Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ahojky. U nás sluníčko a je 9 nad nulou. Večer bylo vyloženě teplo, dalo by se klidně sedět u táboráku. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Včera večer byl srpek měsíce krásně vidět, byl zbarvený jak červánky. Ráno mrazík nebyl, jen mohutná rosa. Půjdu pokračovat na zahradu, abych ji měla tak krásně vypletou jak Helenky František.
Hezký den přeji všem stálicím i těm, kdo jen procházejí.
Hezký den přeji všem stálicím i těm, kdo jen procházejí.
No, Danu, to bylo právě - halo. Měsíc jako by zachumlaný v závoji, nebo vatě, často barevně. Halové jevy vznikají odrazem a lomem světla slunce nebo měsíce v malých ledových krystalech v atmosféře. Neděje se to moc často, ale je to hezké na pohled. Takové tajemné. :) 

Dobré ráno, v Brně 8 °C a zatím zataženo. Mějte se prima. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, o dvě hodiny později je u nás na vlas stejně jak u vás.
Hezký den přeji.
Hezký den přeji.
U nás taky pod mrakem, na sluníčko to dnes nevypadá, mohlo by ale zapršet... užijte si víkend.
Dobré ráno, v Brně je 8 °C, zataženo a mlha. Přeji příjemně strávenou neděli. 

A prší a prší a prší.
U nás neprší... budu zalévat... pěknou neděli přeji všem. 

Františku, bez průtahů mi sem, na jih, ten pršník pošli. Je tu za chvili Sahara. 
Hezké nedělání všem!

Hezké nedělání všem!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Krásný den.
Neděle zatím střídavě oblačná, 8 °C. Deštíček bude za pár dní potřebný i u nás. Včera bylo počasí nevlídné, jen tak jako poprchalo. Ven se mi nechtělo. Dcera mě přesvědčila, abych s ní a psy šla ven. Měli jsme s sebou 4 pejsany, vylítali se na loukách do sytosti. Nakonec jsem byla ráda, že jsem ven šla, bylo to fajn.
Užijte si neděli.
Neděle zatím střídavě oblačná, 8 °C. Deštíček bude za pár dní potřebný i u nás. Včera bylo počasí nevlídné, jen tak jako poprchalo. Ven se mi nechtělo. Dcera mě přesvědčila, abych s ní a psy šla ven. Měli jsme s sebou 4 pejsany, vylítali se na loukách do sytosti. Nakonec jsem byla ráda, že jsem ven šla, bylo to fajn.
Užijte si neděli.
Jani, nepošlu, nebo to k vám tam dolů odešlo, už půl hodiny neprší, ale je chladno. Za chvilku by měla volat tchyně od JH, tak se jí zeptám, zda došlo.
To je těžký, no. Místo aby došlo, vylezlo
. 
. 
U nás taky neprší, jenom mží. Vláhu to nedá a práci na zahradě to znemožňuje. Tož, budu sedět doma na zadínce.
Dobré ráno. V Brně 5 °C a krásně svítí
. Přeji pěkný den.
My frčíme do Kakteenu.
. Přeji pěkný den.My frčíme do Kakteenu.

U nás krásně (ráno 2 °C) a sucho.
V pátek jsem byla ve vinném sklípku a musím říct, že ta příroda je dole na jihu úplně o něčem jiném, než u nás. Lesy jsou více zelené, začíná kvést řepka.
A velké obavy vinařů - vše je o měsíc uspíšeno, pokud přijdou v květnu zmrzlí, tak nebude co sklízet (a následně pít). Ale ten strach máme i my, ovocné stromy už taky začínají kvést (1. května už budou třešně odkvetlé, jsem zvědava, pod čím se budeme líbat
), tak to taky hrozí, že budeme bez ovoce.
No, bohužel, to neovlivníme.
Přeji pohodový den!
V pátek jsem byla ve vinném sklípku a musím říct, že ta příroda je dole na jihu úplně o něčem jiném, než u nás. Lesy jsou více zelené, začíná kvést řepka.
A velké obavy vinařů - vše je o měsíc uspíšeno, pokud přijdou v květnu zmrzlí, tak nebude co sklízet (a následně pít). Ale ten strach máme i my, ovocné stromy už taky začínají kvést (1. května už budou třešně odkvetlé, jsem zvědava, pod čím se budeme líbat
), tak to taky hrozí, že budeme bez ovoce.No, bohužel, to neovlivníme.
Přeji pohodový den!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Den začal krásným sluníčkovým ránem s mírným mrazíkem. Teď už je z mrazíku jen silná rosa, na teploměru 8 °C. Vypadá to na hezký den, který přeji všem.
- eskargoth
- Kontaktovat uživatele:
V Ostravě je moc příjemně, sluníčko svítí, i když podle rádia je "kouřmo":) A v centru mrtvo jako vždy...
http://africkefialky.wordpress.com/ - blog o fialkách
U nás taky - první stromy jsou odkvetlé a v pátek už byly napůl vykvetlé třešně... Houfně začínají taky pampelišky...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
No a teď koukám - i jabloň v práci pod oknem už má docela velká červená poupata... 

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz