ale nemuselo to být takhle... Byl ke konci tak mazlivej, předl... dřív to moc neuměl... A náš pes, tomu bude chybět. Když jsme venčili, tak kocour čekal u dveří a vítal se, jak kdyby nás neviděl dobu... Pes mu olizoval uši a tak... teď pořád taky chtěl, snad to cítil, ale odháněli jsme ho, měl tu ránu co si rozdrápal...
Já do bytu už nic nechci... Psa máme dost často, dceři ho hlídáme, když má šichty, aby tam nebyl sám... Vdala se, a tak je už mimo... Na zahradě jsme pomáhali vypiplat kotě od sousedky, tak je skoro náš..., ale domů už vážně nic nechci... Eva
Já do bytu už nic nechci... Psa máme dost často, dceři ho hlídáme, když má šichty, aby tam nebyl sám... Vdala se, a tak je už mimo... Na zahradě jsme pomáhali vypiplat kotě od sousedky, tak je skoro náš..., ale domů už vážně nic nechci... Eva
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evičko, nezbývá než popřát upřímnou soustrast. A jak píšou holky, pořiď si nového kamaráda. Já našeho bílého kocourka obrečela týden, pak už jsem ani nemohla, neměla jsem co brečet a jen jsem měla další týden hroznou migrénu. A ještě po těch letech, když si na něj vzpomenu, mi je do pláče. Myslím na tebe.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evi, brečím u PC s tebou. Připomněla jsi mi naší kokřičku. Už to bude tři roky, ale já pořád vzpomínám ,i když už máme pejska dalšího. Toho druhého milujeme snad ještě víc, protože si dobře uvědomujeme, že bychom o něj mohli přijít. Máme ho jako další dítě. Kdybys viděla, jaké krásné kočky a koťata nabízejí útulky! I čistokrevné. Já nemít už tři, pro jednu bych si šla. Můj chlap už by mě zabil. I na dědině se sehnu a pohladím každou kočku a nebo psa... jsem na to hrozná... drž se.
Evičko, je mi to moc líto! Soucítím s tebou, a s tebou i oplakávám ve vzpomínkách svého Falečka.
Lepšího pejska už nikdy nebudu mít. Ale než by se kočounek trápil, odchod je milosrdnější. Vzpomínám na tebe, a drž se statečně!!!
Lepšího pejska už nikdy nebudu mít. Ale než by se kočounek trápil, odchod je milosrdnější. Vzpomínám na tebe, a drž se statečně!!!
Máme všechna zvířátka v naší zahradě, a na tom místě růže a rhododendrony...
Švýcarko, je mi líto že jsi přišla o kocourka. My teď máme prvního pejska, zatím jsou mu 4, ale už teď si nedovedu představit, že někdy nebude... To, že se poslední dobu kocourek mazlil - myslím, že se asi chtěl s váma ještě rozloučit. Je to smutné, ale je to bohužel život.
Holky, tak mám zasazeno, očíslováno, popsáno, a zbývá jediné: trpělivě čekat, a to vidím jako problém největší. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Zuzko, jak budeš mít nutkání do nich vrtat, hned se mlaskni přes ruce. 

Švýcarko, je mi to moc líto, taky vím, co prožíváš. Bohužel, naši čtyřnozí kamarádi s námi nemohou být stále, ale ve vzpomínkách zůstanou. Přeji ti, ať ta nejhorší bolest co nejdříve odejde.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Přeji krásné ráno z Vysočiny.
Sluníčku se sice moc nechce vykukovat, ale snad se umoudří.