Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
My důchodci už máme tu tzv. sociální jistotu, tak že starosti vlastně nemáme. Pokud jsme zdraví, máme všechno.
Packa píše:Můžete mi někdo vysvětlit, co to je DEPKA?
šťastná to žena....
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Už pár dnů se počasí chová jak v dubnu. 

Helenko to jsi teda š'tastná žena........nevím co mám za povahu ale depkuju dost často. dneska to ale bylo fajn, jeli jsem celá rodinka do Jablůnkova na bobovou dráhu, děcka ještě řádili na aquazorbingu a na trampošce - jak říká Davídek. Zítra má narozky, tak ještě musím koupit bonbony do školy, protože jsem matka sklerotická, aby měl pro děti.....a včera jsem zjistila, že budu péct děckám narozeninový dort. Paní co nám dorty peče jde na operaci, tak se musím něčím pochlapit...
jsem utahaná tak letím do vany a pak šupem do postele...
PS: dneska se menža rozhodl, že pojedeme v pátek po vysvědčení do Chorvatskááá, juchů už jsme tam nebyli 2 roky. pojedem jen na týden, ale i tak super, už se těším....
jsem utahaná tak letím do vany a pak šupem do postele...
PS: dneska se menža rozhodl, že pojedeme v pátek po vysvědčení do Chorvatskááá, juchů už jsme tam nebyli 2 roky. pojedem jen na týden, ale i tak super, už se těším....
Mikčo, užijte si narozky, vysvědčení a hlavně tu dovču

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, hned bych jela s váma. Užijte si to a zdraví se vraťte. 

Mikino,užij si dovču,každý ji potřebujeme,tak ať to stojí za to.
Babetto,hele dneska u nás
svítilo tak ostré slunce, že to ani nešlo pořádně vyfotit.Taky to bylo narychlo, než se rozplyne.
Babetto,hele dneska u nás
svítilo tak ostré slunce, že to ani nešlo pořádně vyfotit.Taky to bylo narychlo, než se rozplyne.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Evuško, vidím tam dvě nad sebou? 

Babet..taky vidím..???
Jo jo,byly tam dvě
Teda ale ony bývají většinou dvě,teda u nás:-) jedna ta sytá a když koukáte chvilku pozorněji,vždycky ta druhá vyleze.
Teda ale ony bývají většinou dvě,teda u nás:-) jedna ta sytá a když koukáte chvilku pozorněji,vždycky ta druhá vyleze.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
ty hele nemáte vy čecháčci zase něco extra...??? jedna vám nestačí,jo...???
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
EvoK, tak to teda ne! U nás na Moravě jsem viděla tři nad sebou! Ale rodačka nejsem, jsem vlastně z Čech.

babetto,tak to jsme lepčí,jo...??? Takže jsem je frumfli...???
Víte co?Jednou jsem ležela na koupálku na dece na zádech a viděla jsem duhu v kruhu,fakt kulatou.Nechápu to a nikdo mi to nevěří.Ale já vím,že jsem to viděla a basta fidli.
Kolem sluníčka? Nebo jen tak samotnou?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Hmm, kolem sluníčka se někdy dělá - třeba tady http://www.youtube.com/watch?v=l5fsgQbVlzY. ale samotná prý může být vidět jen ve výšce, třeba z vysoké věže nebo nejlíp z letadla...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Díky za to vídeo,ale je to fakt už dlouho,tak nevím.Ale na věži to nebylo,ani z letadla:-)A ještě tam píšou konec světa...marně přemýšlím,jak je to dlouho.
Jojo, taky jsem o tom nadpisu přemýšlela :-) - ale vysvětlila jsem si to tak, že to asi navazuje na nějakou diskusi (s tím Danem, pro kterého to je...?).
Ale to haló je fakt povedené. Někde psali, že to způsobují ve velké výšce krystalky ledu v řídkém oblaku, zkrz který může i prosvítat modrá obloha...
Ale to haló je fakt povedené. Někde psali, že to způsobují ve velké výšce krystalky ledu v řídkém oblaku, zkrz který může i prosvítat modrá obloha...
korektor.cz
korektor.cz
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ze střed na čtvrtek se u nás přehnala bouřka s velkým větrem. Nadělalo to spoustu škody. Všude stromy popadané, celý den nešla elektrika.Modřínový les nad námi metal jednu větev za druhou do našich oken. Je s podivem , že to vydržely. Byla jsem z toho taky na větvi...