Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Krásný, jenom pomuchlat
!
!- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Prý vykrmila... to Bakouš by se do toho ani nevešel. A to ho nevykrmuju, oni se vykrmují sami.
Pěkný den.
Pěkný den.

-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Tak to teda ani nevím, co si mám o tom myslet...
http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/no ... i-brambory
http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/no ... i-brambory
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno, krásný den. Svítí sluníčko. Je chladno. Pomalu budu zazimovávat zahradu. Krtek zas udělal u domu snad 30 hromad. Už na to kašlu, ať se kluk snaží.
Mirku, víš co si o tom myslím? Jednou nás ta genetika zabije. Už takhle nevíme, co jíme.
Mirku, víš co si o tom myslím? Jednou nás ta genetika zabije. Už takhle nevíme, co jíme.
-
miroslav
- Kontaktovat uživatele:
Tohle je teda naštěstí roubovaný, nic se nešlechtilo, ale kde jsou ony meze, že?
Dobré ráno a krásný prosluněný a bezproblémový den. 

To náhodou není vůbec špatný nápad - stačí ti jedno pole, nepotřebuješ dvě... Teď je to jen otázka ceny, jestli to bude mít nějakou šanci nějak víc se rozšířit.
A meze...? Co jiného než "roubování" jsou transplantace? Takže myslím, že v tomhle jsme už zatraceně dál, než už rajčat a brambor na jedné rostlině... ;-)
A meze...? Co jiného než "roubování" jsou transplantace? Takže myslím, že v tomhle jsme už zatraceně dál, než už rajčat a brambor na jedné rostlině... ;-)
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
modrakocka1 píše:No co, vy sbíráte houbičky, já zas chlupaté kočičky. A už rostou, hele...
Ivanko, mám podobného, vykastrovaného a zachráněného od utopení majitelem. Je to báječný miláček, který velmi přesně ví, jak mě má potěšit.. jen blboun neví kdy, nejraději se jde něžně muchlovat, když usínám nebo po 4 ráno.. to vždycky přijde s nemravným vrněním - tak tady mě konečně máš..... sakryš, co mě to připomíná...

- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Marti, kočky umí být dokonale otravné v nepravou dobu. Kocour si mě taky v noci vymňoukává, abych ho hladila, a když to neplatí na mě, tak opruzuje páníčka. Pustit tam tuhle můru do ložnice, tak to je to samé, spolu tam být nechtějí, takže jediný ze všech 5 má privilegium v posteli jen zrzek. A to jen aby nebudili děti.
Kdyby jen vymňoukával, když na to nereaguji, začne mi do tváře dloubat packou (s malým p
) tak dlouho, dokud mne nevzbudí.
) tak dlouho, dokud mne nevzbudí.- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Neměla bych to sem psát. Každý není pro zvíře v posteli. Máme francouzského buldočka, jako štěňátko plakal, tak jsem ho k sobě brala do ložnice do postele. Kráásně voněl po medu. No a už u mě zůstal. V noci pořád leze pod peřinu, pak je mu zase horko, tak se souká ven, chrápe a prdí. Kočky naštěstí se mnou nejdou, ale věřím tomu, že Můra by šla. To bych se tuplem nevyspala. Ten náš pes žárlivý mě chce jen pro sebe.
Danuš, každý ať si vezme do postele, koho chce
!
!Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Jooo, oni umí být neskuteční... nejdřív se jen velmi něžně dotkne tváře, potom trochu hladí, pak použije velmi jemně drápky, potom důrazněji... a nakonec se naštve a hryzne mě do ramene... tak co je, chci si hrát a mám hlad!!! Kdo má kočky rád, obrovsky si s nimi užije štěstíčka.

Babett, vždycky jsem byla proti zvířátkům v posteli. Ale rokama se to změnilo, a pokud jsme běžně čistotné a převlékáme to, není žádný problém pro zvířátka ani lidi. Nemluvím o bernardýnech, ale o běžném životě. Kdo to nesnáší, respektuju, žije prostě jiný život. Asi nejsme jinak fanatici jen na zvířata a jiné radovánky.

A jinak přidávám citát režisérky Chytilové, má pár boxerů... ne že bych s ním souhlasila, jen jako žert...
Do mé postele psi můžou. Taky tam líhal manžel. Zkusila jsem obojí, a není to ke srovnání.
Do mé postele psi můžou. Taky tam líhal manžel. Zkusila jsem obojí, a není to ke srovnání.
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
jadka píše:Danuš, každý ať si vezme do postele, koho chce :: ::!
Vladi, ty mi mluvíš z duše. Za ty roky mám raději ty čtyřnohé. Pes se se mnou alespoň nehádá, kdo chrápe víc.

- vlasta sr
- Kontaktovat uživatele:
Holky som na tom rovnako, máme psa viac ako 10 rokov a toľko aj s nami spáva v posteli, muž nechcel o tom ani počuť, že zviera v posteli, to ani náhodou, keď som to spomínala v práci, že pes s nami spáva v posteli, tak sa chytali za hlavu, ale môj názor? Záleží to na každom jednotlivcovi, já s ním spávam docela rada, hoci ako ste tu písali, keď mu je teplo pod paplónom, tak zasa vyleze a budí ma, a muž si už zvykol, niekedy otravuje aj jeho, ale som rada, že ho mám, lebo zbožňujem zvieratá.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Holky, jak píšete, ať si každý bere do postele, co/koho chce. Já zvířata miluju, řekla bych víc jak lidi. Mám kamarádku, která zas zvířata a hlavně chlupy nesnáší. Nejprve si myslela, že mi zvířata vymluví a asi že je dám pryč. Ale dala jsem jí najevo, že ani kvůli ní a ani kvůli nikomu jinému je pryč nedám, a když se to někomu nelíbí, tak k nám nemusí chodit. Nebyla u nás dobrý 2 měsíce. 
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Ivko, zastávám stejný názor. Jsme prostě chlupatá domácnost, a komu to vadí, ať dvakrát nechodí.