Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
V neděli jsme byli na Jizerce - možná poslední krásný podzimní den?
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte všichni. Dnes byl krásný podzimní den. Ráno sice jen 10 °C, ale sluníčko teplotu vyhnalo až na 20 °C. Byli jsme v Olomouci a doslova jsme se v autě pekli. Krásný zbytek dne. 

Děvčata, vy pěkně prudíte. U nás je celý den inverze, tak akorát na spaní. Pošlete trochu sluníčka i k nám.
Dobré, u nás šedivé, ráno. Mějte báječný den.
Ahojky, u nás po ránu taky zatím šedivo, ale snad se to vybere. 

U nás prší, ale je to vážně potřeba. Včera jsem byla na skok v lese, jako že jsem seskočila z kola :-), našla pár hub, ale je sucho, šustivo, červivo.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ahoj, u nás bylo ráno jasno, na cestu do práce mi svítil měsíc, ale už se zatáhlo. Hezký den přeji všem!
Co je doma, to se počítá.
Hezký den.
Hezký den.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den, je uplakané ráno, příjemný vlhký vzduch a teplo. V lese jsme se byli podívat a nenašli ani komprdy. Zřejmě už je po sezóně. Mějte se krásně.
Dobrý den. Na Vysočině drobně mží, akorát to zkazí práci venku. Asi bude znovu jaro. O víkendu jsem zjistila, že mám asi tak 3 cm vylezlé narcisky, zlatobýl obráží jako blázen, dokonce jsem našla jeden stvol s poupaty od obyčejné žluté denivky, co kvete začátkem léta. Kosatce mají plno malých ocásků. To bude zase blbá zima a další rok!
Já v sobotu obhlížela zlatici, červené podzimní listí a mezi tím zlaté květy, vypadá úžasně!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zastavila jsem se nad rozkvetlou pampeliškou, potěšila mě.
Taky mi kvete Mini Stella - denivka.
Kolem poledne se vyčasilo a krásně svítilo sluníčko. Klidně by takhle mohlo být pořád. V noci déšť, ve dne slunce.
Kolem poledne se vyčasilo a krásně svítilo sluníčko. Klidně by takhle mohlo být pořád. V noci déšť, ve dne slunce.
Rentiere - hezké opěrky!!!
Hlavně ale píšu kvůlivá tomu počasí: teď byl u nás v novinách článeček:
Svište sú živé barometre
Zima príde čoskoro! Predpovedajú tí, na ktorých nemôžete nadávať.
"Meteorológov" z prírody za klamárov označiť nemôžeme. Svište už zaliezli do nôr a tým dali najavo, čo nás čaká.
2014-10-14 17:40:00 | TATRY / TV Markíza
Zima príde čoskoro - hlásia zubaté meteostanice. Aj tak volajú tatranskí zoológovia svište, ktoré považujú za skvelých predpovedačov počasia. Vraj už zaliezli do nôr a tým, podľa odborníkov, dali jasne najavo, čo nás čaká.
Na miesto pískania zívanie. Podľa odborníka už z diaľky vidieť, že príroda čosi chystá. Svište sa zahrabali do hôr a je to znamenie, že sa čoskoro ochladí. Zubatí obyvatelia Tatier sú akýmsi živým barometrom. Vedia vycítiť príchod zimy.
http://www.tvnoviny.sk/domace/1774848_z ... te-nadavat
??? ... kvetou pampelišky, ale podívám se taky na denivky a narcisy, jenom jeden jarní petrklíč má poupě...
Hlavně ale píšu kvůlivá tomu počasí: teď byl u nás v novinách článeček:
Svište sú živé barometre
Zima príde čoskoro! Predpovedajú tí, na ktorých nemôžete nadávať.
"Meteorológov" z prírody za klamárov označiť nemôžeme. Svište už zaliezli do nôr a tým dali najavo, čo nás čaká.
2014-10-14 17:40:00 | TATRY / TV Markíza
Zima príde čoskoro - hlásia zubaté meteostanice. Aj tak volajú tatranskí zoológovia svište, ktoré považujú za skvelých predpovedačov počasia. Vraj už zaliezli do nôr a tým, podľa odborníkov, dali jasne najavo, čo nás čaká.
Na miesto pískania zívanie. Podľa odborníka už z diaľky vidieť, že príroda čosi chystá. Svište sa zahrabali do hôr a je to znamenie, že sa čoskoro ochladí. Zubatí obyvatelia Tatier sú akýmsi živým barometrom. Vedia vycítiť príchod zimy.
http://www.tvnoviny.sk/domace/1774848_z ... te-nadavat
??? ... kvetou pampelišky, ale podívám se taky na denivky a narcisy, jenom jeden jarní petrklíč má poupě...
Já bych byla ráda, kdyby letos ta zima byla zima. Ať si klidně dojde hned a pořádně mrzne. Aby vymrzli všichni slimejši a krťousové, co mi ničí zahradu! 

No nevím, nevím, krtek natáhne oteplovačky (s kapsami ;-)... a nakonec pořádně vymrzneme jenom my... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré ráno!
Přesně tak, jak Hanka dí, hraboši si udělají tunely ve sněhu a hraboší si pěkně dál.
Dneska jen 5 °C (začínáme vymrzat my
) a jasno, měsíc svítil na cestu, sova mi k tomu houkala. Teď už to na východě zlátne,
už pomalu leze.
Přesně tak, jak Hanka dí, hraboši si udělají tunely ve sněhu a hraboší si pěkně dál.
Dneska jen 5 °C (začínáme vymrzat my
) a jasno, měsíc svítil na cestu, sova mi k tomu houkala. Teď už to na východě zlátne,
už pomalu leze.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno, 7 °C a taky jasno, začíná přituhovat. Jdu na lymfodrenáž, musím se pořádně obléci.
Přeji pohodový den.
Přeji pohodový den.

Ahojky, holky, to chcete říct, že ani slimejši nevymrznou??? Kurňa, máme jich na zahradě pořád požehnaně, i když sbíráme, dáváme do petky se slavnou vodou a vyhazujeme.
Slavná voda, jak je vidět, je k ničemu. :-)
Kup si kačeny, běžce, pokud možno indické. ;-)
Kup si kačeny, běžce, pokud možno indické. ;-)