Zahrada
Re: Zahrada
Evi, mohl bych časem vyžebrat odkopek toho Campanula punctata? Je moc krásný, i když se ti cpe všude. 

Evi, už se těším, je moc hezký... 

Ty jsou nádherné!
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Denisko, ta drobná růžička je nádherná.
Konečně jsem fotla naši novou studnu a osázený truhlík s... no a zase mám výpadek.
Jako přídavek včerejší západ slunce.
Konečně jsem fotla naši novou studnu a osázený truhlík s... no a zase mám výpadek.
Jako přídavek včerejší západ slunce.
Ty růže jsou boží.
Babetto, taky mám letos tuhle červenou verbenu, úžasná barva. Jedna se mi tedy nějak někde připletla růžová. :-(
Babetto, taky mám letos tuhle červenou verbenu, úžasná barva. Jedna se mi tedy nějak někde připletla růžová. :-(
Holky růže jsou nádherné, taktéž studna, věř běžná i západ slunce.
Já se na ty vaše zahrádkové ukázky moc ráda dívám a zároveň je mně smutno, že takové nemohu mít - zahrada daleko,
a asi nebudu mít sílu na ni - půjdu se tam ještě dva-třikrát rozloučit.
Ještě že se tady můžu koukat - a těšit z vašich záběrů.
Díky vám všem, co dáváte čas a práci do rostlin a s foto myslíte i na ty, co to nemáme.
a asi nebudu mít sílu na ni - půjdu se tam ještě dva-třikrát rozloučit.
Ještě že se tady můžu koukat - a těšit z vašich záběrů.
Díky vám všem, co dáváte čas a práci do rostlin a s foto myslíte i na ty, co to nemáme.
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Holky, krásně vám to kvete.
Deniso, růže jsou nádherné a, Danuš, ten tvůj západ slunce nemá chybu... kytičky samozřejmě taky.
Deniso, růže jsou nádherné a, Danuš, ten tvůj západ slunce nemá chybu... kytičky samozřejmě taky.

- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
Všem moc děkuji za pochvalu, loni jsem růžičku ošmikala na holobrádka a vida, asi dobře:))), jinak upozorňuji, tu růžovou jsou dostala jako minirůžičku z Kaufu, fakt velikost květináčku myslím 9 cm a dovětek zasaď si ji do skalky. :)) A je z ní normální kytka. :O
Pepčo, ta věř běžná asi nebyl úmysl, co? :-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Aksinedko, máš krásné růže. Mně je vždycky likvidovaly mšice, tak jsem je zrušila.
Betty, suprovní fotky, všechny. Studna je moc pěkná a truhlík taky.
Betty, suprovní fotky, všechny. Studna je moc pěkná a truhlík taky.
Taky to máš krásné!
- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
Ta minirůžička je jak z marcipánu - jemná, krásná, sladká, :)) moc hezká kvítka.
- Aksinedka
- Kontaktovat uživatele:
Juka obloukolistá
Severní okno - oxalis
Severní okno - oxalis
Super zahrádky... hele, mně letos ten zelenohnědý oxalis skoro vůbec "nevzešel", zato fialového mám dosti... ale je to plevel, takže nepochybuju, že na konci sezony bude plný květník.