Křížení
Re: Křížení
Moc krásný a zvláštní, ta bílá barva má něco do sebe...
Janičko,
.
Mně konečně začínají vykvétat první semenáčky. Je to napínavé.
Tak to začíná.
Tenhle květ už vypadá tři dny stejně. Asi to je zvonek.
No a na tenhle jsem opravdu zvědavá.
.Mně konečně začínají vykvétat první semenáčky. Je to napínavé.
Tak to začíná.
Tenhle květ už vypadá tři dny stejně. Asi to je zvonek.
No a na tenhle jsem opravdu zvědavá.

A čí jsou? Vím jenom, žes měla semeník na Senk's Vespa Verde - to je z něj? Taky jsem na ně hrozně zvědavá! 

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Ta bílá je Momma's Backhoe x Ajohn's Spinning Bells. (Pravděpodobně, ruku do ohně bych za to nedala.)
A u té dvoubarevné nevím. Dozrávání semeníků mi nešlo, a tak jsem křížila cokoliv s čímkoliv a už jsem to neznačila.
Právě u Senk's Vespa Verde semeník nakonec neuzrál a uvadnul.
Jistě znám dvě maminky (Momma's Backhoe a Jingless). Otcové jsou nejistí. (Jak už to tak v životě chodí.)
Teď jsem nechala jednu várku semínek trochu radioaktivně ozářit. Jestli to semínka přežijí, uvidíme.
A u té dvoubarevné nevím. Dozrávání semeníků mi nešlo, a tak jsem křížila cokoliv s čímkoliv a už jsem to neznačila.Právě u Senk's Vespa Verde semeník nakonec neuzrál a uvadnul.
Jistě znám dvě maminky (Momma's Backhoe a Jingless). Otcové jsou nejistí. (Jak už to tak v životě chodí.)
Teď jsem nechala jednu várku semínek trochu radioaktivně ozářit. Jestli to semínka přežijí, uvidíme.
Taky jsem na tvý mimča, Ivanko, zvědavá. Myslím, že budou moc pěkná. :)) Je to vzrůšo, to čekání, viď?
Jak "trochu"? Jak? Kde?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hanko, domluvila jsem se s kolegou v práci. Má tu možnost, tak mi to zařídí.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ivčo, teda jsem napnutá jak kšandy, co ti z toho vyleze.
Já zrovna tuhle říkala mámě, když furt chodí na rentgeny se zády, že až půjde, dám jí jeden pytlíček se semínky. 
Já zrovna tuhle říkala mámě, když furt chodí na rentgeny se zády, že až půjde, dám jí jeden pytlíček se semínky. 
Jo, kdyby to šlo takhle snadno... :-)
Na jaře jsem to hledala (a psala - viewtopic.php?f=13&t=104&p=76612#p76612), že na to jsou potřeba dávky nesrovnatelně vyšší - aspoň teda takové byly použité při úspěšných pokusech - zhruba třitisíckrát vyšší než nejvyšší dávky na CT a třimilionkrát vyšší než na běžném rentgenu...
Ono kdyby to šlo jen rentgenem, asi by se nám to taky nelíbilo - protože rentgen představuje dávku záření, jaká se nasbírá z přirozené radiace, z normálního prostředí ani ne za dva dny. To by teprv byly fialky VARIABILNÍ! I když na druhou stranu by to mohlo mít i něco do sebe - stačilo by mít jen pár rostlin - takové x v 1... ;-)
Na jaře jsem to hledala (a psala - viewtopic.php?f=13&t=104&p=76612#p76612), že na to jsou potřeba dávky nesrovnatelně vyšší - aspoň teda takové byly použité při úspěšných pokusech - zhruba třitisíckrát vyšší než nejvyšší dávky na CT a třimilionkrát vyšší než na běžném rentgenu...
Ono kdyby to šlo jen rentgenem, asi by se nám to taky nelíbilo - protože rentgen představuje dávku záření, jaká se nasbírá z přirozené radiace, z normálního prostředí ani ne za dva dny. To by teprv byly fialky VARIABILNÍ! I když na druhou stranu by to mohlo mít i něco do sebe - stačilo by mít jen pár rostlin - takové x v 1... ;-)
korektor.cz
korektor.cz
Přidávám obrázky dalšího z mých semenáčků.Tady už je tatínek Ajohn's Spinning Bells jasně znát.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
A mně nakvétají nové semenáče C - JL-Erta Ale x Kahinta.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Akorát by měl být spíš černý kocour než drak. Vidím tam chlup a ne šupinku. 

Ale jinak je pěknej!- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ne, Evi mám momentálně úchylku na dráčky a hlavně na Bezzubku. Takže žádný kocour nebude, těch už mám doma dost.