Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Sluníčko vykukuje a je po ránu venku teplo. Dva dny jsem polehávala. Dnes se ještě necítím moc dobře, ale už určitě lépe jak včera.
Mějte krásný den.
Mějte krásný den.
Danuš, šoupni tam pár pajduláků slivovice a bude ti hned líp!!! 
Krásný den všem!

Krásný den všem!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jani, vím, že to se mnou myslíš moc fajn, ale pajďulák by mě asi zabil.
Danuš, nestraš. Jeden je na zdraví, dva na ještě větší zdraví a tři pijou už jen chlapi. 

- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Panák by bodnul. Ať je teplo nebo ne:)
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Alkohol vůbec nestrávím. Mám ho v žaludku tak, jak jsem ho tam dostala, a je mi zle jak psovi. Nejsem zdravá, prostě nemůžu a hlavně nesmím. Kouřit jsem na štěstí přestala. Chlapi se mi líbí a to je asi tak všechno. Sedím doma jak kvočna. Někdy si říkám - hergot, alespoň trochu bych měla zlobit, jsem nudná. 

Chacha, jsem na tom, Danuš, úplně stejně. 

Tak to je, Danu, škoda, že nesmíš, ale ty se určitě vyblížeš z chorob i bez toho alkahůlu! 
Hani, jsi moc rychlá. :D

Hani, jsi moc rychlá. :D
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Holky, ještě budete někdo do galerie fotky ze setkání přidávat? To fotila akorát Janička?
Ahojky vespolek, koukám že jsem ani nepozdravila.
Danuš, já (no spíš manžel) bohužel ztratila foťák, takže jsem nefotila... taky čekám na další fotky, jestli někdo vloží, protože i když jsem tam byla, tak se ráda "kochám".
Danuš, já (no spíš manžel) bohužel ztratila foťák, takže jsem nefotila... taky čekám na další fotky, jestli někdo vloží, protože i když jsem tam byla, tak se ráda "kochám".
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
Já mám akorát pár fotek a převážně kytek, takže to, co už tady je...
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
Danuš, já nevím, kdo všechno fotil - vlastně přinejmenším Zuzka ještě slibovala nějaké fotky ze sklípku? - třeba bude mít někdo čas až o víkendu, nevím... Zatím vydali něco fotek Honza, janli, Martinica, Packa a sapho... to tam všechnoo máš...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Hani, jedna důležitá věc mi tam chybí. Všechno jsem si prohlédla snad třikrát, fialky měly holky krásné. Ty, co byly oceněny, byly fakt nej, ale komu vlastně patří? Nikde nevidím předání ceny, gratulace.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem bohužel nefotila, foťák byl na cestách.
Já kořenila ve vodě, v zipácích, ale listy mi zplesnivěly. Tak kořením buď v perlitu a nebo dávám rovnou do substrátu. Ale myslím si, že do substrátu je to lepší. Každé má svoje pro i proti.
Tak jsem právě dovařila na zítřek a neděli. Bude se makat na stavbě, tak ať nevařím přes den... dělala jsem guláš z mletého masa. Pamatuju si ze školní jídelny, že to byla dost dobrá omáčka s mletým masem, ale bohužel jsem nikde nesehnala recept, takže jsem uvařila to, co jsem našla na netu, a dochutila vším možným, ale - darovanému koni na zuby nehleď, že jo... já jedu ráno s menžou pro palubky a chlapi zatím budou dodělávat omítky. Dneska namontovali parapety, dodělávali nějaké věci, ale jak říká choť - teď dělají to, co skoro není vidět... no tak jsem zvědavá, jak to všechno půjde.
Mezitím jsem při vaření toho "guláše" dělala teplou večeři, teda běžně teplou nedělám, ale byl to malý květák a na stavbu mezi chlapy by mi nestačil a nechtěla jsem, aby se zkazil. A do toho ještě zeleninová polívka... prostě můžu říct, že do Prostřeno bych se nemohla přihlásit, neb bych nestíhala... jo jo, nestíhala.
Mezitím jsem při vaření toho "guláše" dělala teplou večeři, teda běžně teplou nedělám, ale byl to malý květák a na stavbu mezi chlapy by mi nestačil a nechtěla jsem, aby se zkazil. A do toho ještě zeleninová polívka... prostě můžu říct, že do Prostřeno bych se nemohla přihlásit, neb bych nestíhala... jo jo, nestíhala.

Dančo, je dost dobře možné, že to ani nikdo nevyfotil - nestihlo se hned po schůzi, takže se vyhlašovalo až po 17. hodině, až byla pryč veřejnost - ale bohužel už taky značná část členů, prakticky zbyli jen místňáci a přespalci... :-)
Martina mi včera poslala výsledky, dám je do akcí.
Martina mi včera poslala výsledky, dám je do akcí.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré, trochu upršené, ráno a příjemný den. 

Mikčo, to je bašta, když se může na stavbě dělat i při dešti, že?
Ahojky po ránu, menža už odjel na stavbu a po deváté jedem pro ty palubky. Jen doufám, že nezačne pršet, protože to není jak převézt. Jestli se dovezou, tak už bych je měla začít natírat, ale já bych potřebovala makat i na zahradě a odpoledne má přijít bráška s přítelkyní, kurňa, někdo někdy nabízel klonování lidí, tak šup sem s tím... potřebovala bych být aspoň 3krát.
Jo jo, Helenko, je to fajn, akorát se teď dělají důležité věci, které nejsou vůbec vidět. Ale jo, už se to "přibližuje".
Jo jo, Helenko, je to fajn, akorát se teď dělají důležité věci, které nejsou vůbec vidět. Ale jo, už se to "přibližuje".