Čo nám práve... (slina přinese :-)
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Vás je teda na sev.Moravě opravdu požehnaně ;o)))) až trochu závidím ;o(((( ale člověk nemůže mít všechno, že jooo ;o))))
Barčo, z těch, co sem (aspoň sem tam ;-) chodí, máš nejblíž Brambůrku ve Studénce... Pak mě napadají ještě další dvě členky u Rožnova, tak ty bys měla ještě blíž - teda jednu blíž - Zdenka Šejstalová v Zubří - a jednu stejně jako je Brambůrka... :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Tak je mi nějak líto, že jižní Morava má tak slabé zastoupení. Asi by to chtělo se trochu namnožit 

No jó, Paci... a nebo vynalézt nějakou šikovnou recepturu na fialkové víno - třeba se tam pak taky víc chytnou... ;-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
To jako že se na Jižní Moravě více chl----, pije?

No to bych si přece nedovolila...! Ale víc se tam dělá víno... ;-) 

korektor.cz
korektor.cz
Tak jsem si teď s mužem dala růžové
a jdu do hajan
. Hezkou dobrou noc všem
.
a jdu do hajan
. Hezkou dobrou noc všem
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Hani ,kdo mi unikl ve Studénce...?????
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Miki, nic zvláštního nedělám..... na svém foťáku mám ikonku kytičky, se kterou jde udělat detail květu, krom toho většinou fotím,když svítí sluníčko na okně na parapetu..... toť vše!!!!! Pomohlo Ti to??? Mimo to některé foťáky mají i ikonku "příboru" a tím se nejlépe vystihuje barva, ale to jsem na svém zatím nenašla ;o)))))
HEZKÝ DEN VŠEM ;o)))))
HEZKÝ DEN VŠEM ;o)))))
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Jooo a vítám mezi námi nového člena ;o))))) ahoj Chokma ;o))))))
Jaruš, taky fotím "přes kytičku", ovšem mám to kolikrát rozmazané, no jo, nemám trpělivost.....
a taky zdravím nového přispivatele...
a taky zdravím nového přispivatele...
Evikú, nikdo ti neunikl - psala jsem (musela jsem si to sama znovu přečíst, abych pochopila proč se ptáš):
"...máš nejblíž Brambůrku... ...další dvě ... u Rožnova, ... jednu blíž ... a jednu stejně (myšleno stejně daleko) jako je Brambůrka..."

"...máš nejblíž Brambůrku... ...další dvě ... u Rožnova, ... jednu blíž ... a jednu stejně (myšleno stejně daleko) jako je Brambůrka..."

korektor.cz
korektor.cz
- JarkaMirka
- Kontaktovat uživatele:
Miki, to není o trpělivosti, ale o tom jestli se Ti třesou ručky ;o))))))))))))))
Hani díky za nakopnutí...????
no u mně je to i o trpělivosti,protože kolikrát se mi to nechce přefotit....
Hani já taky pochopila že ve Studénce máme dvě holčiny..
Hani já taky pochopila že ve Studénce máme dvě holčiny..

- Barča 27
- Kontaktovat uživatele:
Tak když je nás tu tolik těch Moravaček..asi by nebylo špatné se poznat osobně...
Já vím,že jsem tady mezi váma chvíli....ale tak nějak mně to napadlo.....o))
Já vím,že jsem tady mezi váma chvíli....ale tak nějak mně to napadlo.....o))
Majko já děkuji za podporu,že nejsem nechápavá sama...
Barčo...to je vždycky doba než jsme schopny se nějak domluvit,myslím najít ten správný termín,kdy můžou všechny...????Nejprve jsem poznala Brambůrku,pak Mikinu a Jadku...teď pribyla Febra ze strepsů a Dáša M a teď ty...takže co navrhuješ????
- Barča 27
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi nějak bychom se určo domluvily...Evi Ty jsi odkud...asi už jsi to tu psala...ale zapoměla jsem..
Já sice chodím do práce...ale nedělám pořád..tak něco by se vymyslelo...
No musíme to nějak dát dohromady....o))
Já sice chodím do práce...ale nedělám pořád..tak něco by se vymyslelo...
No musíme to nějak dát dohromady....o))
Já jsem kousek od Opavy...