Čo nám práve... (slina přinese :-)
Re: Čo nám práve... (slina přinese :-)
Dobré ráno! Zataženo, 0 °C, venku bílo.
Dobré ráno. Venku je škaredě zataženo, 0 °C, žádný čerstvý sníh. Večer sice padal, při větru letěl úplně vodorovně. Já měla otevřená okna v ložnici, tak jsem měla postel plnou perlitu, který mám v tácech pod strepsíkama.
Jdu si dát
a vám přeji pohodový celý den. 
Jdu si dát
a vám přeji pohodový celý den. 
A u nás opět sype a sype. 

Přeji den krásný jako je momentálně u nás.
krásně svítí. 
krásně svítí. 
U nás už taky vylezlo. Všem fajn den. 
Všechny při sobotě zdravím! Vím, že jste všechny/všichni v předvánočních přípravách. Tak si hlavně nespalte prstíky při pečení cukroví...
Dnes jsem musela vynést ze sklepa další amarylky, poupata už se hodně táhla za světlem...
Dnes jsem musela vynést ze sklepa další amarylky, poupata už se hodně táhla za světlem...
Jani, máš doma krásné jaro. 

No to je krásný šik. Asi půjdu z těch mých orvat listí, aby jim došlo, že mají kvést. :-))
Helenko, na jaro si ještě hóóódně dlouho počkáme. Tady před nějakou dobou začalo padat a už je bílo. Je to ale lepší než ta blátivá čvachta, co má po víkendu zase přijít.
Evuško, taky pořád ještě postupně obírám listy z cibulí. Neřežu je, nechám cibule, ať si drží svůj režim spánku samy.

Evuško, taky pořád ještě postupně obírám listy z cibulí. Neřežu je, nechám cibule, ať si drží svůj režim spánku samy.

Dobrý večer. Já sklep nemám, tak se mě starosti se zazimovanými kytičkami netýkají. Mám už jen strepsy a pár jiných, columneu, nějakou voskovku, parožnatky, zamiokulkas, potosy, asparagus a kapradinu.
Právě tady taky začalo sněžit, snad zítra dojdu na kontrolu k zubařce, mám to asi 400 m.

Právě tady taky začalo sněžit, snad zítra dojdu na kontrolu k zubařce, mám to asi 400 m.

U nás docela slunilo, pak foukalo a pak až za tmy napadlo asi centimetr sněhu. Asi to nevydrží. Hlavně aby z toho nebyla klouzačka.
Helo, to zvládneš. ;-)
Helo, to zvládneš. ;-)
Dobré ráno! Venku od včerejška vichr, zlomilo mi to velkou větev na vrbě, naštěstí to spadlo mimo cestu na louku, ale stejně to budu muset někdy (kdy?) odklidit, asi počkám do jara, až tomu srny a zajíci zakrátí větve.
Kytičky parádní!
Kytičky parádní!
Krásný den vám všem.
Vlaďko, ještě nebyly Vánoce a ty už máš nachystané proutky na Velikonoce :-)).
Vlaďko, ještě nebyly Vánoce a ty už máš nachystané proutky na Velikonoce :-)).
Zdravím!
Asi bych taky raději brala Velikonoce než Vánoce. Zima si z nás tropí legraci. Včera napadalo asi 5 cm sněhu a přituhlo to. Do rána obleva a zase všude samý marast, tak zase chodím jako... (opatrně, abych neklouzla).
Líp je doma a patlat cukroví.
Asi bych taky raději brala Velikonoce než Vánoce. Zima si z nás tropí legraci. Včera napadalo asi 5 cm sněhu a přituhlo to. Do rána obleva a zase všude samý marast, tak zase chodím jako... (opatrně, abych neklouzla).
Líp je doma a patlat cukroví.

Dobrý den. Zubařku jsem zvládla. Včera jsme měli trochu pocukrováno sněhem, ale dnes po něm není ani památka, venku je momentálně 8,6 °C.
Užijte si v klidu zbytek dne.

Užijte si v klidu zbytek dne.

U nás vichr opět zesiluje, ten zbytek dne asi moc v klidu nebude. Chvílemi máme pocit, že nás to odnese i s firmou.
U nás bezvětří, kupodivu i celkem světlo. Ale během deseti minut to může být úúúúplně jinak. Hlavně to světlo :-).
Dobré ráno, venku pořád vichr, ale zdá se menší než v noci, ale hlavně příjemných 13 °C.
Dobré ráno.
Dnes máme zakaboněno, před chvilkou trochu sprchlo, teplota klesá, teď je 6,5 °C. Vítr nás zatím minul, uvidíme, co bude dál.
Jdu si dát dobré
.
Mějte krásný den.
Dnes máme zakaboněno, před chvilkou trochu sprchlo, teplota klesá, teď je 6,5 °C. Vítr nás zatím minul, uvidíme, co bude dál.
Jdu si dát dobré
. Mějte krásný den.