Zahrada
Re: Zahrada
Jandi díky, ještě jsem nikdy na žádném koncertě nebyla,,,tak to bude premiéra..
Evuška píše:Ahojky,Mikino,jorkšíři jsou taky norníci,tak třeba bude stačit ten váš:-)Pokud není moc přešlechtěný..
vidíš Evi to mi nedošlo, jak pustíme Filipa na naší část (on je radši u tchánů, protože na vedlejší zahradě lítají kolem plotu další yorkšíři, tak pořád běhá od začátku plotu ke konci...) tak fakt norkuje...díky za raduuuuu
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
cože? takovéto roztřesené nic s mašličkou je norník??? to teda koukám
- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Yorkové jsou teriéři a to je velmi živé plemeno... až moc. Naši mladí takového přerostlého yorka taky mají. Pokud vím, zná ho celá Břidla jak lítá za fenama a tak nemá čas norovat.
Tak tady je foto skalkového narcisu, kvetoucího na podzim
Listy má nenápadné, jen jako travička. Jeden pán jich přivezl přepravku, naštěstí jsem byla blízko, protože se tam mihlo několik ruk, a přepravka byla prázdná.
No však je to určitě vzácnost.A ještě k tomu moc pěkná.
Já jsem už po několikáté(a to fakt snad už po čtvrté) sázela babičkovský Narcisus Poeticus a nějak se mu u mě nelíbí a nechce kvést a po třech letech už není ani listí, ani nic.Přitom chodím kolem jedné zarostlé zahrady a tam jich každý rok kvete nepočítaně.
Holt nemůžu mít všechno,co bych chtěla:-(
Já jsem už po několikáté(a to fakt snad už po čtvrté) sázela babičkovský Narcisus Poeticus a nějak se mu u mě nelíbí a nechce kvést a po třech letech už není ani listí, ani nic.Přitom chodím kolem jedné zarostlé zahrady a tam jich každý rok kvete nepočítaně.
Holt nemůžu mít všechno,co bych chtěla:-(
Evuško, netrap se, pro mně je to taky vždycky pokus. A když slyším na předenáškách, kolik neúspěšných pokusů mají za sebou Ti, kteří nám pak nakonec nějakou tu novinku, ze semínek z dalekých hor, přinesou na burzu nebo do klubu, smekám klobouk nad jejich vůlí a pílí.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
Heli velmi zajímavý kousek. vypadá trochu jako Bulbocodium ...to mi ale potvorka nějak zmizlo, asi vymrzlo
Ivanko, mně se Bulbocodium namnožilo, ale letos vůbec nekvetlo. Mám asi jiný druh, protože to moje má narůžovělé kvítky trochu jiné stavby.
Nakoukla jsem na internet, já mám bulbocodium vernum, kvete opravdu na jaře, dřív než má listy.
- modrakocka1
- Kontaktovat uživatele:
já měla žluté Bulbocodium Conspicuus (to je tak pitomý název, že to nelze zapomenout )
Holky, tak já mám po výhledu - ten krásný košatý kaštan, co jsem měla před oknem (ten jediný nesprzněný viewtopic.php?f=17&t=60&p=8737#p8737), ten co ho v srpnu asi zasáhnul blesk (viewtopic.php?f=17&t=60&p=15184#p15184), se právě kousek po kousku poroučí...
Je mi fakt do breku...
Je mi fakt do breku...
Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Teda ty ho vopižlali..... Myslíš že ho porazí nebo budou čekat co z něj vyrazí?
Závěrečná.Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Haničko, to je děs, co Ti to udělali???