Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Pozdrav ze sobotního setkání severomoravských fialkářek.
A takhle si Hemiš zabavil volnou krabici od kytek.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo, super, máš to tam veliký, a ten tvůj kocour mi připomněl fotku, co jsem si dneska uložila.
Na fotce ze setkání postrádám hostitelku. 

Heli, drží foťák. 

Ivi, taky dobrý macek!
To chtělo samospoušť. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ty se máš, Helen, tolik dárečků pod stromečkem.

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ty kočky to mají všechny stejné. Jak vidí krabici, je jejich.
Betty, jsem nějak mimo, nevím, jaké dárečky pod stromečkem myslíš. 

Holky, setkání bylo super... jen času zase nějak málo. Jela jsem k Vlaďce s velkou taškou s tím, že zpátky jí tam ty krabice nechám a těch pár lístečků dám do kabelky, a hádejte, jak to dopadlo?? Kdo tipoval, že jsem jela nabalená, tak jako jsem přijela, ten vyhrává... myslím, že už mě nebudou na návštěvy nikde chtít, takže Helenka má jediné štěstí, že bydlí ode mě tak daleko.
Co je to daleko? 

Ahoj děvčata, mám prosbu myslíte že poradíte? Doufám, že nedostanu vynadáno, že jsem to hodila sem... ale tak nějak mne nenapadá, kam, tak jsem to šoupla sem. V práci máme veliký fíkus benjaminek. Je něčím napadený, listy má silně olepené jakoby cukrovou šťávou, ale žádné brebery nevidím. Puklice to není - tu znám, měla jsem ji na citrusech... červec zase dělá takové bílé smotky - jakoby cukrovou vatu..., ale tohle nevím... Potřebuji to vědět, aby na to něco koupili a stříklo se to, nebo chudák za chvíli půjde do "věčných lovišť", a to by byla škoda. Tak pa a za případné nápady předem děkuji. Krásný den všem Eva 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Helenko, dárečky jsi určitě také nějaké měla pod stromkem, ale tyhle živé patřily Vladěnce. Nějak jsem vás popletla. To je tak, když nejdřív myslí ruce a pak teprve mozek.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Švýcarko, nic jiného mě nenapadá než mšice.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Danuško, já myslím spíš, že to bude vlnatka. Evi, vlnatka je svinstvo, doporučuju asi lepší benjamína ostříhat dohola a přesadit s tím, že ještě i kořeny pořádně omýt. Ale třeba holky vědí nějaký posttřk, jediný snad Confidor, ale ten jedině v Kakteenu.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Kotě, souhlasím. Měla jsem ji vlastně na kaktusech. Už je to dávno. Vím, že jsem tu vlnu z nich stáhla a kaktusy máčela v dost teplé vodě. Pomohlo to. Od té doby je určitě nějaký jiný způsob, jak se toho neřáda zbavit.
Souhlas, taky bych ho sestříhala, očistila a důkladně prostříkala Agrionem... a nový květináč. Podle mě by to mělo tutově zabrat, s vlnatkou a Agrionem mám rychlé a výborné zkušenosti. Maximálně jsem postřik musela jednou opakovat.
- picris
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj děvčata. Tak jsem konečně dokončila úpravy a jsem jedna z vás - mám také stránky :). Ještě tam nejsou fotografie, postupně je budu dodávat. Když budete mít chuť, tak mrkněte, budu ráda za každou připomínku :). Jo a ještě bych se chtěla zeptat, jestli si je smím přidat sem do odkazů :). http://saintpaulia-africke-fialky.webnode.cz/