Krásné dopoledne. U nás rovná nula. Slunce nikde. :-( Ale pokvete mi, sice hodně skromně, ale přeci, adenium. Tak trocha potěšení v tom pošmournu bude.
Ahoj děvčata. U nás klasicky hnusně a kolik je, se ani nejdu podívat. Evi, to jsi šikovná zahradnice, že ti pokvete. Já už umořil v průběhu dvou let dvě. Asi moc zalévám v zimě. Neumím to odhadnout, tak mi pokaždé uhnilo. Takže adénka už budu jen obdivovat u jiných.
Hezký večer přeji. U nás bylo dnes sice pod mrakem, ale přijatelně. Dnes jsem byla v šoku, soused zahájil sezónu, odpoledne vytáhl strunovku a sekal zahradu, na to, že je 27. 2., letos začal dost brzo. Ale musím říct, že opravdu měl co sekat.
Ahojky - a už máme zase páteček. Jen kdyby ten víkend vždycky tak rychle neutekl. Vladi, já než budu sekat zahradu, tak musím rozbourat snad tisic krtinců, je to letos šílený, takhle jsme to ještě neměli.
Dobrý den. U nás jako včera - hnusně. Jak slyším slovo krtek, naskáčou mi pupínky. Celou zimu si nedal pokoj a teď se mi dokonce propracovává do zahrádky. Já si snad pořídím brokovnici.