Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Děvčata, mějte pěkný víkend. 

Helenko, tobě taky, užijte si to!
Ahojky... no jo, holky, budete se divit, ale naše děcka ještě stojí o rodinné výlety, asi proto, že jsme fakt jako rodina nikde nebyli.
Jinak jsou samostatní, už i "malý" David si udělá třeba i volské oko nebo vaječinu...
Jinak jsou samostatní, už i "malý" David si udělá třeba i volské oko nebo vaječinu...
Věřím, že všichni užívají dnešní pěkný podzimní den dle libosti. Já jsem si dopřála po dvouhodinovém běhání za sekačkou procházku - kam? Ještě jsem našla.
No ale ty jsou krásné.
Doufám, že mi to v týdnu ještě vyjde. Zítra máme cestovní plány, v pondělí budu makat na dodělávce zakázky (teď taky dělám, ale fakt mě to nebaví), tak nejdřív v úterý, spíš ve středu. Doufám, že ještě bude pár pěkných dnů.
Teda taky bych měla sklidit truhlíky a zahrádku vůbec. Ale jsem fakt marná, nestíhám nic, jsem unavená a nebaví mě taky nic.
A ještě ke všemu mám nějak namožené pravé zápěstí.
Doufám, že mi to v týdnu ještě vyjde. Zítra máme cestovní plány, v pondělí budu makat na dodělávce zakázky (teď taky dělám, ale fakt mě to nebaví), tak nejdřív v úterý, spíš ve středu. Doufám, že ještě bude pár pěkných dnů.
Teda taky bych měla sklidit truhlíky a zahrádku vůbec. Ale jsem fakt marná, nestíhám nic, jsem unavená a nebaví mě taky nic.
A ještě ke všemu mám nějak namožené pravé zápěstí.
Taky musím práce střídat - kvůli zádům a rukám. Nedávno jsem měla pořádný zánět šlach. Na štěstí, jak rychle to přišlo, tak to dost brzy odeznělo (měla jsem půjčenou ortézu a poctivě mazala!). Dneska jsem lítala se sekačkou, a když jsem přišla z lesa, ještě jsem sklidila část begonií. Brala jsem ty vyschlé, už jsem jich bednu odvezla do sklepa. Znovu jsem vyjela se sekačkou a sbírala listí - plním kompostér (poskytla obec), jsem zvědavá, jaký v něm bude materiál.
Teď jsem dokrájela ty houby (pár nechala na řízeček) a ještě bych ráda vyžehlila...

Teď jsem dokrájela ty houby (pár nechala na řízeček) a ještě bych ráda vyžehlila...

Já mám to zápěstí namožené z mytí sklenic ve spülboyi, přes týden to odezní a večer v pátek a v sobotu to zas obnovím.
A dneska jsem se pěkně fikla při krájení chleba.
Prostě jsem holka šikovná...
A kytky ještě uklizené nemám. Jako každý rok mám dost času a pak to sfofruju za jeden den, když zahlásí mrazy. :-(
A dneska jsem se pěkně fikla při krájení chleba.
Prostě jsem holka šikovná...
A kytky ještě uklizené nemám. Jako každý rok mám dost času a pak to sfofruju za jeden den, když zahlásí mrazy. :-(
... podzim...
Že ti ty truhlíky ale krásně rozkvetly!
Včera jsme byli s pejskem jen na kratičkou procházku... pořád rostou, už chodím jen na určité místo...
Mě picne. Já nestíhám ani něco počochnit na zahrádce a ty lítáš po lese. Normálně závidím.
Dnes jen malý vzorek z lesa nad zahradou. Les už začíná odpočívat. Pěkně mě vylekala liška, když vystartovala z pokácených stromků pár kroků přede mnou!
Dobré ráno.
Venku byly 2 °C, teď svítí
, ale jak se dívám z okna, stále to hodně fouká.
Mějte pěkný den.
.
Venku byly 2 °C, teď svítí
, ale jak se dívám z okna, stále to hodně fouká. Mějte pěkný den.
.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Hezký den vám všem.Ani nevím, kolik bylo a je stupňů. Po pěti minutách se střídá sluníčko s deštěm. Vítr fouká už mírně. Jsem ráda, že nikam nemusím.
Dobré ráno!
Veku jasno, dere se
, ale zima, místy se drží sníh, auta musela škrábat skla. Půl stupně nad 0, ale u země určitě minus. Ještě ta zima mohla chvíli počkat.
Veku jasno, dere se
, ale zima, místy se drží sníh, auta musela škrábat skla. Půl stupně nad 0, ale u země určitě minus. Ještě ta zima mohla chvíli počkat.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno.
Sníh teda nechci. Já ani zimu nechci. Já chci teploooooo!!!
Sníh teda nechci. Já ani zimu nechci. Já chci teploooooo!!!
Krásný
den, já taky zimu nechci, už aby tu bylo jaro. Naštěstí jsem dnes škrábat nemusela, jednak jsem stála pod statným smrkem a asi je tam krapet tepleji a jednak jsem jela později kvůli rehabce. Ale vůbec se na to škrábání netěším.
den, já taky zimu nechci, už aby tu bylo jaro. Naštěstí jsem dnes škrábat nemusela, jednak jsem stála pod statným smrkem a asi je tam krapet tepleji a jednak jsem jela později kvůli rehabce. Ale vůbec se na to škrábání netěším.Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno. U nás byly 2 °C, taky bych snesla vyšší teploty. Sluníčko se zatím neukazuje, hlavně aby nepršelo. Mějte prima den. 

Tak už zase prší, jdu si zdřímnout.