Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
taky jsme takhle dopadávali, když jsme byli bez práce já i menža....chodili jsme spolu na sociálku (já už byla těhotná, tak abych dostávala nějaké peníze). My jako magoři stáli v řadě a čekali, až se na nás dostane řada a naši milovaní spoluobčané jen prošli přímo do kanclu, nebo rovnou za vedoucí úseku a bylo to. Už vyšli rovnou s platebním příkazem na pokladnu a smáli se........
tak já zatím žádat nebudu. jeto v pohodě, zatím jsem " v celku" a snad dlouho budu...
tak já zatím žádat nebudu. jeto v pohodě, zatím jsem " v celku" a snad dlouho budu...
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Je to bída, v té naší úžasné republice ;o((((((( člověk, aby se doprošoval...... já jsem jednou zažila jednu spoluobčanku jak chvátala na sociálce ověšená zlatem a venku na ní čekal taxík ;o((((( to jsme to dopali..... ;o((
však nedávno bylo v TN že si jezdí pro dávky ve fárech........
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Jj, viděla jsem to! Přifrčel v mercedesu...
tak dneska je opět hezky, a bude vízo, tak jsem zvědavá co bude....jsem v práci jen do půl jedné, tak už se těším domů....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Pro děcka sváteční den za předpokladu dobrého výsledku a pro některé rodiče černá můra... dej vědět jak u vás? Věřím, že vítečně!
tak už mám dítko doma. má samé jedničky a ještě pochvalu třídního učitele. No na pátou třídu ¨myslím dobrý.....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Teda matko! Ty nejsi vůbec skromná! Co dobrý... výýýborný! To si zaslouží odměnu.
no jo no.............
ale to víš že jsem šťastná.....já se taky učila dobře,ale až tak, to neee..
ale to víš že jsem šťastná.....já se taky učila dobře,ale až tak, to neee..- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Miki, gratulace dítku k úspěchu... nás to čeká příští rok ...... tak jsem zvědavá, jak to Kájině půjde ;o)))) to chce vzít děcka na zmrrrrzu ;o)))) nebo dortík??? ;o)))))
My jsme jeli včera večer na pohotovost s Kájou, páč když si šla čistit zuby, tak si hrála s kapslema Arielu.... zmáčkla to a rovnou do oka ;o((( takže řev, vyplachování a hurá do nemocnice ;o(((( vyfasovali jsme několik vyplachů navíc, kapky, mastičku,.... a závěr???? Popálená rohovka a spojivkový vak ....... zítra jede s babčou na kontrolu, tak snad to bude v poho..... jsou to věci na světě.... nikdy by mě nenapadlo, že si toho všimne po zhruba měsíci, co to tam mám..... no hold si musím dávat víc pozor ;o((( no a tak mě dnes s Kájou čeká také zmrzlina za statečnost, že to včera ustála, ikdyž jí otáčeli oko........
My jsme jeli včera večer na pohotovost s Kájou, páč když si šla čistit zuby, tak si hrála s kapslema Arielu.... zmáčkla to a rovnou do oka ;o((( takže řev, vyplachování a hurá do nemocnice ;o(((( vyfasovali jsme několik vyplachů navíc, kapky, mastičku,.... a závěr???? Popálená rohovka a spojivkový vak ....... zítra jede s babčou na kontrolu, tak snad to bude v poho..... jsou to věci na světě.... nikdy by mě nenapadlo, že si toho všimne po zhruba měsíci, co to tam mám..... no hold si musím dávat víc pozor ;o((( no a tak mě dnes s Kájou čeká také zmrzlina za statečnost, že to včera ustála, ikdyž jí otáčeli oko........
Jejda Jarko tak to musel být teda šok, hlavně pro malou, tak doufám že to bude co nejdřív ok.....
jo na zmrzku jdeme a pak snad ještě na žebra.....odpoledne s manželem a na kole
jo na zmrzku jdeme a pak snad ještě na žebra.....odpoledne s manželem a na kole

Majko musím tě trumfnout..Natali má taky samé a to je už v 7.
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
mikina píše:Jejda Jarko tak to musel být teda šok, hlavně pro malou, tak doufám že to bude co nejdřív ok.....
jo na zmrzku jdeme a pak snad ještě na žebra.....odpoledne s manželem a na kole ::
To byl, ale dnes už je ve formě a zlobí jako čert..... nejhorší je, že tohle zranění není vidět pouhým okem ;o(((( tak musíme počkat co nám řeknou zítra......
Užijte si to dneska pěkně ;o)))
EvikuK, tak to je úctyhodný výkon..... máte moc šikovné dětičky ;o)))) gratulace všem ;o))) a hezký den ;o)))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
mikina píše:no jo no............. :: ale to víš že jsem šťastná.....já se taky učila dobře,ale až tak, to neee..
Ještě že to přiznáš. hi hi hi...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evi, gratulece i té tvé dcerce.
Jaruš, no to víš.. děcka jsou zvědavé a to se nedá nic dělat, že je to občas vyplatí. Alespoň se naučí, že mají dávat pozor, být opatrnější. Takhle se člověk zdokonaluje celý život... Neboj, to ustojí..
Jaruš, no to víš.. děcka jsou zvědavé a to se nedá nic dělat, že je to občas vyplatí. Alespoň se naučí, že mají dávat pozor, být opatrnější. Takhle se člověk zdokonaluje celý život... Neboj, to ustojí..
EvaK. píše:Majko musím tě trumfnout..Natali má taky samé a to je už v 7.
tak to je Natálka šikovná. v sedmé třídě......

tak hlásím, že jsme byli na žebírkách a já do teďka funím jak jsem se natlačila....
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
ahoj všem ;o))))
Miki, tak to je dobře, že se vám den vydařil se vším všudy ;o)))))
Já mám také dnes dobrou náladu, páč Kája byla na kontrole a očko je v pořádku ;o)))) huráááá ;o)))) to jsem si oddechla ;o)))
Miki, tak to je dobře, že se vám den vydařil se vším všudy ;o)))))
Já mám také dnes dobrou náladu, páč Kája byla na kontrole a očko je v pořádku ;o)))) huráááá ;o)))) to jsem si oddechla ;o)))
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den všem.
Miki, to jsi si dala do volátka, co? Taky to mám ráda.
Jaruš, dobře to dopadlo, slááva!
Právě se přes nás přehnala bouřka. Čekala jsem nějakou kalamitu, ale kupodivu nic hrozného. Jen trochu zapršelo. Už to bylo potřeba.
Miki, to jsi si dala do volátka, co? Taky to mám ráda.
Jaruš, dobře to dopadlo, slááva!
Právě se přes nás přehnala bouřka. Čekala jsem nějakou kalamitu, ale kupodivu nic hrozného. Jen trochu zapršelo. Už to bylo potřeba.

- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Dando,
no vidíš a u nás ani kapka...... včera navečír se cosi hnalo, ale do Stráže to nedošlo........ ;o(((( takže jsem vzala konev a šla zalévat....... a dnes to nebude jiné ;o((((
no vidíš a u nás ani kapka...... včera navečír se cosi hnalo, ale do Stráže to nedošlo........ ;o(((( takže jsem vzala konev a šla zalévat....... a dnes to nebude jiné ;o((((