Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
ahojky lidičky, tak jsem dneska slaměná vdova. Menža jel s kámošem na ryby 

Ivanko vidím tě tady. už mám balíček doma - po těžkém boji s poštou 

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Babetta píše:Ahoj Jaruško, včera přišel. Fialky trochu zmuchlané, ale myslím, že to přežijí. Hned jsem je nastříkala a zasadila, dneska se mi zdají už vyžehlenější. Jo a ta o kterou jsem nejvíc stála už nebyla, což mě dost mrzelo.
Ahoj všichni
Ahoj Dando, tak už mám také balíček doma!!!!!!! Fialky jsou asi rádi, že to přežily a pevně doufám, že to rozdychají... pošta si doooost nechutně pohrála s krabicí(žalostný pohled to byl po vybalení
, až jsem chtěla na naší pošťačku vylítnout, ale.......... třeba za to zrovna ona nemůže!!!! Jinak už je mám zasázené, ostříkané a koukají se z VIP okna ;o)))) (tak říkám oknům, které mají ideální směr ;o))))- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Maruško tak to je super... a jak ty kytky dopadly?
ahojky Jaruš, taky jsem dneska bojovala s poštou. Nechtěly mi vydat balík (přišel k nám až v poledne) a prej mi to dají nadruhý den
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
mikina píše:ahojky lidičky, tak jsem dneska slaměná vdova. Menža jel s kámošem na ryby ::
ahoj Miki, Ty máš doma také tichého blázna

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
mikina píše:ahojky Jaruš, taky jsem dneska bojovala s poštou. Nechtěly mi vydat balík (přišel k nám až v poledne) a prej mi to dají nadruhý den
Klasika, takhle jsem loni bojovala o venkovní ibi... na poště balík měli, ale protože nebylo po 14-té hod, tak mi ho nechtěli dát .... jsou to kreténi

tak jsem ti teď Ivčo odpovídala ale nevzalo mi to příspěvek...který z těch dvou balíčků kosatců je můj a který pro Vlaďku? ty druhé dva poznám podle fialek.....a kosatce už skoro kvetou
jo a neděkujůůůůůůůůůůůůůůůůůů
jo a neděkujůůůůůůůůůůůůůůůůůů

JarkaMirka píše:mikina píše:ahojky lidičky, tak jsem dneska slaměná vdova. Menža jel s kámošem na ryby ::
ahoj Miki, Ty máš doma také tichého blázna ::
jo sem tam jednu za čas......já jen doufám že se neutopí.... prej budou lovit celou noc či co....já budu mrtvá v deset

tak mám balkon plný kytek....
teda prozatimně jsem tam dala rajčata, papriky a to co mám na zahradu (včetně jiřinek) a už tam není místa. jsem si osadila truhlíky begonkama a do toho druhého volného (posledního
) jsem dala plnokvěté petunie (vypěstované ze semínek) a doprostřed oxalisy......
teda prozatimně jsem tam dala rajčata, papriky a to co mám na zahradu (včetně jiřinek) a už tam není místa. jsem si osadila truhlíky begonkama a do toho druhého volného (posledního
) jsem dala plnokvěté petunie (vypěstované ze semínek) a doprostřed oxalisy......- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
to ten můj dlouho nebyl, ale vyhrožuje, že bude také chodit na noc ;o)))) už aby to bylo ;o))))
no u nás to tak často není. vlastně si ani nepamatuju, kdy po svatbě byl na rybách. Před svatbou často... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
JarkaMirka píše:mikina píše:ahojky lidičky, tak jsem dneska slaměná vdova. Menža jel s kámošem na ryby ::
ahoj Miki, Ty máš doma také tichého blázna ::
H
olky, já ho mám doma taky!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
můj děda byl taky tichý blázen, ale on nechodil na ryby. On zase sbíral známky....babcia to uměla tak hezky podat 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
JarkaMirka píše:to ten můj dlouho nebyl, ale vyhrožuje, že bude také chodit na noc ;o)))) už aby to bylo ;o))))
Myslíš na to co já????........ To bychom pak mohli v klidu plkat, co?

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no já co měla vypěstované petunky ze semínek tak už nemám ani jednu. Dala jsem je do záhonu a asi to něco sežralo, ale teda komplet není tam ani známka že by tam kdy co bylo 

holky to snad není pravda. u nás pořád pršííííííííííííííííí
. asi půjdu zítra na tu zahradu v pláštěnce 
. asi půjdu zítra na tu zahradu v pláštěnce 
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Babetta píše:JarkaMirka píše:to ten můj dlouho nebyl, ale vyhrožuje, že bude také chodit na noc ;o)))) už aby to bylo ;o))))
Myslíš na to co já????........ To bychom pak mohli v klidu plkat, co? ::
určo

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
u nás to není o moc lepší
ale Jančařík říkal něco o zlepšení, tak třeba..............
ale Jančařík říkal něco o zlepšení, tak třeba..............Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
no hlavně aby už přišlo.........chlop říkal něco ještě o měsíci