Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Pepčo, s kým mám stejnou kuchyň??? Teda možná máš v odpovědi překlep a myslíš svoji... já jsem původně tudle prac. desku nechtěla, jenže v rozměru 28 mm měli ještě daleko daleko horší, protože teď je norma 38 mm - tam byl výběr obrovský. Máme totiž nízko okna a tím pádem bych byla výše s pracovní deskou...
Miki, ty skleněný budou fajn. Navíc ty kamenné za sporákem sají tuk a špatně se to umývá, musím tam nechat nainstalovat to kuchyňské sklo. Takže ty skleněné budou lepší si myslím.
Pepčo, a myslíš, že i ty barvy jsou OK? Teď se mi to zdá ucházející, ale jak jsem psala, podle internetu jsem nepoznala, kterou mozaiku máš v kuchyni ty. 

Jojo, máš ji hodně podobnou naší kuchyni, myslím barvy, a ta deska vypadá dobře. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, mozaika se mi vždy moc líbila. Jdi do ní.
Babett, hodně o ní uvažuju, mrkni ještě na slinu, mám tam přímo fotku, kterou bych brala... díkes. 

Naposledy upravil(a) HankaP dne úte 27. srp 2013 20:35:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: ... přesunuto :-)
Důvod: ... přesunuto :-)
- AnnaZ
- Kontaktovat uživatele:
Miki, Babett má pravdu, je moc pěkná. Jdi do toho. 

Já nevím - ono je to jak s fialkama, soudit barvy podle fotky - ale není to zas moc čokoládové, oproti té kuchyni? Jinak se mi ta mozaika teda moc líbí... fakt těžko říct, muselo by se to vidět pohromadě... a ještě ta druhá mozaika, co je tam dole (http://shop.siko-koupelny.cz/mozaika-mi ... 2hp/zbozi/), ta možná taky nevypadá špatně...?
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Mikčo, ta, co ti našla Hani, je taky tůze pěkná.
Hele, a nebo co tyhle?
http://shop.siko-koupelny.cz/woodcut/serie/
http://shop.siko-koupelny.cz/woodcut/serie/
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré, ač zakaboněné, ráno a příjemný den
.
Mikčo, mně se líbí ty poslední, odkaz Hanky.
.
Mikčo, mně se líbí ty poslední, odkaz Hanky.
Holky, díky za inspiraci, ty, co dávala Hanka, jsou taky moc hezké, já mám ale strach, že je na nich "taky" struktura dřeva, myslela jsem, že lepší bude "čistá". Každopádně už jsem zaúkolovala manžela, odpoledne jedeme osobně do Sika i s deskama, ať si je jako vždy přiložím a uvidíme... 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ahojte všichni, krásný den přeji.
Nevlídné počasí je opravdu podzimní. V noci malinko popršelo.
Mikčo, neboj, něco ti vlítne do očí, co se ti bude líbit.
Nevlídné počasí je opravdu podzimní. V noci malinko popršelo.
Mikčo, neboj, něco ti vlítne do očí, co se ti bude líbit.
Mikčo, vemte s sebou taky jedny dvířka a dlaždici, co máte na podlaze - lepší to vidět všechno, nejenom desku.
korektor.cz
korektor.cz
Hani, krom dlažby s sebou vozím prac. desku i část těch dvířek... ale dobrý nápad. 

Ahojky... tak hlásím, že jsme si včera v Siku zamluvili tyto kachličky a budeme je mít ve skladě v pátek, běžně je nemívají... je to mozaika, ale jiné barvy, ta hnědá byla fakt moc hnědá.
http://shop.siko-koupelny.cz/mozaika-mix-bezova-25x25-cm-305x305-cm/mos25mix8/zbozi/ - tato je na fotce taky tmavší, ale ve skutečnosti to k lince hezky pasuje...
http://shop.siko-koupelny.cz/mozaika-mix-bezova-25x25-cm-305x305-cm/mos25mix8/zbozi/ - tato je na fotce taky tmavší, ale ve skutečnosti to k lince hezky pasuje...
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Miki, podle mě jsi zvolila správně. Moc se mi líbí. Hlavně není moc okatá. Kombinace dvou stejných barev ve dvou odstínech je hezká. 

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Zapoměla jsem na ranní pozdrav, takže vás zdravím a přeji krásný den. Tady den začal pěkně sluníčkově a zdá se, že nebude ani chladno. 

Babett, to je fajn, že se líbí. Doufám, že to nezklame, jak to bude na celé ploše, ale zatím jsem teda nadšená.
Cha cha, Miki, takže i barvou mozaiky ses trefila ke mně. Mám ji hóóódně podobnou. Jen z kamene a ty ze skla. Takže kdybych přijel k vám, tak si budu v kuchyni připadat jako doma.