Zahrada
Re: Zahrada
Evi hezky ti to kvete.....já jsem trošku fotila ve čtvrtek, včera jsem byla na zahradě, ale samo jsem zapomněla foťák a mezitím se rozkvetly i sasanky, kvetou mi i modré fialky, a zase vylezly co jsem dostala tuším od Ivanky a Evči macešky,,,jen ty jsou kapánek ožrané, nevím proč, ale na několika místech si v záhonku udělali mraveniště i červení a černí mravenci...mám dojem že to mám ožrané od nich..... dneska jak pojedeme, tak zkusím fotnout....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Holky, hned je mi lepší na srdíčku, když vidím tu nádheru jak se jaro snaží. Mně kvete zatím jen pár krokusků, ale to příjde...
Mějte krásnou, sluníčkovou neděli.
Mějte krásnou, sluníčkovou neděli.

tak já dneska něco fotla,
....
hele Evi jak se mi od tebe hezky rozrostly netřesky
....
Mikčo,pěkný
Mně barvínek teprve začíná a ladoňkám se u nás nelíbí.Přitom mamka jich má plnou zahrádku,asi to roznáší mravenci.
Já dneska dala ven fuchsie,protože na ně doma už je tma,tak doufám,že zítra nebude pražit od rána,musela bych je tahat za roh,aby je nesežehlo sluníčko.Taky nějaké muškáty.
JO A PĚKNĚ RAZÍ ŽLUTÉ MÁKY,CO TI SLIBUJU UŽ ASI ROK...TAK SNAD TO VYJDE:-))A ještě bych mohla vzít máčky
http://botany.cz/cs/eryngium-planum/ ,těch taky mám nějak víc,než je zdrávo,ale nemám zkušenosti s přesazováním,snad za měsíc moc nevyrostou.
Mně barvínek teprve začíná a ladoňkám se u nás nelíbí.Přitom mamka jich má plnou zahrádku,asi to roznáší mravenci.Já dneska dala ven fuchsie,protože na ně doma už je tma,tak doufám,že zítra nebude pražit od rána,musela bych je tahat za roh,aby je nesežehlo sluníčko.Taky nějaké muškáty.
JO A PĚKNĚ RAZÍ ŽLUTÉ MÁKY,CO TI SLIBUJU UŽ ASI ROK...TAK SNAD TO VYJDE:-))A ještě bych mohla vzít máčky
http://botany.cz/cs/eryngium-planum/ ,těch taky mám nějak víc,než je zdrávo,ale nemám zkušenosti s přesazováním,snad za měsíc moc nevyrostou.
Mikinko nádhera,krásne sa ti všetko rozrastá
a kvitne 
a kvitne 
Ten tulipán je super.Myslím,že ho máme taky,nějaký turkmenský,nebo co.Ale vždycky nám vyroste do výšky a pak lehne a plácá se po zemi.Taky nemá tolik květu na jednom,to je pěkné.
Jandi děkuju, jsem ráda že se líbí........
Evi ten tulipán mám taky od Basíka, dost jsem u něj nakupovala a nevím vlastně co ještě vyroste....ale pučí to na zahradě krásně. narcisů jsem měla taky několik druhů, tak doufám stihnu všechny vyfotit, dneska ještě nebyly otevřené, jen ty klasické co jsem už dávala minule...... tak a letím na pivečko s manžílkem....
Evi ten tulipán mám taky od Basíka, dost jsem u něj nakupovala a nevím vlastně co ještě vyroste....ale pučí to na zahradě krásně. narcisů jsem měla taky několik druhů, tak doufám stihnu všechny vyfotit, dneska ještě nebyly otevřené, jen ty klasické co jsem už dávala minule...... tak a letím na pivečko s manžílkem....

jo a ještě - myslíte že tu macešku okousali ti mravenci????? já tam mám snad tři mraveniště a přes dvě se mi táhnou barvínci....tak doufám že mi nezlikvidujou i toto...
Tady to všechno jen kvete,tak to já taky něco přidám
Před chvilkou jsem se vrátila ze skleníku z chalupy a tak pár jarních obrázků.
Před chvilkou jsem se vrátila ze skleníku z chalupy a tak pár jarních obrázků.Re: Zahrada
Janli teda,tebe to idéééé,fantázia a tie kamélie to je náádhera !!! ach !!!!! 

Janičko, to je nádhera
, kamélie máš jak ve sklenících v Rájci
. A nechápu, že Ti v bytě už takhle kvetou strepsy. Mně tak pomalu začínají. No a lomikameny, ty mi berou dech
. Asi to chce ten alpinkový skleník.
, kamélie máš jak ve sklenících v Rájci
. A nechápu, že Ti v bytě už takhle kvetou strepsy. Mně tak pomalu začínají. No a lomikameny, ty mi berou dech
. Asi to chce ten alpinkový skleník.Re: Zahrada
Janli,nádhera.Kamélie jsou super.
Lomikamenů jsme mívali taky plno druhů,jenže manžela přestaly nějak bavit,pak se vrhnul na konifery,no a teď nejvíc kolo a tenis.Takže zahrádka strádá,ale já to prostě nestíhám.Teda dneska ostříhal břečťan na baráku,už lezl do oken(břečťan),to bych mu křivdila(manželovi:-) ).Jenže z toho prachu týden bude kýchat a hekat.
Lomikamenů jsme mívali taky plno druhů,jenže manžela přestaly nějak bavit,pak se vrhnul na konifery,no a teď nejvíc kolo a tenis.Takže zahrádka strádá,ale já to prostě nestíhám.Teda dneska ostříhal břečťan na baráku,už lezl do oken(břečťan),to bych mu křivdila(manželovi:-) ).Jenže z toho prachu týden bude kýchat a hekat.
Teda holky, ještě že sedím, taková nádhera, jak ty vaše jarní, tak ty fotky od janli, ty mne úplně dorazily. Dnes jsem v Kaufu viděla žíhané kamélie, taky jsem nad něma zaslintala.
Mikino,jak tam máš tu skalničku,co nevíš název,myslím,že to bude nějaký lomikámen,holky by mohly poradit,ale je jich hodně moc,těžko se to asi bude určovat.Odkud ho máš?
Janli..ty lomikámeny jsou úžasné..ony musí na zimu do skleníku??? a teď už tak kvetou???Ty se máš ,že máš takový skleník...máš daleko z bytu do skleníku na chalupu???
Majko ..skalničku pěkně pěstuj ať můžu škemrat...
Evuško...měla lomikámeny..???tys věděla,že bych škemrala,tak už je raději nepěstuješ,co???
Evuško...měla lomikámeny..???tys věděla,že bych škemrala,tak už je raději nepěstuješ,co???