Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Z dnešní zdravotní procházky jsem přinesla pár suchohříbků.
Paráda. Asi zase vyrazím. Jen nevím, teď tu asi týden nepršelo, je celkem teplo. Byla jsem v pátek a v lese sucho. Sice jsem našla, ale žádná hitparáda. Pár jsem jich podušených nacpala do mrazáku a dneska jsme měli k obědu houby na smetaně, se slaninou, šoupnu do trouby, jakože houbový pekáček. Našla jsem ten recept loni někde na netu, je to moc dobré.
Tady zatím taky širokodaleko žádné pořádné houby nejsou. Toto jsem přišla na jeden pruh lesa, kde jsou. Místečko prochodím křížemkrážem, jinde nehledám. Snad září nějaké houbičky nadělí, abychom si užili všichni. 

pele píše:Ahojky, hlasim severni Francie slunecno a tetka furt rika: Chcete si neco vypit? Ale dneska jsme zacali s vinkem az ted. ::
Peluško, tak si dejte jednu flanděru dobrého vínečka taky za mě :))))))!

Dobré ráno
!
Tak my dnes měli zataženo, déšť, bouřku a teď konečně leze
. Ani v dubnu se to tak rychle nestřídalo.
!Tak my dnes měli zataženo, déšť, bouřku a teď konečně leze
. Ani v dubnu se to tak rychle nestřídalo.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Tady momentálně necelých 15 °C, pofukuje, za oknem je mi dobře. :-))Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Ahojky, janli, vcera jsem si dala asi za vsechny. Trochu jsem to prehnala, ale fakt jen trochu, vim to asi jen ja; prece jen se na navsteve nemuzu zliskat, i kdyz teta rika, ze nejsme navsteva, ale rodina...
Dneska odjizdime smer domov, takze dovolena konci...
Ale je fakt, ze za ty 3 tydny se tesime domu. Jsem zvedava, co moje fiale...
Dneska odjizdime smer domov, takze dovolena konci...
Ale je fakt, ze za ty 3 tydny se tesime domu. Jsem zvedava, co moje fiale...

Dobrý večer. Vrátili jsme se z dvoudenní návštěvy ve Valašských Kloboukách a přivezli jsme si konečně taky úlovky z lesa.
Tak takhle vypadají klobouky v Kloboukách. :-)

Diskuse (z lat. discussio od dis-quatere, pře-třásat, zkoumat, diskutovat) je věcný rozhovor nad tématem, jehož cílem není rozhodovat, ale věc pečlivě rozebrat z různých stran, shromáždit argumenty a připravit půdu pro rozhodnutí.
korektor.cz
korektor.cz
Dobré ráno a krásný celý den.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Všem pěkný slunečný den!
Helenko, krásně jste se popásli a určitě si i pochutnali!!!
Helenko, krásně jste se popásli a určitě si i pochutnali!!!

- Babetta
- Řád vděčné kočky

- Kontaktovat uživatele:
Je to dva dny, co jsme byli na houbičkách. Ani jsme toho nemuseli moc nachodit. Suchohříbci teprve začínají. Nacházeli jsme hodně malých, hodně plesnivých a jsou hodně červivé. To ale nevadí, v lese jsem ráda. Toho praváčka, co je v košíku až nahoře, jsem viděla cestou z auta a našla vedle něj ještě dva malé. Mějte se krásně.
Dano, paráda. Miluju houby... zítra se chystám za kamarádkou do Jičína a do lesa jít máme v plánu. Ale co z toho bude, těžko říct. Je tu už dost dlouho sucho.
My zítra vyrážíme do Kakteenu do Sibřiny a pak na návštěvu do Dolních Vilémovic u Třebíče. Přeji vám příjemnou sobotu.
Nádherné houbičky (košíček též)! My jsme dnes byli s dcerou. Našli jsme víc než posledně. Sice jsme neměli praváka, zato jsme měli pár kovářů. Než jsem stačila udělat foto, už se smažily řízečky a dusila smaženice. Zbytek už se suší na balkóně.
Přeju všem, kdo na houby vyrazí, ať hodně najdou a vychutnají si lesa. Víkend si všichni užijte v pohodě... a hlavně šťastný návrat domů!
Přeju všem, kdo na houby vyrazí, ať hodně najdou a vychutnají si lesa. Víkend si všichni užijte v pohodě... a hlavně šťastný návrat domů!
Dobré odpoledne. My jsme se šťastně vrátili z výletu. Parádně jsme si to užili.
Taky jsem měla fajn den, i když hub jsme našly s kamarádkou jen pár, ten den stál za to.