Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Přeju vám pěknou neděli. Tady je inverze, nebo mlha, nebo co to je. Zmrzlo to do jehliček na všem, takže je všechno krásně bílé.
Krásný den všem. U nás bylo ráno -6 °C a krásně nám svítí
.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno, včera i dnes minus 7 °C a svítí
. Hned se na ten svět dívá veseleji.
. Hned se na ten svět dívá veseleji.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Příjemné pondělní dopoledne. Tady bylo ráno -8 °C, zataženo, smutno, vše ojínovatělé, namrzlé... Přišla jsem z venku se zmr.h. 
Přeju všem, ať se dobře daří v práci, při sázení/přesazování kytiček, při úklidu, při pečení nebo třeba jen tak!

Přeju všem, ať se dobře daří v práci, při sázení/přesazování kytiček, při úklidu, při pečení nebo třeba jen tak!
Dobrý večer.
Hrála jsem si s kytičkama, někdo zazvonil a do bytu mi vtrhla nečekaná, ale milá návštěva.
Hrála jsem si s kytičkama, někdo zazvonil a do bytu mi vtrhla nečekaná, ale milá návštěva.
Nejvíc to sluší Fandovi! Já v sobotu taky dětem v Bednárci dělala Mekulíše. :)))) Všichni jsme se bezva bavili, jen ti malí z toho byli trochu vyjukaní! Ale upřímně a se slzičkou v oku se mi přiznávali, že taky trochu zlobili. :))))
Dobré ráno. Venku opět svítí
, snad vydrží déle než včera.
Janičko, jsi fešný Mikuláš, ani jsem tě nepoznala.
Já jsem tu přepadovku nečekala, dětičky tady nemáme, ale v knize hříchů si našli i nás.
, snad vydrží déle než včera.Janičko, jsi fešný Mikuláš, ani jsem tě nepoznala.
Já jsem tu přepadovku nečekala, dětičky tady nemáme, ale v knize hříchů si našli i nás.

Tady dole je už druhý den řádně zataženo, -6 °C. Nic moc. Zima
jak v Rusku. Už by se mohlo oteplit. :)
jak v Rusku. Už by se mohlo oteplit. :)Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Všem Mikuldům to sekne a jsou pěkná banda. ;-) Helo, co básničku, řeklas?
Naposledy upravil(a) Evuška dne úte 06. pro 2016 9:14:09, celkem upraveno 1 x.
Tak u nás bylo minus 2 °C, svítilo
, ale teď už se rychle zatahuje.
Před chvílí se mi vrátil kolega, ráno vyjel autem na služební cestu, před Jičínem prý rána jak prase, tak u pumpy zastaví a ohlíží auto, co se mu stalo, a najednou se mu začalo sypat sklo na zadním okně. Tak se vrátil zpátky na firmu vymrzlý jak sobolí h...o.
, ale teď už se rychle zatahuje. Před chvílí se mi vrátil kolega, ráno vyjel autem na služební cestu, před Jičínem prý rána jak prase, tak u pumpy zastaví a ohlíží auto, co se mu stalo, a najednou se mu začalo sypat sklo na zadním okně. Tak se vrátil zpátky na firmu vymrzlý jak sobolí h...o.
Evuško, měla jsem kliku, na básničku zapomněli a já bych si v tom šoku na žádnou ani nevzpomněla.
Dobré ráno, včera odpoledne začalo sněžit, tak tu máme opět bílo. Což o to, vypadá to hezky, kdyby to bylo na Vánoce, tak super, teď jsou akorát hladké cesty, je to tam o hubu.
Ale podle předpovědi to moc dlouho nevydrží.
Ale podle předpovědi to moc dlouho nevydrží.
Ale jo, večer sypali až za naším autem (po 20. h), a dnes ráno o půl páté. Solit se u nás nesmí, tak máme na cestě štěrk.
Tak to buďte, Vladi, rádi. Sůl je hnusná a všechno okolo silnic časem hyne. Naštěstí u nás na okreskách se taky nesolí. Chlapi to poštěrkují, na jaře shrabou a použijí za rok zas. Začíná nám slunit, ale mrazík je furt. Ráno bylo všechno pod jinováčem. Mějte hezký den!

Dobré ráno, dnes se oteplilo, +2 °C, cesty horší jak včera, místy mokré, místy tam, kde nesvítí
, zůstal uježděný led, do toho začalo jemně pršet, no než jsem se doklouzala do práce, byla jsem zpocená až na prd...i. Ale dala jsem to bez pádu.
Snad to do odpoledne roztaje všechno.
, zůstal uježděný led, do toho začalo jemně pršet, no než jsem se doklouzala do práce, byla jsem zpocená až na prd...i. Ale dala jsem to bez pádu.Snad to do odpoledne roztaje všechno.
Dobré ráno. U nás je dnes -1,5 °C a zatím mlha.
Mějte prima den.
Mějte prima den.

Krásný den všem. U nás skoro sluní. Vypadá, že bude pěkně. Sníh nebyl, není, a kdy bude, se neví. ;-)Měla jsem tu na rychlou návštěvu kamarádku z Jičína, tak mám pěkný den hned od rána.
Pěkný večer všem!
U nás včera bylo bílo od padající a namrzající mlhy. Dnes bylo nad nulou a docela to šlo. Já jsem si po dvouapůlhodinovém sezení v zubařském křesle udělala radost. Koupila jsem si bílý brambořík. Už se tam, chudinka, krčil poslední. Alespoň tomu červenému doma nebude smutno.
Měla jsem před zubařem chvíli čas. Zašla jsem k fotografce pro kartičku do mobilu (na ukládání fotek a přenášení do PC). Budu se mít zase co učit. Taky se mi koukla na ten foťák, bude to chtít nový!

U nás včera bylo bílo od padající a namrzající mlhy. Dnes bylo nad nulou a docela to šlo. Já jsem si po dvouapůlhodinovém sezení v zubařském křesle udělala radost. Koupila jsem si bílý brambořík. Už se tam, chudinka, krčil poslední. Alespoň tomu červenému doma nebude smutno.
Měla jsem před zubařem chvíli čas. Zašla jsem k fotografce pro kartičku do mobilu (na ukládání fotek a přenášení do PC). Budu se mít zase co učit. Taky se mi koukla na ten foťák, bude to chtít nový!