Přeji hezké odpoledne.Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Přeji hezké odpoledne.- Čejka
- Kontaktovat uživatele:
Už zase rostou, dnešní úlovky z lesa.
Soni, paráda!!! Máte fajn zážitky s houbičkama. Tady pořád ani prašivka, tak zpracovávám každý ždibec úrody, co letos na zahradě dozraje - dnes 9 velkých sklenic kečupu, asi 5 sklenic okurek a asi 7 malých přesnídávek (jablíčko s hruškou). Ani na borůvky letos nikdo nechodí! Tak si houbičky pěkně užívejte. 

To je bezva, jak každý zpracovává něco jiného. Brusinky jsem v tomhle množství naživo neviděla.
Viděla jsem, že už dozrávají bezinky, tak to zas budu vařit já. Jen musím někde splašit ještě jablka.
Viděla jsem, že už dozrávají bezinky, tak to zas budu vařit já. Jen musím někde splašit ještě jablka.
Jojo, u nás taky akorát ty bezinky, ale obávám se, že nedozrají, ptáci udělají nálet a během chvilky budou pryč.
To je pravda! Udělají nálet a je po úrodě. My jsme s dětmi poctivě zabalili borůvku do veliké záclony. Zůstal nezakrytý jen pruh u země. Obhlížela jsem, jak borůvky zrají. Už jsem je chtěla jít obrat - no a co myslíte - byly už obrané!!! Ptáci (stačí jeden) vlezli spodem a všechno obrali! Zůstala jen droboť.
To samé jsem udělala s hruškami. Na jednu větev jsem nasadila pytel. Další rozvětvenou jsme obalili do netkanky. Alespoň tak něco uchráním.
U nás se v podvečer zatáhlo a ... nic... Teď ráno mě vzbudil drobný deštík... Třeba se časem taky nějaká prašivka objeví.
Mějte se pěkně.
To samé jsem udělala s hruškami. Na jednu větev jsem nasadila pytel. Další rozvětvenou jsme obalili do netkanky. Alespoň tak něco uchráním.
U nás se v podvečer zatáhlo a ... nic... Teď ráno mě vzbudil drobný deštík... Třeba se časem taky nějaká prašivka objeví.
Mějte se pěkně.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno!
U nás zatím hezky, potřebuji, ať to ještě vydrží do večera, musím zkrátit živý plot.
U nás zatím hezky, potřebuji, ať to ještě vydrží do večera, musím zkrátit živý plot.
Dobré ráno.
U nás jsou takové světlé mraky, sluníčko se nemůže prodrat.
Mějte hezký den.
U nás jsou takové světlé mraky, sluníčko se nemůže prodrat.
Mějte hezký den.

Dnes jsem dostala od dětí k svátku ponožky (přála jsem si je) naaranžované do kytice.
Dobré ráno.
Venku zatím poprchává, snad se konečně rozprší.
Přeji vám krásný pohodový den.
Venku zatím poprchává, snad se konečně rozprší.
Přeji vám krásný pohodový den.

Taky vám přeju fajn den.
Jen teda bych prosila bez deště, přijede mi mamka s neteří na oběd a mohli bychom si dát kafčo na pergole. Pršet může klidně celou noc.
Jen teda bych prosila bez deště, přijede mi mamka s neteří na oběd a mohli bychom si dát kafčo na pergole. Pršet může klidně celou noc.

Helenko, nápaditě udělaná kytice! Dárek je pěkný praktický! Hezky si užij(te) sváteční den s dětičkami. Máme tu od včerejška prostř. dcerku s rodinou. S vnučkami jsme včera obešli pořádný kus lesa. Našli jsme píchavku (asi 1 cm) a jednu lišku... Dnes vyrazili s tetou na výlet. Asi připravím i cukeťáky, ať si trochu šplhnu...
Včera večer to u nás vypadalo hrůzostrašně. Od západu (z Němec) se blížila bouřka ze všech stran. Hukot a blesky... Nakonec se bouřka rozdělila (jako vždy), něco šlo na jih a něco víš. Ale taky solidně zapršelo...
Všem hezký víkend!!!

Včera večer to u nás vypadalo hrůzostrašně. Od západu (z Němec) se blížila bouřka ze všech stran. Hukot a blesky... Nakonec se bouřka rozdělila (jako vždy), něco šlo na jih a něco víš. Ale taky solidně zapršelo...
Všem hezký víkend!!!

Dobré ráno, tak dnes už
, včera nám krásně popršelo, aspoň pořádně zalilo (v sobotu těch pár kapek tedy nic moc).
Heli, pěkná kytka!
, včera nám krásně popršelo, aspoň pořádně zalilo (v sobotu těch pár kapek tedy nic moc).Heli, pěkná kytka!
Taky přeji krásný den. 

I vám! Jak kvetou Ibichy a vřesy, je ke konci legrace. :) Podzimek se hlásí.