Křížení
Re: Křížení
Cha cha, Ivčo, kde mi ho ještě pochválíš? :D Ale děkuji za pochvalu všem, potěší to. 

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
To víš, když je fakt krásný, a dobré se musí chválit. 

Naposledy upravil(a) modrakocka1 dne pát 11. říj 2013 12:38:22, celkem upraveno 1 x.
Správně - chválit, chválit, chválit. Je úžasný, nádherný, krásný, super. 

:) Já to tedy s tím chválením nebudu přehánět. Je hezký. 
Pepíno, mám Albatross - bílý, jen v hrdle má dvě malé žluté skvrny. Na jaře ti mohu dovézt mladou rostlinu.

Pepíno, mám Albatross - bílý, jen v hrdle má dvě malé žluté skvrny. Na jaře ti mohu dovézt mladou rostlinu.
Tak to je nádherná barva, krása.
Další koťátko, tomu už budu dělat milující náhradní matku. :-)
Evuško, moc zajímavá barvička, pěkný. 

Toho si nechám i bez říkání.
Mně se teda moc líbily i ty žilnaté tmavší růžovky, ale fakt nemám místo. Ještě jich tu plno mám, tak se snad nějakého pěkného dočkám.
Mně se teda moc líbily i ty žilnaté tmavší růžovky, ale fakt nemám místo. Ještě jich tu plno mám, tak se snad nějakého pěkného dočkám.
Tak to je taky nádherný květ a ta barva!!!
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Evi, to je celý Blue Net, ten už šel k babičce... ona je moje záložna. 

Holky barva moc hezká! Podařil se vám. ;) Miloši, jak jsi dopadl s tím opylením xAchimenanthy? Nějaký úspěch v podobě semínek? Kdybys jich měl hodně, stanu se s radostí nebiologickým otcem. 

Pepčo, z červencového výsevu mám nyní takovéhle zaprdlíky:
Kouknul jsem do semenné banky a rád ti pošlu semínka, alespoň můžem porovnat, co se komu zadařilo. Ještě se zeptám na ty zelené řasy ve výsevu, nevadí to? Zatím s nima teda nemám problém.
Kouknul jsem do semenné banky a rád ti pošlu semínka, alespoň můžem porovnat, co se komu zadařilo. Ještě se zeptám na ty zelené řasy ve výsevu, nevadí to? Zatím s nima teda nemám problém.
Miloši, nevadí, a jinak myslím, že na ně tady holky doporučovaly odvar z přesličky. Dej do vyhledávače přeslička a uvidíš. Někdy v týdnu bych se u tebe stavil, chtěl bych si koupit u tebe Heartland's Joy a mám pro tebe řízky strepsů od Janinky, tak bych ti to konečně předal. ;)
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, taky ti pošlu listy strepsů, zatím je ještě teplo, tak to jde. A taky aby ses nenudil. 

, doufám, že se mu u mě bude líbit.