Čo nám práve... (slina přinese :-)
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Mám plný strom, až jsou větve skloněné dolů. Kdo by chtěl, stačí napsat.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No, kocour pomáhá držet klubko. A prcek - jsem mu to chtěla natáhnout, a on že ne.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Krásný slunečný den přeju.
Tak jsme byli na houbách a teda nevím, všude rostou, jen asi u nás ne. V košíku na dně.
Tak jsme byli na houbách a teda nevím, všude rostou, jen asi u nás ne. V košíku na dně.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ivanko, výstava byla senzační. Jako vždy...

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte všichni.
Ze setkání jsem měla upřímnou radost, i když tam někteří chyběli a kytiček bylo méně. I tak se mi to líbilo.
Ze setkání jsem měla upřímnou radost, i když tam někteří chyběli a kytiček bylo méně. I tak se mi to líbilo.
Dobré ráno, krásně, spokojeně, se mi po setkání spalo. Venku 4 °C a krásně svítí
. Mějte krásný den
.
. Mějte krásný den
.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den.
Sluníčko je velmi nízko, už nemá sílu, ale člověk má hned lepší náladu, když svítí. Dobře se nám cestovalo ze setkání domů. Po návratu jsem tu ještě lítala kolem - teď už mých - pokladů, co jsem si dovezla, a těšila jsem se z nich. Už teď se těším na další setkání s vámi.

Sluníčko je velmi nízko, už nemá sílu, ale člověk má hned lepší náladu, když svítí. Dobře se nám cestovalo ze setkání domů. Po návratu jsem tu ještě lítala kolem - teď už mých - pokladů, co jsem si dovezla, a těšila jsem se z nich. Už teď se těším na další setkání s vámi.

Ahojky všem, vzpomínky na včerejšek mi zase dlouho vydrží...
Dala jsem na Recepty dva zajímavé, jednak ten kringel a ještě tvarohový koláč... myslím, že stojí za pozornost. A taky recept od mé kamarádky na běžné, ale výborné buchtové těsto, už se nepářu s jinými a dělám z něj prakticky vše běžné kynuté.

Dala jsem na Recepty dva zajímavé, jednak ten kringel a ještě tvarohový koláč... myslím, že stojí za pozornost. A taky recept od mé kamarádky na běžné, ale výborné buchtové těsto, už se nepářu s jinými a dělám z něj prakticky vše běžné kynuté.

A jinak, všem moc děkuju za krásné setkání a zážitky... někdo říká, že za kytky se neděkuje, nevím proč, snad ze skromnosti.. já děkuju velice, s těmi rostlinkami a lístky mám spojené nádherné vzpomínky na vás všechny.

modrakocka1 píše:... Tak jsme byli na houbách a teda nevím, všude rostou, jen asi u nás ne. V košíku na dně.
Mám silný pocit, že v té televizi kecaj, a pokud někdo našel košík, třeba je tam narafičil sádrový...

Pozor...
Nechci kalit vodu, ale najela jsem dvakrát na stránky Koršunové, a ukázalo mně to chyceného trojského koně, přes Avast... tak jen informuju.
Nechci kalit vodu, ale najela jsem dvakrát na stránky Koršunové, a ukázalo mně to chyceného trojského koně, přes Avast... tak jen informuju.
Naposledy upravil(a) Martinica dne pon 30. zář 2013 13:55:16, celkem upraveno 1 x.
Pro kotě ohledně hub. Tak jsem minulý čtvrtek byla znovu se zájezdem na tom samém místě... a přivezla jsem jich víc než minule, a v sobotu jsem byla u nás v lese... a rozdávala jsem bedly.
Výstavy byly hezké, škoda, že já se nedostanu, pořád nějaké překážky... no, je znát jen jeden plat, s tím nic nenadělám.
Hezký den Eva
Výstavy byly hezké, škoda, že já se nedostanu, pořád nějaké překážky... no, je znát jen jeden plat, s tím nic nenadělám.
Hezký den Eva
Ivčo, my jsme se byli včera taky projít v lese, pravda, o tomto místě se říká, že tam nic není, a fakt jsme toho moc nenašli. Ale tam, jak chodíme normál, tak tam prej rostou.
Včera jsem sklidila černé jeřabiny, byly už dost zralé... mixuju je napůl třeba s jablkem a dochutím... tak mi to chutná. Jinak v kelímkách to zamrazuju a v lednu je to jak najité.

Švýcarko, krásné úlovky!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
No co, vy sbíráte houbičky, já zas chlupaté kočičky. A už rostou, hele...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, pěěkně jsi ho vykrmila.
Ivanko, ten by asi na smaženici nebyl dobrý.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, a těch chlupůů. Fuj! Už takhle je mám sem tam u nás z těch našich chlupáčů.