Tak jsem se rozhodla založit nové téma, uvidíme, zda sem někdo občas zavítá... Trochu mě navedla kamarádka, s tím, že tohle teda ještě neviděla, ale určitě se najde víc nápadů. Tři roky zpátky jsem koupila nějaké jahody, ale dala je jen do truhlíku, neměla jsem záhon. Na podzim jsem přendala truhlíky na okraj dětského pískoviště, pustily si tam šlahouny a už 2 roky mám naprosto luxusní jahody z pískoviště. Nevím sice, odkud berou živiny, ale jsou velké, hodně plodí, po písku se nechce lézt slimákům a hodně brzo zrají.
Fotku už sem nedám, už jsou snědený, ale začíná nám rybíz, okurky a tak.
. Všechny lusky pryč, jak na vršku, tak dole. Nejdříve jsem myslela, že se tam nějak dostala srna, ale to by vypadalo jinak. Nakonec jsem objevila na hrachu okousané, vyloupané 2 lusky a na zemi hromádku prázdných lusků, tak si myslím, že to asi sklidila veverka (letos nemám ani jeden ořech a dokonce ani borovicové šišky, na které taky chodil,a nejsou), anebo nějaká myš. Ale spíš se přikláním k té veverce.

. Pošlu něco od nás. Tak pa, pěkné dny. Eva

, zítra zkusím vybrat jednu pěknou denivku k snídani. Děti jsou na táboře, nakoupit jsem nebyla, tak to bude asi jediná volba.
A taky jsem koukala, že mám docela hodně plodů na konvalinkách, tak jestli manžu nepřejdou ty jeho jedovaté narážky na moje kvítka, tak tuším, co bude mít k snídani on
.