Zahrada
Re: Zahrada
Babetto to nestraš, nerada bych přišla o to co mám na zahradě.....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Mrazy půdu vysušují, nedá se ani zalít.. Proto rostliny vymrzají. Proto už to neřeším, co nevydrží už nebudu obnovovat. Vždycky se sfanfrním, nasháním rostlinky a pak mi to buď nepřežije zimu a nebo sežerou hryzci, parchanti!
no uvidíme, jak to dopadne letos.........a co přežije.
Tak kousek dnešního jara...
Vlaďko, děkuji, za krásný optimistický pozdrav jara. Snad už to vážně začne.
Vladi hezky ti to kvete.....už je tady jaroooooooooooooooooo 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
U nás je zem ještě zmrzlá, ale přece jen se ze země začínají tlačit první krokusky taky. Už se na ně těším.
Já jsem včera chtěla uklidit takový malý kousek s trvalkami.Žížaly mi tam zatahaly slopky od listí z přísavníku,tak jsem to chtěla vyčistit.No a jak jsem pak ty vytahané šťopky vyhazvala,zjistila jsem,že něco nebyl přísavník,ale cosi jiného...mělo to na konci narašené cibulky,vypadalo to jako lilie:-( tak jsem toho nechala,abych neudělala moc škody a ještě nějaký čásek počkám.Ono to sluníčko láká,ale je fakt brzy.
Na práci na zahradě je opravdu čas. Za jiných podmínek už bych tam byla nasáčkovaná, ale teď v poklidu rehabilituju a nemám výčitky. 

tak mi teď bydlíme na zahradě, tak se zítra chystám, že jak přijedu z práce, tak se mrknu jak květinky povyrostly. Určitě je podliju a uvidím, jestli náhodou sněženky nevykoukly......
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Chtěla jsem si koupit cibulky bledulek, už už jsem je dávala do košíku když se mi něco zazdálo divné... moje krátkozraké oči si je spletly s konvalinkama.. 

Bledulky se sází spíš na podzim,ne?A konvalinky jsou taky pěkné,ale trochu plevelivé
zase by ti to vynahradily vůní.Já teda na ně radši dojdu do lesa:-)
zase by ti to vynahradily vůní.Já teda na ně radši dojdu do lesa:-)- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuš, v tu chvilku mě ani nenapadlo kdy se sází. Já viděla bílé zvonečky a bylo vymalováno. Jinak vím kde v lese roste spóóóusta konvalinek a vlastně vím i o bledulkách... nechtěla jsem je brát z přírody.
Babetto...koukla jsem k tobě na stránky...máš krásné akvárko...děti mají taky a,le nějak se jim moc nedaří...kdybys měla nějaké přebytky rostlinek,tak bych koupila..pojedeš do Prahy???
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evi, na podzim jsem jich půl kýble vyhodila.. Teď když nemám, přes zimu to prd roste, tak je velká poptávka. Až budou venku přijatelné teploty, prodám akva s veškerým příslušenstvím. Do Prahy bych chtěla, jenže jsem na pracáku... kdo ví jak to bude s financema..
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Danuš a co tam máš za rybky a rostlinky? já bych si taky vzala 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Kočeno, nebudu nic rozprodávat. Prodám akvárium celé tak jak ho můžeš vidět u mě na webovkách. Bylo by škoda do něho zasahovat, když prosperuje. Proto čekám na letní teploty, aby ten kdo si ho celé vezme, měl něco jak z rostlin tak z ryb. Jinak by to pohynulo. Kdybych měla nějakou rostlinku navíc, písnu vám.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
aha Babet a za kolik ho budeš, teda jestli to není ještě tajné. Teda jestli by mě manža nezahlušil druhé akvárko by se mi moooc líbilo 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jejda, kočeno a jak bys ho chtěla takovou dálku převézt?? To bychom ho museli asi celé vyprázdnit... no nevím, nevím... samotná nádrž je už dost stará. Mám k němu dost bohaté příslušenství. To bychom si o tom museli víc povykládat. Prodám sakum pikum za 3000 kč.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
no to já myslela, že to bude rozložené. nádrž prázdná. písek v kýbli, šutry totéž. rybky a rostliny v pytlících nebo kyblíčkách. To taky netuším jak bysme to vezli. Je fakt, ež ono bydlíš dosti daleko