Zahrada
Re: Zahrada
Babet, s tou arisaemou jsem si tě napsala (přeci jen už jsem starší osoba a v hlavě toho už moc nezůstává). Kdybys časem měla tu zelenou, tak budu ráda. Je moc pěkná.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, nevím, jestli z ní něco bude, zůstala ve skleníku. A jinak ti dík.
Teda holky... to jsou ale zvláštní kytky... ale fotečky super...
Jaro dorazilo i do zahrady botanické v Praze, fotila sestřenka včera.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Krásné, talovín se letos taky u mě rozhodl kvést, sněženky taky lezou, ale bledulky nemám.
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Já už nemám teď nic. :( Sněženky odkvetly a pak budu čekat až na narcisky a tulipány.
No to je nádhera. Je vidět (jako vždy), že je v Praze tepleji. Talovíny z podzimní výsadby se mi derou ze země, od soboty čekám, že pořádně rozkvetou, a pořád nic. Sněženky, krom těch, co jsem tu dávala, teprve taky pomalu lezou.
To je krása. Ten talovín si asi taky pořídím. Ta žlutá úplně svítí po té zimě. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
S tím jarem mě docela provokujete.
Moje pidi zahrádečka ještě tvrdě spí. Je tu asi 20 cm sněhu. Na bledulky si ještě musí bledulkový háj počkat a já taky.
Moje pidi zahrádečka ještě tvrdě spí. Je tu asi 20 cm sněhu. Na bledulky si ještě musí bledulkový háj počkat a já taky.
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
To jsem čekal víc, ale jak vidět, na udržení sněhu to asi bude stačit. :(
Taky Babetta psala, že je na severní straně kopce...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Sníh je ještě i na jižních stráních, ale sem tam už je vidět flíčky země.
Betty, Tvoje zahrádka je spíše vánoční, než jarní. U nás sníh není, ale v té naší mrazové kotlince taky ještě bledule nekvetou.
Ty jofka, Babetto, tolik sněhu...
U nás už talovíny skoro odkvetly.
U nás už talovíny skoro odkvetly.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, nepřestanu nadávat, že jsme se usadili zrovna tady. To je snad nehorší kraj v ČR.
Danuš, tak to je masakr. No ale od příštího týdne to vypadá, že bude zase sněžit... mně na zahrádce vykvetly sněženky, ale mezitím do nich vrostl zahradní karafiát, tak to budu muset překopnout.
Mikino, já myslím, že si vzájemně nepřekážejí, aspoň až ty sněženky odkvetou, nebudeš mít holinu. Já teda mám radši džungli, než prázdná holá místa. Akorát tam roste plevel. Zrovna vymýšlím, co dát na plac, kde jsou talovíny. Teda jsou tam denivky a dlužichy, ale ještě něco mezi by to chtělo. Až budou talovíny pryč a než začnou denivky alespoň růst, bude tam moc volného místa. Zrovna na tomhle se s manželem nemůžeme dohodnout. On by to tu všechno nejraději zamulčoval.