tak koukám že na zahradu nikdo nechodí....
jsem včera trošku fotila
Zahrada
Re: Zahrada
tak koukám že na zahradu nikdo nechodí....
jsem včera trošku fotila
jsem včera trošku fotila
To první je lomikámen:-)ne netřesk,to druhé trávnička(armeria) a to další, co nevíš, je nějaký rozchodník.Hele,a ten orlíček je ode mě??Nebo od Evy K....já jenže je fakt pěkný a nerada bych chválila svoje peří:-))
10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 
Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset...!

Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset... Deset...!
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hani,já mám v sobě asi půl litru šáňa s jahodama a netuším,co se děje????Co deset???Čeho deset???Asi jsem si měla jít lehnout.
To bylo pro mikinu (nejen) - jsem to nestihla... :-D
10 příloh se vejde do příspěvku.
1 příspěvek - 1 řádek v tabulce.
2 příspěvky - 2x tolik řádků v tabulce, 2x tolik zabraného místa na serveru, 2x tolik času potřebného na prolezení tabulky a vybrání, co se má zobrazit... Zbytečně.
10 příloh se vejde do příspěvku.
1 příspěvek - 1 řádek v tabulce.
2 příspěvky - 2x tolik řádků v tabulce, 2x tolik zabraného místa na serveru, 2x tolik času potřebného na prolezení tabulky a vybrání, co se má zobrazit... Zbytečně.
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko omlouvám se, ale nešlo mi to načítat, tak jsem si to vždycky takhlo rozmÿslela a poslala další příspěvky...ještě pár fotek doma mám,ale lehl mi net večer...
Evi ten orlíček je od Evykááá. dala mi ho loni ani nevěděla jak kvete.
včera jsme byli v Hornbachu pro žrádýlko pro trhače a koupila jsem si světle modrý flox, jen doufám že jsem nezmrvila název, v zahradních kytkách trošku plavu....jestli pokvete jak na fotce, tak to bude krásná barvička....takový jsem ještě neviděla....
a orlíčky tam měli za 90 korun (což se mi zdá šílený). chtěla bych ještě sehnat ten temně modrý, ale neviděla jsem ho tam, tak zkusím polsko jestli někdy pojedu......
Evi ten orlíček je od Evykááá. dala mi ho loni ani nevěděla jak kvete.
včera jsme byli v Hornbachu pro žrádýlko pro trhače a koupila jsem si světle modrý flox, jen doufám že jsem nezmrvila název, v zahradních kytkách trošku plavu....jestli pokvete jak na fotce, tak to bude krásná barvička....takový jsem ještě neviděla....
a orlíčky tam měli za 90 korun (což se mi zdá šílený). chtěla bych ještě sehnat ten temně modrý, ale neviděla jsem ho tam, tak zkusím polsko jestli někdy pojedu......
Majko..kup si něco co nemám...??? orlíček mám další modrý,ale te´d nekvete doceladobře se množí...tak ten zatím nekupuj...mám je ráda,protože i docela dlouho vydrží ve váze...
Mikino-Se mi to zdálo podezřelý,takovýhle orlíček nemáme,jen podobný,tak jsem myslela,jestli mi tu nějaký vrabec nějaký nový nevysel:-)
A tmavě modrých mám asi dvacet,tak si je můžu poznačit a na podzim dodat.Evča má třeba zas jinak modrý-budeš mít sbírku:-)
Akorát tmavě cihlovovínový jsem asi rozdala a zbyl mi jen jeden.Hlavněže zbyl aspoň ten jeden.Když vím,jak se to množí,tak se mi to nechce kupovat a kor,když píšeš za kolik.To nechápu.
A tmavě modrých mám asi dvacet,tak si je můžu poznačit a na podzim dodat.Evča má třeba zas jinak modrý-budeš mít sbírku:-)
Akorát tmavě cihlovovínový jsem asi rozdala a zbyl mi jen jeden.Hlavněže zbyl aspoň ten jeden.Když vím,jak se to množí,tak se mi to nechce kupovat a kor,když píšeš za kolik.To nechápu.
tak holky pokud máte ten modrý budu ráda...já se podívám pak v té Olze, mají tam kytky za pár peněz a hezké.....tak když tak se podívám po "netradičních" barvách...
MY JSME MINULE NA CYKLOVÝLETĚ NARAZILI NA NORU BARLOW http://www.rostliny.garten.cz/a/cz/3609 ... w-orlicek/
Jenže teprv kvetla,takže semínka 0 bodů,no a jak známo,semínka nezaručí stálost druhu:-(Ale bylo to na ulici,tak by snad nikdo neprotestoval,že si nějaké vezmu,pokud se vytvoří.
Jenže teprv kvetla,takže semínka 0 bodů,no a jak známo,semínka nezaručí stálost druhu:-(Ale bylo to na ulici,tak by snad nikdo neprotestoval,že si nějaké vezmu,pokud se vytvoří.
teda ta jeeeee
Já ho kdysi měla, ale vytratil se mi. Asi ho sežraly myšiska.
Mohu nabídnout (posbírat semínka) - ten růžový plný, co má Majka od Evy, dále tentýž květ, ale v bílé barvě (ve stáří jde do kouřové modré, nebo jsem si utrhla do vázy nějaký sport), a jěště ho mám v černomodré barvě. A dále mám menší skalková jednoduchý květ v bílo modré a bílo růžové (ta bílo růžová nevím, jestli to není nějaké křížení od toho bílomodrého, totéž ten bílý plný, protože jsem takové barvy neměla a najednou se to tu objevilo).
Mohu nabídnout (posbírat semínka) - ten růžový plný, co má Majka od Evy, dále tentýž květ, ale v bílé barvě (ve stáří jde do kouřové modré, nebo jsem si utrhla do vázy nějaký sport), a jěště ho mám v černomodré barvě. A dále mám menší skalková jednoduchý květ v bílo modré a bílo růžové (ta bílo růžová nevím, jestli to není nějaké křížení od toho bílomodrého, totéž ten bílý plný, protože jsem takové barvy neměla a najednou se to tu objevilo).
Vladi já sadila ten tvůj bílý plnokvětý...ale zjistila jsem že je bez kořínků...doufám že se uchytí.......jinak budu zase žebratiii...
Posbírám semínka.
Vladi..já bych prosila ten bílý a pak ty nízké skalkové..jak ti vysemení..???
Posbírám semeno
, pokud ho dřív někdo nesežere!
, pokud ho dřív někdo nesežere!Re: Zahrada
Hlásím, že mám napoupátkované růže. Vsadím se, že do týdne budou sežrané.
Držím palce,aby se jim srny vyhnuly.
Mně přejel poupata na verbeně slimák.Jeden den skoro rozkvetlá(barvu jsem neviděla),druhý den strniště.Tak si počkám na další várku,což je minimálně měsíc.
Mně přejel poupata na verbeně slimák.Jeden den skoro rozkvetlá(barvu jsem neviděla),druhý den strniště.Tak si počkám na další várku,což je minimálně měsíc.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
holky já vždycky na zahradě něco pofotím, ale než to sem dám tak si říkám..už to není aktuální tak to zas smažu..tak se te´d trochu polepším, ale kosatce už jsou taky pryč